Dodaj do ulubionych

NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP

07.08.14, 23:22
KOCHANI Jestem tu nowa, trafiłam tu przypadkiem z polecenia mi też nasz pracodawca zrujnował zdrowie i psyche!!! Ale się podniosłam co zawdzięczam swojej pani doktor. Jak to mówi moja córka "to wszystko wina Tuska" :-) wszystko co piszecie jest dramatyczną prawdą i wzajemnie sobie wspołczujmy. Lecz ja uważam że trzeba podjąć bardziej radykalne działa indywidualne sprawy w sądach o mobbing stosowany w pko ma rację bytu, twardziele wygrywają ale jest to kropla w morzu potrzeb i problemu, jestem byłym pracownikiem byłym dyrektorem małego oddziału W którym zaczynałam pracę jako kasjer nie będę się użalać nad swoim losem bo jest standardowo taki sam jak każdego z was zależy mi na pozyskaniu oczywiście bezimiennych Szczegółów od każdego z was dotyczących uciążliwych warunków pracy abym mogła pchnać to dalej tj Pip nip TVN na koniec prezes Zarządu Z J mój adres rodos21@Interia.pl piszcie proszę O wszystkim co dzieje się źle tak żeby wszystkie instrukcje kontrolne nie marnowały czasu OBIECUJE ŻE Z WAMI LUB BEZ WAS WYMIERZE SPRAWIEDLIWOŚĆ
Obserwuj wątek
    • szar_amysz Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 08.08.14, 01:35
      dzoanka21 napisał(a):

> bezimiennych Szczegółów od każdego z was dotyczących uciążliwych warunków prac
      > y abym mogła pchnać to dalej tj Pip nip TVN na koniec prezes Zarządu Z J mój ad
      > res rodos21@Interia.pl piszcie proszę O wszystkim co dzieje się źle tak żeby ws
      > zystkie instrukcje kontrolne nie marnowały czasu OBIECUJE ŻE Z WAMI LUB BEZ WAS
      > WYMIERZE SPRAWIEDLIWOŚĆ

Ło matko! SSTRAsznie napisane.. Niezrozumiale i z zaprzeczeniami.. Interpunkcja okrooopna...
      ..I to pisze Dyrektor Oddziału? Ciekawe...
      • dziura_zabita_dechami Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 08.08.14, 05:31
        Dlaczego atakujesz ? Czy to jest rola moderatora ? Nie dla takich problemów powstało forum ?
        • szar_amysz Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 08.08.14, 07:15
          dziura_zabita_dechami napisał:

> Dlaczego atakujesz ? Czy to jest rola moderatora ? Nie dla takich problemów pow
          > stało forum ?

Ależ Dziuro! Ja nikogo nie atakuję! Zdziwiła mnie bardzo forma tego postu, szacunek dla czytelników wymaga w miarę zrozumiałego pisania. No, sorry, ale tu mogłabym całą masę błędów wymienić..
    • selena1205 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 10.08.14, 17:46
      Szcerze ???? - nic z tego nie zrozumiałam , a zaznaczam,że czytać ze zrozumieniem potrafię.....
      • henianordycka Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 11.08.14, 19:34
        BIEDNA JAŚNIE PANI DYREKTOR. koń by się uśmiał:):) pewnie mobingowałaś doradców jak te wszystkie hieny które wyleciały z zubrzyka bphu i bzwbk. zobacz jak to jest dobrze. i co teraz pip napuszczasz na pracodawce?? a gdzie byłas wcześniej jaśnie pani ?? :) trzy razy w czółko i dwa razy w piersi i wtedy myśl co dalej:) wykopali cie z peletonu i tyle:) bo nie grałaś tak jak oni nasi kochani przełożeni.... :):) a może ty z nordei jesteś?? tam straszny pomór teraz i biją się o stołki w aglomeracjach w pkowcami. kubeł zimnej wody kochana i aplikuj na doradcę kd to zobaczysz jak to dobrze z drugiej strony wygląda. :):) p.s. ale córcia mądra jest. córci mądrej gratulujemy:)
        • dzoanka21 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 11.08.14, 20:05
          Koń to by się uśmiał z was wszystkich użalacie się jak widać nad swoim losem a nikt z was nie zrobił nic żeby coś zmienić, tylko dajecie sobą pomiatać na własne życzenie.
          Tak mobingowałam swoich doradców że zapierdalał....m na dyspenserze jak jedli śniadanie, tworzyli beznadziejny Kalendarz w platinie, podałam na pysk razem z nimi bo zaczynałam karierę w tym syfie jako kasjer a stanowisko per dyrektor oddziału C... było propozycją nie do odrzucenia!!!! Po degradacji uwczesnej władzy więc nie oceniaj mnie ;-) A ze swojego oddziałowego statku zeszłam ostatnia zostawiając "młody gniewnych" którzy niewinne zapatrzeni w swoją karierę zgadzali się na kierat i po dwóch tygodniach od zatrudnienia cieszyli się że mogą obsługiwać klientów (teraz oczywiście płaczą) i to moje jest na wierzchu bo zdobyłam się na zarzucenie braku zagwarantowanie uciążliwych warunków pracy Jest na to piękny art.55 polecam zapoznanie się. I na tym nie poprzestałam dopiszesz kolejny komentarz jak niebawem w oddziałach pojawią się kontrole, a na antenach jedenej z telewizji ciekawy reportaż ludzi takich jak ja jest wielu A okazuje się że jak są chęci i wsparcie walka taka okazuje się prosta. Trzymam za was kciuki.
          Sprostowanie do formy która tak strasznie co nie których ubawiła i która tak strasznie co nie których kole w oczy winny zimny żywiec w nadmiernych weekendowych ilościach i smartfon z dotykowym ekranem :-) pamiętajcie że każdy pracownik " peeekało" jest wielki i nie dajcie sobie wmówić że jest inaczej
          • selena1205 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 11.08.14, 20:26
            Szok !!!! Kobieto,jakim językiem Ty się posługujesz,bo na pewno nie polskim....I Ty byłaś dyrektorem ????????
            • dzoanka21 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 11.08.14, 23:37
              Dyrektorem się bywa, ja nigdy poza wizytówką się nim nie czułam, to was tak dziwi fakt niewyobrażalne aby dyrektor wstał i obsługiwał dyspenser, albo skarbiec, otóż u mnie tak było i cieszę się bo w tym czasie moi pracownicy mogli przebywać na urlopie, tworzyć telemarketing lub zjeść śniadanie,co jest dla was ważniejsze stanowisko, forma pisowni czy godne warunki waszej pracy żal naprawdę..... Skamlecie tutaj jak wam źle i nic z tym nie robicie, skupiacie tylko swoją energię na "formie wypowiedzi" no cóż ja i moi kompani z naszej struktury walczymy dla dobra tych którzy zostali bo nie mają innego wyjścia szkoda tylko że skorzystają na tym też Ci którzy nie koniecznie na to zasługują bo są dumni z tego że są w szeregach tej wspaniałej organizacji, I tak wiem co piszę, tak byłam dyrektorem z wyboru, tak jestem dumna z tego że nie wdarłam się w szpony chorych zasad zarządzania i nie zapomniałam w swoim zarządzaniu o tym że też kiedyś byłam kasjerem, doradcą, skarbnikiem Itd I pamiętaj seleno dyrektor też człowiek, a wiesz dlaczego nie żałuje i nie mam się czego wstydzić bo do dnia dzisiejszego szanują mnie ludzie z którymi współpracowałam oraz ci którymi zarządzałam a to jest bezcenne.
            • marz12ka Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 12.08.14, 10:06
              droga seleno1205 i inni fanatycy ortografii przestańcie koncentrować się nad stylem i interpunkcją bo to nie jest forum polonistyczne !
              jeśli nie jesteście zainteresowani pomocą która proponuje to piszcie do niej ma maila a jesli nie to przestańcie sie czepiać i krytykować, a swoja droga to tez sie zastanawiam że sprawa "gnojeni" pracowników w PKO (bo łagodniej sie tego nie da określić) nie trafiła jeszcze do żadnego programu telewizyjnego typu UWAGA czy INTERWENCJA,
              jestem byłą pracownicą PKO .....to co przeżyłam odbiło się bardzo na mojej psychice nikomu nie polecam !
              • kotwica110 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 12.08.14, 21:22
                w cywilizowanym kraju każdy może dochodzić swoich praw w sądzie, to kwestia czasu ,że pracownicy będą masowo pozywać pko do sądu.
                jeśli chodzi o ortografie i błędy stylistyczne to mogę wskazać wiele przykładów na tym forum ,a rekordy bił pewien miłośnik piwa.
                • dzoanka21 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 12.08.14, 22:04
                  Dokładnie ten czas zbliża się wielkimi krokami i ten temat powinien być poruszany, to w tym kierunku nakręcajcie się do działania a nie tylko lamenty bo mobbing, bo punkty, bo wyzysk nadgodziny itd każdy z was zarówno osobno jak i grupowo może przeciwstawić się tym hienom bo to wy swoją ciężką pracą napychacie ich portfele to wy zgadzacie się na to wszystko, kiedyś w tej organizacji liczył się człowiek, był nagradzany wyrożniany teraz jak to mówi moja była pani dyrektor " rozliczani będzie za wynik oddziału S A na wasze miejsca zgodnie z zaleceniami regionalnego mam 4 CV w szufladzie bo dobry menadżer to ten który potrafi dokonywać zmiany " bierzcie przykład z Czg ich otwarty list poruszył was na forum ale oni pokazali przynajmniej że można zacząć walczyć pozdrawiam wspaniałych ludzi z Czg z którymi miałam zaszczyt integrować się parę razy na kręglach. I wszystkim tym których wadzi ortografia odsyłam do studiowania standardów jakości oby jak tresowane szczury starały się pozyskać satysfakcjonujcy wynik MS. Na nic innego czasu mieć nie będziecie. Bowiem lektura jest obszerna do tego do wykucia na blachę :-)
                  • szar_amysz Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 13.08.14, 07:53
                    dzoanka21 napisał(a):

l
                    > udzi z Czg z którymi miałam zaszczyt integrować się parę razy na kręglach. I ws
                    > zystkim tym których wadzi ortografia odsyłam do studiowania standardów jakości
                    > oby jak tresowane szczury starały się pozyskać satysfakcjonujcy wynik MS. Na ni

Pisząc o poprawnej formie wypowiedzi (ortografii, interpunkcji stylu itp). nie chciałam Ci "dokopać" tylko zwrócić uwagę, że jeśli chcesz być czytana i rozumiana to musisz pisać mało że ze zrozumieniem, ale w sposób czytelny dla czytających, a interpunkcja i ortografia to ułatwia ;)
                    Pozdrawiam
                    • dziura_zabita_dechami Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 14.08.14, 10:25
                      szar_amysz napisała:

> dzoanka21 napisał(a):
                      >
                      > l
                      > > udzi z Czg z którymi miałam zaszczyt integrować się parę razy na kręglach
                      > . I ws
                      > > zystkim tym których wadzi ortografia odsyłam do studiowania standardów ja
                      > kości
                      > > oby jak tresowane szczury starały się pozyskać satysfakcjonujcy wynik MS.
                      > Na ni
                      >
                      > Pisząc o poprawnej formie wypowiedzi (ortografii, interpunkcji stylu itp). nie
                      > chciałam Ci "dokopać" tylko zwrócić uwagę, że jeśli chcesz być czytana i rozumi
                      > ana to musisz pisać mało że ze zrozumieniem, ale w sposób czytelny dla czytając
                      > ych, a interpunkcja i ortografia to ułatwia ;)
                      > Pozdrawiam

No chyba, że czynisz pokłony pochwalne na cześć PKO lub zwalczasz myślących odmiennie od jedynie słusznej linii postrzegania - wtedy interpunkcja, ortografia i kultura nie mają znaczenia. Vide historyczne wpisy wafla vel pieróg.
    • mitar123 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 12.09.14, 15:24
      Gratuluję zapału i determinacji. Chciałabym pomóc gdyż mój pozew ( nie jeden zresztą) przeciwko PKO BP znajduje się już w Sądzie i jego objętość to kilkadziesiąt stron faktów oraz dowodów na terror psychiczny stosowany w regionie krakowskim. Kolejnym moim krokiem będzie współpraca z mediami w zakresie pokazania jakim ten bank jest " wspaniałym pracodawcą ". Chętnie połączę siły z osobami, które są zainteresowane tymże :)
    • zigi133 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 23.09.14, 07:28
      witam! Tak, masz rację. Ja też jestem byłym pracownikiem 1 z oddziałów pko bp. Na szczęście!!! Ale moje kumpele zostały :(. Przez przeszło półtora roku -bo tyle ta pani była dyr.- pracownicy byli mobbingowani,zastraszani,szantażowani itp. Wreszcie "koleżanka" pani X z regionu pożegnała się ze stanowiskiem dyr. i teraz to ona będzie relacjonować ile to zrobiła tel i ile ma pkt dziennie- będzie doradcą msp.
      • zigi133 Re: NOWE WYZWANIA PRZECIWKO PKO..... BP 23.09.14, 07:32
        szkoda tylko dziewczyn,które zostały i nie wiedzą czego się po NIEJ mają spodziewać, a miała upatrzone 2,na które ciągle nadaje na forum swojej ... i w pko. to podłe i niewiarygodne,że takich ludzi się zatrudnia w tak prestiżowym Banku. Powinna zostać dyscyplinarnie zwolniona!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka