swietlan 31.01.07, 15:02 Urzywałem do tej pory fructisa ale muszę zmienić bo mam łupież. Zastanawiam się nad jakimiś szamponami typowo dla mężczyzn. Jaki jest godny uwagi? I czy można stosować w raz z przeciwłipieżowyM/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Jaki szampon? 31.01.07, 20:35 z dostępnych na rynku przeciwłupiezowych dla mężczyzn np Loreal elseve Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: Jaki szampon? 01.02.07, 19:53 Wella też ma jakies w swojej ofercie a do tego szeroka gamę kosmetyków do włosów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolionka Re: Jaki szampon? 01.02.07, 21:36 Musisz mieć męskie?:) Moi koledzy używaja damskich bo czym różnią się włosy damskie i męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Jaki szampon? 02.02.07, 22:03 kiedyś fajny był crisan z Welli - akurat z tej serii był szampon na łupież dla facetów ale chyba go wycofali... osobiście polecam nizoral - moze stosowanie zwykłego szamponu + szamponetki nizoralu co jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jaki szampon? 04.02.07, 21:29 tak, mój kolega chwalił kiedys ten crisal, ale to jednak bardzo indywidualna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
swietlan Re: Jaki szampon? 05.02.07, 22:13 Kupiłem Nizoral i Nivea dzieki za pomysły Odpowiedz Link Zgłoś