11.06.11, 21:22
Witam Was,
na dniach zaczynam pracę w KB powiedzcie mi, jak wyglądają plany? czy są jakieś "ulgi" dla nowych i czy dyrekcja jest wyrozumiała, czy od razu na głęboką wodę rzucają? no i zarobki...jako nowa? ile mogę zarobić? trochę naczytałam się, co pisaliście wcześniej i przyznam, że trochę żałuję, że to czytałam...PRZESTRASZYLIŚCIE MNIE! ;) Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • nicki-1-0 Re: nowa w KB 12.06.11, 13:59
      uciekaj, uciekaj,uciekaj, wszystko co przeczytałaś to prawda, niestety
      • szokandshow Re: nowa w KB 12.06.11, 14:36
        Plany wyglądają mnie więcej tak:
        przewodnik podprowadza Cię pod początek drogi na Mount Everest
        i dostajesz priorytet/plan- "zdobyć szczyt w 15,5 minuty" relacjonując przebytą trasę co 5 sekund.
        Czy wykonalne? pewnie, że tak -damy radę, przecież już ktoś tego dokonał.
        To i Ty poradzisz.
    • alek1-23456 Re: nowa w KB 13.06.11, 16:50
      baju baju to wszystko prawda,góry łatwiej zdobyć jak te plany
      • viki-cristina Re: nowa w KB 14.06.11, 09:03
        Możesz zarobić ok 2500zł brutto. Plany masz od razu, ale troszkę mniejsze niż inni. Możesz też liczyć na taryfę ulgową na początku, bo wiele rzeczy jeszcze sama nie zrobisz...bo nie masz uprawnień...co będzie potem sama jestem nowa więc nie wiem. porównując ten bank i mój wcześniejszy jest o niebo lepiej (na razie). A wiele zależy od ludzi. Ja na razie mam spoko kadrę, ale to ma się niestety zmienić:((( na gorsze podobno...
    • aroisia Re: nowa w KB 14.10.11, 22:39
      Uciekaj...
    • agro.kaszuby Re: nowa w KB 25.10.11, 23:37
      tez dostałam ofertę pracy w kredyt banku.

Czy tam naprawdę jest dużo gorzej niż w innych bankach?
      • edek_2 Re: nowa w KB 26.10.11, 06:59
        nie wiem czy Cię to pocieszy,czy zmartwi.....wszędzie jest tak samo,a jak nie jest to .....wkrótce będzie.
        Powodzenia....
      • marta_k_k Re: nowa w KB 26.10.11, 12:56
        jest dużo gorzej... mówię to, bo jestem teraz w banku, gdzie szanują ludzi
        • aroisia Re: nowa w KB 26.10.11, 18:15
          a jaki to Bank??? chyba czas na zmiany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka