Dodaj do ulubionych

Zaczynam prace w dep. informatyki

18.02.15, 17:06
Witam Was serdecznie. Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałbym zapytać o atmosferę w pracy w Departamencie Infrastruktury Informatycznej. Jak kształtują się zarobki, relacje z przełożonymi oraz obowiązki. Czy trzeba zostawać po godzinach? Jak płacą za nadgodziny? Jak bardzo trzeba być dyspozycyjnym? Czy panuje duża rotacja wśród pracowników?

Z góry dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • virtualmen Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 19.02.15, 16:45
      Czy nie ma tu pracowników z tego wydziału?
      • troublemaker_next Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 19.02.15, 21:44
        virtualmen napisał:

> Czy nie ma tu pracowników z tego wydziału?

To forum nie żyje :) Jest tu jedna osoba udająca armię zadowolonych pracowników i reszta uznawana za wrogów banku, złożona z kilku byłych i aktualnych pracowników. Największym wrogiem banku i jedynym posiadaczem dożywotniego bana jestem ja :)
        Dlatego zadawanie tu pytań uważam za stratę czasu ale możesz próbować ;) Niestety nie znam nikogo z dep. znałem tylko informatyków jeszcze w oddziałach. Zdarzało im się mieszkać trzy czy cztery dni w oddziale i prać skarpetki w umywalce, ale może teraz w Wawie jest lepiej :D
        • agrafek10 Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 20.02.15, 22:04
          Cha cha cha ,pozdro :)

...napisała wyklęta agrafka zmuszona do mutacji na agrafek10 :)
          • dziura_zabita_dechami Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 23.02.15, 15:38
            Dobre :) pozdrawiam serdecznie zbanowany dozywotnio jako exworker :)
            • virtualmen Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 23.02.15, 16:47
              Przepraszam, ale czy może ktoś się konkretnie wypowiedzieć na moje pytanie?
      • szar_amysz Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 24.02.15, 11:21
        Witaj

virtualmen napisał:

> Czy nie ma tu pracowników z tego wydziału?

Najprawdopodobniej nie ma, skoro dotąd nie dostałeś odpowiedzi.
        Myślę, że odpowiedź na część swoich pytań dostaniesz dopiera pracując w tym Wydziale. Wnioskuję, że jeśli zaczynasz pracę to jesteś już po rekrutacji. Zadawałeś jakiekolwiek z tych pytań podczas swojej rekrutacji??

Pozdrawiam i życzę zadowolenia w nowej pracy :)

szar_amysz
        • virtualmen Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 24.02.15, 15:50
          Tak, ale nie wszystkie niestety zdążyłem poruszyć.
          • szar_amysz Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 24.02.15, 19:05
            virtualmen napisał:

> Tak, ale nie wszystkie niestety zdążyłem poruszyć.

Myślę że nie ma co się przejmować :) Przed Tobą okres próbny - i Ty i Pracodawca będziecie się teraz wzajemnie " obserwować". Wtedy sam się przekonasz jaka jest atmosfera, czy odpowiadają Ci warunki tej pracy w każdym jej aspekcie :)
            Powodzenia :))
            • dziura_zabita_dechami Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 24.02.15, 19:06
              Moze nawet sobie czesc powiecie na korytarzu :)
            • troublemaker_next Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 25.02.15, 20:24
              szar_amysz napisała:

> Przed Tobą okres próbny - i Ty i Pracodawc
              > a będziecie się teraz wzajemnie " obserwować". Wtedy sam się przekonasz jaka j
              > est atmosfera, czy odpowiadają Ci warunki tej pracy w każdym jej aspekcie :)

Mysza Adminie, co Ty znowu Mu ciśniesz? :D Skąd wiesz, że ma jakiś okres próbny? Dobrze wiesz, że tu już nikt nie pisze i sama się do tego przysłużyłaś. Facet niczego się tu nie dowie a Twoje pogadanki może sobie nagrać i przed snem puszczać zamiast kołysanek :) Nawet gdyby się ktoś pojawił to będzie to kolejne wcielenie Rompila. On nie chce pocieszanek tylko konkretów, Ty ich Mu nie dasz.
              • dziura_zabita_dechami Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 25.02.15, 22:35
                Oj przecież pisze i to wiele.....administrator forum :)
              • mistrzciemnosci Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 26.02.15, 12:58
                troublemaker_next napisał:

> ? Dobrze wiesz, że tu już nikt nie pisze

Fakt !

> Nawet gdyby się ktoś pojawił to będzie to kolejne wci
                > elenie Rompila.

Dawno już nie snułem żadnych teorii. Teraz też mi się nie chce. Zastanawia mnie tylko dlaczego i Ty i Dziura ciągle tu jesteście i wciąż się wypowiadacie?
                Kim jesteście i skąd przychodzicie ? ;-)
                • troublemaker_next Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 26.02.15, 19:49
                  mistrzciemnosci napisał:

> Dawno już nie snułem żadnych teorii. Teraz też mi się nie chce. Zastanawia mnie
                  > tylko dlaczego i Ty i Dziura ciągle tu jesteście i wciąż się wypowiadacie?
                  > Kim jesteście i skąd przychodzicie ? ;-)

Jestem niosący światło :)
        • dziura_zabita_dechami Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 24.02.15, 18:29
          "Skoro zaczynasz pracę to wnioskuję, że jesteś już po rekrutacji" jak zawsze myszo Twoja logika i spostrzegawczość jest bezbłędna :)
    • hussarya Re: Zaczynam prace w dep. informatyki 06.03.15, 22:01
      Pytasz o nadgodziny? Takie rzeczy powinieneś mieć jasno określone podczas rekrutacji, ze względu na specyfikę pracy w tym departamencie. To raz.

Dwa - rotacji zbytnio nie ma, więc łatwo cię zidentyfikować - watch your steps! ;-P

Trzy - jeśli lubisz pracować jak w fabryce - dobrze trafiłeś.

Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka