wolna_ona 24.11.07, 14:39 Dziękujemy za premię kwartalną w wysokości 500 zł za wykonanie po raz kolejny planu powyżej 100 % .Wdzięczni doradcy.Napewno zmobilizuje nas ona do poszukiwania nowego pracodawcy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosik2007 Re: Premia III kwartał 24.11.07, 18:42 skąd wiesz że 500 zł? z jakiego jesteś regionu? jeśli faktycznie to ja od lipca szukam pracy /najpierw musze się obronić/ Odpowiedz Link
wolna_ona Re: Premia III kwartał 24.11.07, 18:59 Wiem bo dostałam ;-( A region jeden z najlepszych w wykonaniu planu ZMP Odpowiedz Link
ktosik2007 Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:13 trochę za szybko na premię, a może zapłacili ci nadgodziny /ja dostałam w tym tygodniu/, a premi jeszcze w moim oddziale nie ma Odpowiedz Link
zwiazkowiec Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:23 Wasza premia w wysokości 500zł była moim marzeniem przez kilka lat. Teoretycznie powinieniem dostać 30% pensji, czyli ok 450.zł netto. Nigdy tyle nie było. Ze 2 razy w ogóle nie dostałem, kilka razy to było 280 zł, kilka razy 150 zł, ze 2 razy 50-100zł. Resztę z mojej premii dostawali ci co w tyłek szefostwu wchodzili, albo byli w PKO z układów. Jest tak do tej pory, ale mnie już tam nie ma na szczęście :) A szefostwo teraz dupami trzęsie jak wykonać plany przy pomocy samych ludzi z układami - których już nie wolno im poganiać,no bo inni -bez układów też już sie pozwalniali, albo po prostu nie przerobią tej roboty która została po zwolnionych. No cóż-jak sobie nawarzyli piwa, to teraz wypiją. Pracowników trzeba szanować. Przyszedł czas żeby sie tego nauczyło wielu ludzi w PKO, tak jak się tego uczy teraz przymusowo wielu właścicieli prywatnych firm. Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Premia III kwartał 24.11.07, 19:51 Ja dostałem premie jedną z tych Twoich ostatnich związkowiec. Normalnie żenada, chyba za to że dostałem nagrody w dwóch kolejnych konkursach TFI za sprzedaż. To juz jest przegięcie, musze się rozejrzeć za jakimś dobrym doradcą prawnym. Kurcze jak ja bym chciał mieć pracę a nie robotę. Odpowiedz Link