rekinrynku 02.04.08, 19:41 Witam! Mam prosbe napiszcie mi cos wiecej o pracy na tym stanowisku a takze jakie sa zarobki w poszczegolnych miastach. Praca dotyczy duzego oddzialu w miescie wojewodzkim. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia300 Re: Doradca Klienta Detalicznego 02.04.08, 21:49 Hej! Ja jestem właśnie doradcą klienta detalicznego, 17 lat w PKO, 2700 brutto, plany z sufitu, premia kwartalna 60zł-600zł (zależna od humoru szefa) z nadejściem nowego systemu premiowania zobaczyłam jakieś światełko w tunelu, ale jak przyszły plany na II kwartał to światełko mi zgasło.... POWODZENIA!!! Odpowiedz Link
zuzia300 Re: Doradca Klienta Detalicznego 02.04.08, 21:50 Aha! Oddział mały w dużym mieście... Odpowiedz Link
rekinrynku Re: Doradca Klienta Detalicznego 02.04.08, 22:01 Dzieki Zuzia Jak wyglada praca codzienna? duzy stres? Odpowiedz Link
zuzia300 Re: Doradca Klienta Detalicznego 03.04.08, 21:17 Jak nie jesteś MIX-em, tzn masz tylko detal, no i plany dostałeś realne ( może gdzieś takie są?), masz jakieś wyniki, to nikt Cię nie ruszy. Problem jest wtedy, kiedy z realizacją planu jest cienko... wtedy trzeba się spowiadać: dlaczego tak mało i co zamierzasz zrobić tzn. konkretnie jakie działania (ulotki, telefony, meile, wizyty w zakładach pracy..) i jakie ma to dać efekty. To dla mnie jest najgorsze, jak muszę pisać takie "poezje" i wróżyć jakie będą efekty tych moich działań. Wtedy mam ochotę komuś przywalić... A tak na początku największy stres to jest chyba z powodu tych zagmatwanych procedur... Wiesz, z jednej strony Klient, któremu chcesz coś sprzedać ( i co jest najważniejsze - on chce kupić!!!) a z drugiej strony procedury i główkujesz - jaka kwota, jaka prowizja, jakie zabezpieczenie, jakie załączniki do umowy, gdzie parafują pracownicy, gdzie Klient ( to wszystko co chwilę się zmienia)... itd. Ale nie przejmuj się - kasjer-dysponent ma jeszcze gorzej, DORADCA to już jest "ktoś".. (to żart, oczywiście... hihi) Powodzenia! Odpowiedz Link
24-h Re: Doradca Klienta Detalicznego 03.04.08, 22:25 Zuzia300 - dołączam się do wątku dotyczącego procedur hi hi Odpowiedz Link
rekinrynku Re: Doradca Klienta Detalicznego 04.04.08, 10:37 Dzieki Zuzia za opisanie rzeczywistosci...hmmm...widze ze musze sie przygotowac psychicznie na to co mnie czeka ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nieodpo Re: Doradca Klienta Detalicznego 05.04.08, 15:56 ppracuj od 4 miechow jako doradca w miescie ponad 100 tysiecznym na poczatek dostalem 2100 brutoo ,, to jest 1515 netto. pracy w ch... stresu tyle samo Odpowiedz Link