Dodaj do ulubionych

Turcja w lutym

19.01.10, 19:27
Wybiera się ktoś może do Turcji jakos 13-14 lutego albo wraca
tydzien, 10 dni pozniej? smileNieeeee lubieeee sama latać, moja trasa
Warszawa (ew.Gdańsk) - Stambul - Trabzon. Pozdro smile
Obserwuj wątek
    • kasia.bodrum Re: Turcja w lutym 20.01.10, 16:35
      Hej! lecę tydzień wcześniej 6 lutego Warszawa-Stambul-Bodrum. Gdyby
      Ci pasowało to polecimy razem smile
      Pozdrawiam
      • annish Re: Turcja w lutym 20.01.10, 20:10
        echh niestety, wolne dostane dopiero od 12 lutego sad ale dzieki za
        propozycje smile masz juz bilet? smile Pozdrawiam
        • akasya Re: Turcja w lutym 20.01.10, 22:10
          Ja lece 21.02 ale z Antalyi do Berlina Tegel, później busem do
          Poznania. Moze chcialabys zmienic swoja trase troche? wink Pozdrawiam.
          • annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 18:24
            eee, dzieki AŻ tak to trasy nie zmienie tylko z powodu niechęci do
            samotnego latania smile ale na przyszlosc rozpatrzę zmianę smile swoją droga
            to niesamowicie wkurzające jest ze do Warszawy jade dluzej z pomorza
            niz z niej do samego trabzon... sad pozdro
        • kasia.bodrum Re: Turcja w lutym 21.01.10, 14:45
          tak, mam juz bilet, to juz pewne smile
          pozdrawiam smile
          • annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 18:30
            to moze poradzisz mi czy serio oplaca sie kupowac bilet sporo wczesniej
            czy liczyc na jakis promocje pare tyg przed wylotem? Tak z czystej
            ciekawosci bo nie jestem jeszcze zaprawiona w boju smile Pozdrawiam
            • karcia.akuku Re: Turcja w lutym 21.01.10, 20:08
              Ja mam bilet do Istanbułu na 03.03-14.03.10 Moim zdaniem opłaca się
              kupować wcześniej bilet. zaoszczędziłam 220 zł. Lecę bez przesiadki LOT

pozdrawiam
            • bondboena Re: Turcja w lutym 21.01.10, 21:23
              ja lecę 11-21 lutego, WAW-IST... może ci pasuje?
              bilet kupowałam już w październiku, trafiłam na promocję - 660zl w obie strony smile
              • annish Re: Turcja w lutym 21.01.10, 22:15
                Moze jedynie powrot spasuje ale poki nie mam biletu to nic nie wiem na
                100% smile eee no i IST jest o wiele tanszy, ja do Trabzon musze minimum
                1700 zabulić, chyba nawet przy promocjach sad no i O RANY, juz w
                pazdzierniku? to jakas wycieczka czy cos ze tak wczesnie bookowane? big_grin
                ja chyba nie umiem zaplanowac wylotu pare miesiecy do przodu, wiec moje
                gratulacje smile
                • bondboena Re: Turcja w lutym 21.01.10, 22:33
                  chłop w wojsku to i były powody, żeby myśleć kilka miesięcy naprzód...
                  poza tym sama rozumiesz, że takiej okazji przepuścić nie mogłam wink
                  jakby ci się ten 21 spasował, daj znać!
                  • karcia.akuku Re: Turcja w lutym 22.01.10, 17:44
                    Jak do tej pory kupowałam bilet ok 1/2 roku wcześniej. Do Trabzon tez
                    można kupić tańszy bilet, ale z przesiadką. Cały dzien w plecy, ale
                    kilka stowek w kieszeni big_grin
                    • akasya Re: Turcja w lutym 23.01.10, 22:49
                      Annish, jesli jestes z Pomorza, to sprawdz polaczenia z Berlina
                      (sunexpress, condor). Mozna kupic naprawde tanie bilety do Stambulu,
                      a juz samo latanie wewnatrz Turcji nie jest tak koszmarnie drogie
                      (jesli nie kupuje sie na ostatnia chwile, aczkolwiek i wtedy
                      zdarzaja sie promocje). Ja mieszkam w centralnej Polsce (k.Łodzi) i
                      latam z Berlina - za bilet teraz placilam 52e (w jedna strone), w
                      gudniu za 80e mialam w 2 strony. Z Berlina do Poznania codziennie
                      jezdza busy (ok 100zl) wiec i tak wychodzi kilka stowek taniej po
                      podliczeniu kosztow.

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka