fluffy88 14.12.07, 16:03 zapraszam na nowe forum dla "zakochanych" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50001 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caroninka Re: Forum Ja Polka, on Turek 14.12.07, 16:46 Dziekuej Fluffy88,ja nawet o tym nie pomyslalam ...no i nie chcialam Kirannce spamowac na forum Odpowiedz Link
fluffy88 Re: Forum Ja Polka, on Turek 14.12.07, 19:56 tu nie chodzi o spamowanie, ale ktos kiedys sam napisal,ze duzo tu sie zakochnych kreci i "zasmieca" troszke bardziej powazne watki, wiec zapraszam do nas Odpowiedz Link
kochanionka Re: Forum Ja Polka, on Turek 14.12.07, 21:00 Caronika,to juz bylo na forum,podawała to Basiaistanbul.Jednak z przyjemnoscia obejrzałam.Mam to w ulubionych,ilekroc jest mi smutno powracam ,ogladam i robi mi sie nostalgicznie,ale nie smutno.Taaaka piekna milosc Odpowiedz Link
caroninka Re: Forum Ja Polka, on Turek 14.12.07, 22:03 Kochanionka U mnie problem polega na tym,ze ja sie rozklejam przy kazdej pieknej historii prawdziwej milosci,a ten filmik pokazuje naprawde wiecej niz mozna by sie spodziewac Ja sie potrafie rozplakac nawet przy myszcze Micky, czego moj Mezczyzna czasami,az sie obawia...No wez tu z taka ogladnij romansidlo Odpowiedz Link