Dodaj do ulubionych

cos dla smiechu :)))

13.08.12, 22:39
Moze to nie ma zwiazku z naszym forum a moze ma ale zdrowo jest sie posmiac wiec jak ktos ma czas i checi to poczytajcie smile
forum.gazeta.pl/forum/w,24864,119058488,,Dzieki_nam_Polska_bedzie_wygladac_jak_Egipt_.html?v=2
Obserwuj wątek
    • sztobrynek Re: cos dla smiechu :))) 14.08.12, 18:39
      to jest bardzo dobry zart! smile
      • istanbul.l Re: cos dla smiechu :))) 15.08.12, 07:48
        mam nadzıeje, ze to zart... smile
    • grazynalydia Re: cos dla smiechu :))) 15.08.12, 11:13
      EMilio,
      co ty czytasz w wolnym czasie???smile
      brak slow aby okreslic te dziewczyny..... mam nadzieje, ze POlska nie bedzie pelna takich madrych kolezanek...... a te dwa cytaty uwazam za najlepsze smile)) kopiuje:

"Ja tez jestem zakochana we wszystkim co egipskie. Meczety, minarety,
      zawodzenie muzzeinow i moj Mustafa. Jego brazowe, prawie wilgotne
      oczy oczarowaly mnie. Na jego widok miekko robi mi sie w kolanach.
      I cala wilgotnieje. Jest taki przystojny z rzemykiem na szyi, rece i kostce.

Mustafa nauczyl mnie liczyc ziarenka piasku i ciekawie opowiadal o
      wielbladach. Z zainteresowaniem dopytywal sie o zubry w Polsce. "

" z tym Inshallahem to masz rację! Mój Amr tak do mnie zawsze pisze. Nie znam coprawda języka egipskiego, ale z kątekstu naszej znajomości domyśliłam się, iż to znaczy "kocham cię". Albo "tęsknię" czy coś w tym stylu. A nie, sory, "tęsknię" to się pisze "ğihād". Moja kolerzanka Tereska z turnusu mi podpowiedziała kiedyś. Jej z koleji facet nazywa się Mahomet czy jakoś tak. "

pozdrawiam!!!!
      • bengusia Re: cos dla smiechu :))) 15.08.12, 17:46
        smile Ten WONTEK podeslali mi znajomi smile Oczywiscie to prowokacja na ktora sie niektorzy nabrali. Mi sie spodobalo usmialam sie wiec chcialam zebyscie sie tez posmialy smile
    • amw77 Re: cos dla smiechu :))) 15.08.12, 16:59
      watek prowokacja-błędy ort na siłę popełniane...co nie zmienia faktu, że niejaka blondinka (swoją drogą mogła się bardziej wyslić i nazwac sie inaczej, co nie byłoby aż tak czytelne jak rzeczona "blindynka"...ten ktoś musi się strasznie nudzić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka