dzoanka21
07.08.14, 23:22
KOCHANI Jestem tu nowa, trafiłam tu przypadkiem z polecenia mi też nasz pracodawca zrujnował zdrowie i psyche!!! Ale się podniosłam co zawdzięczam swojej pani doktor. Jak to mówi moja córka "to wszystko wina Tuska" :-) wszystko co piszecie jest dramatyczną prawdą i wzajemnie sobie wspołczujmy. Lecz ja uważam że trzeba podjąć bardziej radykalne działa indywidualne sprawy w sądach o mobbing stosowany w pko ma rację bytu, twardziele wygrywają ale jest to kropla w morzu potrzeb i problemu, jestem byłym pracownikiem byłym dyrektorem małego oddziału W którym zaczynałam pracę jako kasjer nie będę się użalać nad swoim losem bo jest standardowo taki sam jak każdego z was zależy mi na pozyskaniu oczywiście bezimiennych Szczegółów od każdego z was dotyczących uciążliwych warunków pracy abym mogła pchnać to dalej tj Pip nip TVN na koniec prezes Zarządu Z J mój adres rodos21@Interia.pl piszcie proszę O wszystkim co dzieje się źle tak żeby wszystkie instrukcje kontrolne nie marnowały czasu OBIECUJE ŻE Z WAMI LUB BEZ WAS WYMIERZE SPRAWIEDLIWOŚĆ