annish 19.01.10, 19:27 Wybiera się ktoś może do Turcji jakos 13-14 lutego albo wraca tydzien, 10 dni pozniej? Nieeeee lubieeee sama latać, moja trasa Warszawa (ew.Gdańsk) - Stambul - Trabzon. Pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.bodrum Re: Turcja w lutym 20.01.10, 16:35 Hej! lecę tydzień wcześniej 6 lutego Warszawa-Stambul-Bodrum. Gdyby Ci pasowało to polecimy razem Pozdrawiam Odpowiedz Link
annish Re: Turcja w lutym 20.01.10, 20:10 echh niestety, wolne dostane dopiero od 12 lutego ale dzieki za propozycje masz juz bilet? Pozdrawiam Odpowiedz Link
akasya Re: Turcja w lutym 20.01.10, 22:10 Ja lece 21.02 ale z Antalyi do Berlina Tegel, później busem do Poznania. Moze chcialabys zmienic swoja trase troche? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 18:24 eee, dzieki AŻ tak to trasy nie zmienie tylko z powodu niechęci do samotnego latania ale na przyszlosc rozpatrzę zmianę swoją droga to niesamowicie wkurzające jest ze do Warszawy jade dluzej z pomorza niz z niej do samego trabzon... pozdro Odpowiedz Link
kasia.bodrum Re: Turcja w lutym 21.01.10, 14:45 tak, mam juz bilet, to juz pewne pozdrawiam Odpowiedz Link
annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 18:30 to moze poradzisz mi czy serio oplaca sie kupowac bilet sporo wczesniej czy liczyc na jakis promocje pare tyg przed wylotem? Tak z czystej ciekawosci bo nie jestem jeszcze zaprawiona w boju Pozdrawiam Odpowiedz Link
karcia.akuku Re: Turcja w lutym 21.01.10, 20:08 Ja mam bilet do Istanbułu na 03.03-14.03.10 Moim zdaniem opłaca się kupować wcześniej bilet. zaoszczędziłam 220 zł. Lecę bez przesiadki LOT pozdrawiam Odpowiedz Link
bondboena Re: Turcja w lutym 21.01.10, 21:23 ja lecę 11-21 lutego, WAW-IST... może ci pasuje? bilet kupowałam już w październiku, trafiłam na promocję - 660zl w obie strony Odpowiedz Link
annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 22:15 Moze jedynie powrot spasuje ale poki nie mam biletu to nic nie wiem na 100% eee no i IST jest o wiele tanszy, ja do Trabzon musze minimum 1700 zabulić, chyba nawet przy promocjach no i O RANY, juz w pazdzierniku? to jakas wycieczka czy cos ze tak wczesnie bookowane? ja chyba nie umiem zaplanowac wylotu pare miesiecy do przodu, wiec moje gratulacje Odpowiedz Link
bondboena Re: Turcja w lutym 21.01.10, 22:33 chłop w wojsku to i były powody, żeby myśleć kilka miesięcy naprzód... poza tym sama rozumiesz, że takiej okazji przepuścić nie mogłam jakby ci się ten 21 spasował, daj znać! Odpowiedz Link
karcia.akuku Re: Turcja w lutym 22.01.10, 17:44 Jak do tej pory kupowałam bilet ok 1/2 roku wcześniej. Do Trabzon tez można kupić tańszy bilet, ale z przesiadką. Cały dzien w plecy, ale kilka stowek w kieszeni Odpowiedz Link
akasya Re: Turcja w lutym 23.01.10, 22:49 Annish, jesli jestes z Pomorza, to sprawdz polaczenia z Berlina (sunexpress, condor). Mozna kupic naprawde tanie bilety do Stambulu, a juz samo latanie wewnatrz Turcji nie jest tak koszmarnie drogie (jesli nie kupuje sie na ostatnia chwile, aczkolwiek i wtedy zdarzaja sie promocje). Ja mieszkam w centralnej Polsce (k.Łodzi) i latam z Berlina - za bilet teraz placilam 52e (w jedna strone), w gudniu za 80e mialam w 2 strony. Z Berlina do Poznania codziennie jezdza busy (ok 100zl) wiec i tak wychodzi kilka stowek taniej po podliczeniu kosztow. Pozdrawiam Odpowiedz Link