Dodaj do ulubionych

Na forum Troubla zaczyna się rozrywka...

05.05.14, 15:28
Czas kupić pop-corn, colę i czytać, lepszej komedii w tv nie znajdziecie. Wybacz Exworkerze ale to Twoje zdanie doskonale pasowało do tego co chciałem napisać :)

Są już pierwsze ofiary walki o swobodę wypowiedzi. Aż dziw bierze, ze ten kto na własnej skórze przekonał się do czego prowadzi tłumienie swobody wypowiedzi, sam używa teraz argumentów ukrytego_wafla (waflu NIE wywołuję Cię ;)) o potrzebie porządkowania dyskusji, uniemożliwiając w ten sposób zamieszczanie wypowiedzi wskazujących na coś przeciwnego niż to co koniecznie chce się udowodnić.
Obserwuj wątek
    • malma590 Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 16:10
      exwoker napisał:

> Czas kupić pop-corn, colę i czytać, lepszej komedii w tv nie znajdziecie. Wybac
      > z Exworkerze ale to Twoje zdanie doskonale pasowało do tego co chciałem napisać
      > :)
      >
      > Są już pierwsze ofiary walki o swobodę wypowiedzi. Aż dziw bierze, ze ten kto n
      > a własnej skórze przekonał się do czego prowadzi tłumienie swobody wypowiedzi,
      > sam używa teraz argumentów ukrytego_wafla (waflu NIE wywołuję Cię ;)) o potrzeb
      > ie porządkowania dyskusji, [b]uniemożliwiając w ten sposób zamieszczanie wypowiedz
      > i wskazujących na coś przeciwnego niż to co koniecznie chce się udowodnić[/b].

Niestety tak to już jest na tym świecie. Ten kto ma zabawki z trudnością się ich pozbywa. I korzysta ile wlezie :)
    • exwoker Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 20:17
      Oczywiście, że wg mnie walczyłeś.
      Ale właśnie stałeś się wyrobem waflopodobnym. Stosując metody wafla. A to zrobiłeś.
      Tym bardziej że we własnej sprawie użyłeś uprawnień admina. Uprawdopodobniłeś w ten sposób odczytwywanie Twoich słów w sposób jak to robi kilka osób.
      Tobie się nie nie podoba, ale faktem jest że oni mają prawo tak myśleć i pisać. Sam jak czytam Twoje słowa i teraźniejsze tłumaczenia, to nie wiem kto ma rację.
      Wyciąłeś krytykę. Więc coś musi w niej być.
      • barbapapa003 Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 21:06
        exwoker napisał:

> Wyciąłeś krytykę. Więc coś musi w niej być.

Nie wyciąłem ani jednego zdania :) Za to ktoś wyciął post na który odpowiadasz :D Ciekawe dlaczego? :D
        • exwoker Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 21:53
          Pisząc "wyciąłeś krytykę" miałem na myśli zbanowanie tych, których zdanie Ci się nie podobało.
          Również przenoszenie wypowiedzi pomiędzy wątkami, bo Ty wiesz lepiej gdzie powinny być, uważam za działania cenzorskie.
          Wafel robił podobnie. Tylko wszystko na większą skalę.
          Szkoda.
          • ukryty_wafel Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 22:15
            exwoker napisał:

A myślałem, ze bede miał spokoj.

> Pisząc "wyciąłeś krytykę" miałem na myśli zbanowanie tych, których zdanie Ci si
            > ę nie podobało.

Ja juz jestem posądzany o wszystko. Wafel to, ciastek tamto, banował bez pardonu, kasowal niewygodne watki. Rabnijcie sie pożądnie w łeb. Nigdy nie kasowalem niewygodnych watkow, nie banowalem "bo mi sie ktos nie podobał". Owszem, o to byłem oskarżany, ale ja sie trzymałem w swoich decyzjach prostych zasad: brak szacunku, chamstwo i łamanie czyichś praw, najpierw kasowanie, potem ostrzeźenie, prrzy braku pozytywnej reakcji - ban.
            Za krytykę mojej osoby nie zbanowalem nikogo. I bardzo prosze nie powielać bzdetów.
            Wiecie, ze do Troubla mam stosunek zdystansowany. Nie pochwalam jego metod, ale napisze słowo do. Troubla. Teraz czujesz jak to jest byc Adminem? Widzisz, jak nawet szczere i pozytywne intencje potrafia być interpretowane?
            No to teraz sobie to czuj.

> Również przenoszenie wypowiedzi pomiędzy wątkami, bo Ty wiesz lepiej gdzie powi
            > nny być, uważam za działania cenzorskie.

Mozesz uwazac takie działania za cenzorskie. Ale przenoszenie tekstów do watkow ich dotyczących, cenzura nie jest. Jest porządkowaniem, bo ludzie traca watki i .... czas, by zrozumiec o co z czasem w dyskusji chodzi. Nazywanie tego cenzura to pomieszanie z poplątaniem.

> Wafel robił podobnie. Tylko wszystko na większą skalę.

Bzdura. Było trzech Adminow. A wszystko przypisywano mnie. I jeszcze do tego dochodziły działania Adminow Agory, ktore przypisywano nam. Pierdoly wygadujesz Exwoker jak tylko wpadniesz w amok. Idz robic bajzel na Forum Troubla. Podnieciłeś sie na kilka forach, bo wydaje Ci się, ze odkryłeś Amerykę.
            Natomiast wypraszam sobie przypisywanie mi wykorzystywania pozycji Admina do kreowania rzeczywistosci albo realizowania prywatnych ambicji. Wszystkie opinie na mój temat dalej sa w archiwum, ani jednej inwektywy na swoj temat nie wykasowalem. I prosze nie przypisywać mi wszystkiego.

> Szkoda.

Pochlip sobie. Kotwica tez banował, nie chlipaleś wtedy, prawda? Dac kazdemu klawisze Admina i zaraz by sie Meksyk zaczal :) Kazdy musi przez to przejsc, szczegolnie, jak uczestnicy zaczynaja żyć paranoją, a inni mysla, ze wszystko mozna i anarchia ma cos wspólnego z wolnością. I prosze mnie nie porównywać do Troubka. Ja nie mnożę Bytów i nie eksperymentuje na moich rozmowcach by robic na żywych ludziach badania i potem do nich dobudowywac teorie. A teraz żegnam.

Ps: Myszka, jak znowu sie rozpęta durne oskarżanie mojej osoby o czyny nie popełnione, to prosze o kasowanie takich oskarżeń. Ty jako Adminka wiesz, ze ja nie kasowalem ani nie banowalem za poglady.

• szar_amysz Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 22:41
              ukryty_wafel napisał:

> Ps: Myszka, jak znowu sie rozpęta durne oskarżanie mojej osoby o czyny nie pope
              > łnione, to prosze o kasowanie takich oskarżeń.

Ok.

Ty jako Adminka wiesz, ze ja nie
              > kasowalem ani nie banowalem za poglady.

Oczywiście, że to wiem!
              Pozdrawiam
              • barbapapa003 Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 23:01
                szar_amysz napisała:

> Oczywiście, że to wiem!
                > Pozdrawiam

Mysza, coś Ci fonty wykrzywia ;) Na iPadzie piszesz?? :D
                • szar_amysz Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 23:18
                  barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
                  >
                  > > Oczywiście, że to wiem!
                  > > Pozdrawiam
                  >
                  > Mysza, coś Ci fonty wykrzywia ;)

Jakie? ;)

Na iPadzie piszesz?? :D

Nie :D
                  • barbapapa003 Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 06.05.14, 07:46
                    szar_amysz napisała:

> Na iPadzie piszesz?? :D
                    >
                    > Nie :D

To nie Ty??? Chwilę przed pierwszym wpisem Wafelka ktoś na iPadzie [b]usunięte [/b]wpisy oglądał :) Zapytaj Mobbiego czy to On bo jak nie to aż strach pomyśleć kto mógłby mieć dostęp do konta Admina :D :D :D
            • barbapapa003 Re: Na forum Troubla zaczyna się rozrywka... 05.05.14, 22:58
              ukryty_wafel napisał:

> Wiecie, ze do Troubla mam stosunek zdystansowany. Nie pochwalam jego metod, ale
              > napisze słowo do. Troubla. Teraz czujesz jak to jest byc Adminem? Widzisz, jak
              > nawet szczere i pozytywne intencje potrafia być interpretowane?
              > No to teraz sobie to czuj.

Tyle razy Ci powtarzałem, że trouble nie mają uczuć a Ty dalej swoje :) Ja nic nie czuję :D

> Ps: Myszka, jak znowu sie rozpęta durne oskarżanie mojej osoby o czyny nie pope
              > łnione, to prosze o kasowanie takich oskarżeń.

Chciałbyś :D Teraz o mnie się pisze, teraz ja jestem gwiazdą [img]https://goo.gl/vLD99e[/img]
              • ukryty_wafel Trouble Superstar :) 05.05.14, 23:03
                barbapapa003 napisał:

> Teraz o mnie się pisze, teraz ja jestem gwiazdą

A bąć sobie gwiazdą :-) Aaaaa to o to Ci chodziło :) o bycie gwiazdą?
                To sobie nią bąć. Na końcu (a on sie zbliża, bedą tobą przejedzeni) :)

A teraz znikam, do następnego "wywołania" a Ty sobie gwiazdorz.

>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka