Dodaj do ulubionych

Premia III kwartał

24.11.07, 14:39
Dziękujemy za premię kwartalną w wysokości 500 zł za wykonanie po
raz kolejny planu powyżej 100 % .Wdzięczni doradcy.Napewno
zmobilizuje nas ona do poszukiwania nowego pracodawcy.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ktosik2007 Re: Premia III kwartał 24.11.07, 18:42
      skąd wiesz że 500 zł? z jakiego jesteś regionu? jeśli faktycznie to
      ja od lipca szukam pracy /najpierw musze się obronić/
      • wolna_ona Re: Premia III kwartał 24.11.07, 18:59
        Wiem bo dostałam ;-( A region jeden z najlepszych w wykonaniu planu
        ZMP
        • ktosik2007 Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:13
          trochę za szybko na premię, a może zapłacili ci nadgodziny /ja
          dostałam w tym tygodniu/, a premi jeszcze w moim oddziale nie ma
          • zwiazkowiec Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:23
            Wasza premia w wysokości 500zł była moim marzeniem przez kilka lat. Teoretycznie
            powinieniem dostać 30% pensji, czyli ok 450.zł netto. Nigdy tyle nie było. Ze 2
            razy w ogóle nie dostałem, kilka razy to było 280 zł, kilka razy 150 zł, ze 2
            razy 50-100zł. Resztę z mojej premii dostawali ci co w tyłek szefostwu
            wchodzili, albo byli w PKO z układów. Jest tak do tej pory, ale mnie już tam
            nie ma na szczęście :) A szefostwo teraz dupami trzęsie jak wykonać plany przy
            pomocy samych ludzi z układami - których już nie wolno im poganiać,no bo inni
            -bez układów też już sie pozwalniali, albo po prostu nie przerobią tej roboty
            która została po zwolnionych. No cóż-jak sobie nawarzyli piwa, to teraz wypiją.
            Pracowników trzeba szanować. Przyszedł czas żeby sie tego nauczyło wielu ludzi w
            PKO, tak jak się tego uczy teraz przymusowo wielu właścicieli prywatnych firm.
            • robotnik_pkobp Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:51
              Ja dostałem premie jedną z tych Twoich ostatnich związkowiec. Normalnie żenada,
              chyba za to że dostałem nagrody w dwóch kolejnych konkursach TFI za sprzedaż. To
              juz jest przegięcie, musze się rozejrzeć za jakimś dobrym doradcą prawnym.
              Kurcze jak ja bym chciał mieć pracę a nie robotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka