Dodaj do ulubionych

fatalne wyniki PKO po I półroczu

31.08.13, 22:18
Fatalne wyniki PKO za I półrocze. Spadek zysku r/r aż o 20%.

Prezes bredzi coś, że to wpisuje się w trend na rynku bankowym. Ciekawe o jakim trendzie mówi, bo np. BZ WBK czy PEKAO notują wzrost zysku. Może miał na myśli PROVIDENTA ?
Obserwuj wątek
    • gra_pozorow Re: fatalne wyniki PKO po I półroczu 31.08.13, 22:20
      Aha, ktoś tu kiedyś mówił, że ostatecznym i obiektywnym kryterium oceny jest zysk. To ciekawe ten ktoś teraz podbija wątki o ilości bankomatów i inne bzdety przecząc sam sobie.
      • ukryty_wafel Exworker, przynudzasz 31.08.13, 23:16
        Exworker, obudz sie prosze, rozejrzyj wokol siebie i zrozum, ze spadek notują wszyscy. Jest kryzys. Ale wyniki naszego Banku jak na kryzys wciaz sa nie najgorsze :) Nadal dzieki ciężkiej pracy naszych kolegow, mamy najwyższe zyski w branży.

Zmiana nicka nic nie zmieniła w twoim toku myślenia. Wciaz pitolisz bez sensu - to Cie zdradza.
        Rowniez ciagłe odpisywanie na własne teksty :)

Ps: nie pozegnalem sie z Forum, mam inne rzeczy do robienia w realnym zyciu.
        Nie przestałem tu zagladac. I nadal bede czy to Ci sie Exworker podoba czy nie.
        Ale wypowiadac sie bede raz na jakis czas, kiedy zobacze, że warto. Na twoje wypowiedzi szkoda czasu. Teraz zrobiłem wyjatek, bo wiem ze bys sie o to czepial.
        • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 01.09.13, 07:56
          To po co mnie czytasz, jak przynudzam ? Po co atakujesz ? Po co obrażasz ? Na moje wpisy szkoda czasu a odpisujesz ? Coś Twoja wypowiedź jest bez sensu.

Wszyscy notują spadek ? Co to za bzdura ! BZ WBK i Pekao nie notują spadku.
          • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 01.09.13, 08:04
            Przez kilka miesięcy wmawiano nam tu, siłą, że wynik finansowy tłumaczy wszystko. Że nie liczy się jakośc obsługi, dynamika sprzedaży itp. tylko wynik.

Teraz po publikacji wyników za i półrocze widać, że Król jest nagi. I jak zwykle zaczęły się ataki personalne. Niestety, ujadanie i furia nie zmienią faktów :

Dynamika wyniku r/r:
            PKO - spadek o ca. 20%
            PEKAO - wzrost o ca. 7%
            BZ WBK - wzrost o ca. 12%

• gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 01.09.13, 08:33
              @wafel

Zanim znów zaczniesz tu atakować ludzi, wprowadzać w błąd swoimi przekonaniami zamiast faktami, podpytaj bardziej doświadczonych, kulturalnych i wyedukowanych kolegów z pracy w temacie, na który chcesz napisac. Ciągłe pisanie o exworkerze jest żenujące.
              • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 01.09.13, 13:42
                To nie koniec. Taki spadek wynikow wiescilem juz kilka miesiecy temu piszac "zobaczycie co sie bedzie dzialo po obnizce stop z wynikiem".

Jak sie robi pieklo ludziom z pracy, to trudno oczekiwac zaangazowania i wynikow prawda ?
              • pilmor Re: Exworker, przynudzasz 01.09.13, 22:33
                gra_pozorow napisała:

> podpytaj bardziej doświadczonych, kulturalnych i wyedukowanych
                > kolegów z pracy w temacie, na który chcesz napisac

[url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,141512618,141517288,Re_Konieczna_pomoc_panstwa_dla_firm.html]Nie jestem ekonomistą :) tylko dużo czytam :) [/url]
                • szar_mysz Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 10:42
                  pilmor napisał:

> gra_pozorow napisała:
                  >
                  > > podpytaj bardziej doświadczonych, kulturalnych i wyedukowanych
                  > > kolegów z pracy w temacie, na który chcesz napisac
                  >
                  > [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,141512618,141517288,Re_Konieczna_pomo
                  > c_panstwa_dla_firm.html]Nie jestem ekonomistą :) tylko dużo czytam :) [/url]

ja rowniez jestem pod wrazeniem zarowno Twojego dzisiejszego postu jak i wczorajszych postow. Tak, jestes swietnym ekonomista - takim jakich w Banku potrzeba. Z wieloma pogladami sie zgadzam, a wielu rzeczach o ktorych piszesz nie mialam pojecia - moze czesciowo dlatego, ze jestem politycznym dyletantem, co (jak sie przekonuje) jest niekoniecznie dobre... Bo niestety ekonomia powiazana jest z polityka - a sam piszesz (i ja tak tez mysle) - ze w naszym kraju nasi politycy sa "okropnie nieekonomiczni".. Ale tak naprawde - czy tylko u nas???...
                  Raz jeszcze - dzieki
        • pilmor Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 09:53
          ukryty_wafel napisał:

> Exworker, obudz sie prosze, rozejrzyj wokol siebie i zrozum, ze spadek notują w
          > szyscy. Jest kryzys. [b]Ale wyniki naszego Banku jak na kryzys wciaz sa nie najgor
          > sze :)[/b] Nadal dzieki ciężkiej pracy naszych kolegow, mamy najwyższe zyski w bran
          > ży.

[url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,146661078,146661253,Re_Wyniki_PKO_BP_wciaz_najwyzsze_w_calym_sektorz.html]Pasujesz do wizji Świadka Jehowy, ktory co roku zapowiada koniec swiata, [b]a gdy nie nadchodzi, to tworzy teorie ad hoc, ktora ma usprawiedliwić, ze koniec nie nadszedł.[/b] To naprawde jest nudne [/url] :D
          • skuter44 Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 14:10

Pilmorze. [b]Piszesz nieprawdę [/b] : "Pasujesz do wizji Świadka Jehowy, ktory co roku zapowiada koniec swiata, a gdy nie nadchodzi, to tworzy teorie ad hoc, ktora ma usprawiedliwić, ze koniec nie nadszedł. To naprawde jest nudne"
            Z tego co wiem, [b]Świadkowie Jehowy nie zapowiadają co rok końca swiata.[/b]
            • pilmor Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 14:33
              skuter44 napisał:

> Pilmorze. [b]Piszesz nieprawdę [/b] : "Pasujesz do wizji Świadka Jehowy, ktory
              > co roku zapowiada koniec swiata, a gdy nie nadchodzi, to tworzy teorie ad hoc,
              > ktora ma usprawiedliwić, ze koniec nie nadszedł. To naprawde jest nudne"
              > Z tego co wiem, [b]Świadkowie Jehowy nie zapowiadają co rok końca swiata.[/b]

Poniewaz jesteś genialny w swoim przekonaniu, cokolwiek napisze odrzucisz.
              Prawda jest inna od tej, która tu głosisz. Oczywiscie możesz tu być Papieżem i specem nad spece - ale Twoje niepokoje niech będa Twoje. Przestań tu straszyć ludzi absurdami A intencje... masz tak szczytne jak i swoje przekonania.
              • rompil Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 14:48
                pilmor napisał:

> Poniewaz jesteś genialny w swoim przekonaniu, cokolwiek napisze odrzucisz.
                > Prawda jest inna od tej, która tu głosisz. Oczywiscie możesz tu być Papieżem i
                > specem nad spece - ale Twoje niepokoje niech będa Twoje. Przestań tu straszyć l
                > udzi absurdami A intencje... masz tak szczytne jak i swoje przekonania.
                :D:D:D
                Adrenalina zmieszana z testosteronem dekiel razem z mózgiem Ci wyrwała jak widzę
              • skuter44 Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 15:25
                Do kogo to piszesz Pilmorze ?

Odpowiadałem na wpis o treści - " "Pasujesz do wizji Świadka Jehowy, ktory co roku zapowiada koniec swiata, a gdy nie nadchodzi, to tworzy teorie ad hoc. ...."

[b]Odpowiedziałem[/b] jednym zdaniem : " [b]Z tego co wiem, Świadkowie Jehowy nie zapowiadają co rok końca swiata.[/b]

To chyba wpis nie do mnie. Choć piszesz, że mnie odpowiadasz. Wyjaśnij mi, bo takim wpisem wprowadzasz ludzi w błąd. I mnie fundujesz insynuacje ? Jakieś posądzanie o niepokoje. Nie jestem "genialny", nie mogę być Papieżem ani specem ani nikogo nie niepokoję i nie straszę.
                A już tego zdania - "A intencje... masz tak szczytne jak i swoje przekonania" - to wogóle nie rozumiem.

PS. Ta Twoja ocena - wg mnie - nie pasuje też do autora wpisu o Świadku Jechowy"

• skuter44 Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 15:40
                  Przepraszam - za mój błąd. Winno być - [b]Jehowy. [/b]
                  Wiemy kto to był i kim jest - Jehowa. Np. z Pisma Świętego i Wikipedii.

[i]Ale jest i takie źródlo wiedzy:
                  Jerzy DOWIAT – (polski historyk) [b]"Historia dla klasy I technikum" - (podręcznik szkolny)[/b] Część pierwsza
                • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 15:43
                  Jak to jest, że najpierw moderatorzy doprowadzają do zamarcia forum, niszcząc wolnośc słowa w imię własnych przekonań, banując, atakując użytkowników bez opamiętania a teraz nagle dopuszczają do jawnego zaśmiecania forum na mega skalę ( wpisy - kopie innych ).

Z jednej skrajności w druga skrajnośc. Czy my kiedyś doczekamy tu na stanowiskach moderatorów normalnych ludzi ?
                  • rompil Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 15:55
                    gra_pozorow napisała:

> Czy my kiedyś doczekamy tu na stanowiska
                    > ch moderatorów normalnych ludzi ?
                    :D:D:D:D:D:D:D:D
                    zmień forum
                    • skuter44 Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 16:25
                      Rompilu. Widzę przeciez to o czym piszesz. Ale po co piszesz (cytując skutera wpis) do jakiegoś Misia ? Kto jest ten Misio. To mnie tylko interesuje. Powołujesz się na mój wpis i odpowiadasz , pisząc te "oczywistości" mnie, nazywając mnie Misiem. Jeszcze nikt nie przezywał mnie Misiem.

PS. Owszem byłem "wróbelkiem" w szkole I-IV bo chodziłi ze mną "wielcy ludzie", takie przerośnięte o ok. 7 lat roczniki wojenne. Oni szli do szkoły a ja cały czas idąc z nimi razem. musiałem biec.
                • rompil Re: Exworker, przynudzasz 02.09.13, 15:52
                  skuter44 napisał:

> Do kogo to piszesz Pilmorze ?
                  >
                  :D:D:D
                  Misiu Ty nic nie rozumiesz. Od dłuższego czasu Twoje forum jest zalewane głupotami. Większość nicków to klony tego samego dowcipnisia. Informacje są skopiowane z wcześniejszych wypowiedzi np. Twoich, Myszy,...
    • skuter44 Re: Exworker, przynudzasz 03.09.13, 08:14
      Pytasz: "Czy my kiedyś doczekamy tu na stanowiskach moderatorów normalnych ludzi ?"

Po co moderatorzy ? Wystarczą normalni, odpowiedzialni forumowicze.
    • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 05.09.13, 10:25
      To co waflu, odpowiesz mi w czym kłamię ?
      • ukryty_wafel Re: Exworker, przynudzasz 05.09.13, 11:51
        gra_pozorow napisała:

> To co waflu, odpowiesz mi w czym kłamię ?

Szkoda czasu by analfabecie finansowemu tłumaczyć coś o finansach.
        Odkryłem to jakiś czas temu. Bawię się twoją niewiedzą o zachodzących zjawiskach w bankowosci :)
        Wracam do realnego życia, pozostawiając Ci wirtualne rojenia :)
    • ukryty_wafel Exworker, przynudzasz 05.09.13, 11:55
      [i]Psy szczekają - karawana jedzie dalej[/i] :)

Mądre arabskie przysłowie bedzie moim jedynym komentarzem do obrażających moją inteligencję twoich wulgaryzmow Exworkerrze.
      • gra_pozorow Re: Exworker, przynudzasz 05.09.13, 12:00
        Tego się spodziewałem po Tobie właśnie - nazywasz mnie kłamcą, nie chcesz wytłumaczyć dlaczego i wskazać w czym skłamałem, a po tym zarzucasz mi, że jestem wulgarny.

W sumie to ja się więcej po Tobie nie spodziewam.
        • ukryty_wafel Re: Exworker, przynudzasz 05.09.13, 22:18
          To po co sie pytasz co ja sadze, albo czemu sie nie wypowiadam? Przeczysz sam sobie w kazdej wypowiedzi :) Nie wiesz co napisze, bo gdybys sie spodziewał, to bys sie nie pytał :)
          Ot logika dziwna taka jakas exworkerowska :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka