sprawiedliwy41 03.04.07, 09:17 Jeśli to forum jest niezależne, (od Centrali) , to dlaczego kasujecie posty niepochlebne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draha1166 Re: Proszę nie kasować moich postów 04.04.07, 19:57 widac ze wiosna.. :))))) gonzo wszystkich kocha.. :))))) pozdr. :) Odpowiedz Link
czuk1 Proszę nie kasować moich postów 04.04.07, 20:24 Zauważam, że przez założyciela kasowane są teraz tylko posty o charakterze spamu lub pomawiające założyciela forum o nielojalność do forumowiczów, co jest zarzutem bezsensownym.Szanujmy się. Stosujmy netykietę portalu GW. I będzie - okej.Nikt nie blokuje drugiego biznesu. I to jest najważniejsze. To forum nie jest dobrym miejscem dla PR konkurencji. Już to pisałem do twórcy spamu, by go objaśnić i utwierdzić w prawdzie. Prawda ta to jest prawda założyciela tego forum i moja. Napewno kazdy by był tego samego zdania gdyby znał temat. Treść mojego postu nawiązuje do tytułu wątku i służy wyjaśnieniu osobom zainteresowanym tematem. Proszę mi dlatego (ci co nie wiedzą o co chodzi) nie przypisywać przydomków i nie powtarzać znanych epitetów. Odpowiedz Link