Dodaj do ulubionych

Dojazd Antalya - Alanya

15.04.14, 10:57
Dziewczyny! Czy któraś orientuje się jak dotrzeć z lotniska w Antalya do Alanya?
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: Dojazd Antalya - Alanya 16.04.14, 15:06
      Kilka lat temu jechałam darmowym busem z lotniska na dworzec autobusowy,stamtąd autobusem do Alanyi. Nie sądzę by coś się zmieniło przez ten czas
      • madera525 Re: Dojazd Antalya - Alanya 16.04.14, 21:48
        Witaj,

kiedyś kupowałam sam bilet na lot czarterowy z Polski do Antalyi w polskim biurze podróży (neckermann) i dokupiłam transfer do Alanyi za 50 zł w obie strony.

Jeśli jednak nie masz takiej możliwości, może napisz do Pani Agaty, która ma polskie biuro podróży w Alanyi i na stronie internetowej umieściła informacje o transferze z lotniska do Alanyi.

adres strony: www.alanyaonline.pl/pl/

Pozdrawiam smile
        • skylaar Re: Dojazd Antalya - Alanya 17.04.14, 17:58
          Dzięki za polecenie madera525 smile))

Na tej trasie kursuje mnóstwo firm transferowych więc dojechanie nie stanowi problemu, tylko trzeba wcześniej zarezerwować transfer. Ceny niewygórowane, w granicach 15 euro za osobę.
          Alternatywnie jak pisała hugo43 można pojechać (ale nie za darmo z tego co wiem!) miejskim autobusem lotniskowym na otogar w AYT i stamtąd przesiadasz się na rejsowy autobus do Alanyi.
          A jak przylatujesz z Istanbulu Atlas Jetem albo Onur Airem to serwis do Alanyi masz free smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka