Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH

02.02.11, 16:11
WITAM.
SPRZEDAM NOWA NIE URZYWANA PRALKE AUTOMATYCZNA FIRMY BOSCH. MODEL MAAX6. TAK JAK NAZWA SUGERUJE MAKSYMALNY WSAD PRALKI TO 6 KG. WIROWANIE OD 300 DO 1000 OBR/MIN. INSTRUKCJA,FAKTURA,WAZ ZASILAJACY I ODPROWADZAJACY W ZESTAWIE. DOSTALEM JA "NA SILE" W RAMACH DOTACJI WRAZ Z INNYM SPRZETEM AGD KTORY NIE BYL MI POTRZEBNY,ZOSTALA JUZ TYLKO TA PRALKA.
CENA DO NEGOCJACJI. INFO powerglide140@wp.pl
Obserwuj wątek
    • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 07.02.11, 18:30
      Co do ceny to zaplacilem za nia 1300 zl mam na to fakture. Szprzedam 400 zl taniej czyli za jakies 900zl.
    • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 11.02.11, 22:45
      MY TU GADU GADU A PRALKA WLASCICIELA NIE ZMIENILA, CHYBA TRZEBA NAGLOSNIC SPRAWE W MEDIACH, ALBO ZRABIC JAKOAS AFERE ZEBY BYLO GLOSNO O NIEJ :D 3 MIESIAC I NIE MOGE ZA POL DARMO JEJ SPRZEDAC LUDZIE WIDOCZNIE WOLA PLACIC( CZYT.PRZEPLACAC) W SKLEPIE BO MAJA POCZUCIE ZE JAK ZAPLACA 500 ZL WIECEJ W SKLEPIE TO BEDZIE LEPSZE NIZ BOSCH, NIECH PLACA I PLACZA ICH SPRAWA. DAC KOMUS ZA NIC 500 ZL CIEKAWE I JESZCZE MAJA POCZUCIE ZE DOKONALI DOBREGO BEZPIECZNEGO WYBORU, ICH SPRAWA.
      • abcd-5 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 12.02.11, 22:35
        Panie drogi, lub Pani. Nie bądź Pan tak nachalny ze swoją pralką BOSHA i nie rób Pan łaski, że ją sprzedajesz i spuszczasz z ceny, bo każdy jak widać kicha na ten towar - być może nawet wybrakowany, bo nic Pan nie piszesz z jakiego powodu tak bardzo chcesz się go pozbyć. Trochę więcej kultury i taktu w handlu nie zaszkodziłoby. Osobiście wolałbym kupić nową pralke w sklepie z limitem gwarancji i nie używaną. Nie wciskaj więc Pan nachalnie bubla;)
        • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 01:04
          Powod sprzedazy jest w pierwszym poscie. Towar jest nowy i nie uzywany, nie jest zadnym bublem tylko produktem firmy z tradycjami.Sprzedalem juz zmywarke, kuchnie gazowa i chlodziarko-zamrazarke i jakos nikt do dzis nie nazeka. Brak kultury? Taktu? Od pol roku nie moge znalezc pracy a ta pralka jest jedyna rzecza jaka moge sprzedac zeby miec za co zyc. Jesli Pana stac na kupowanie nowych produktow ze sklepu to gratuluje i zazdroszcze. Ja tak latwego zycia niemam. A towar sam sie nie sprzeda wiec trzeba go reklamowac.
          • abcd-5 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 11:43
            Drogi Panie lub Pani, nie wciskaj nam tu głodnych kawałków, że nie masz za co życ i wysprzedjesz z domu cały sprzęt, bo jak napisałes najpierw sprzedałeś kuchnię gazową i chłodziarko - zamrażarkę, a zachowałeś taki luksus jak pralka automatyczna? :D:D;) Ja pozbyłbym się najpierw pralki i prał ręcznie, aby mieć na czym ugotować i w czym trzymać żywność. Ale teraz napiszesz nam pewnie, że nie miałeś co włożyć do garnka i dlatego w pierwszej kolejności pozbyłeś się tej kuchni, a i w lodówce było tylko światło, więc po co ci ona :D:D:D
            • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 14:17
              Kuchnie pralke i lodowke mam w domu. Nie wyprzedaje zadnego sprzetu z domu. Ten sprzet agd dostalem w dotacji z centrum pomocy rodzinie, poniewarz zyje w rodzinie zastepczej, z tego powodu po ukonczeniu szkoly mozna ubiegac sie o tak zwane "usamodzielnienie sie", jest to dotacja ktora polega na tym ze CPR placi za produkty ktore sie wybierze, ale musza to byc scisle okreslone przedmioty do uztku domowego, nie interesuje nikogo ze to mi sie na nic nie przyda bo to wszystko mialem wczesniej,dostaje sie w sumie okolo 5 tys zł. (zaleznie od czasu jaki sie jest rodzinie zastepczej) Chore prawo, bo na reke tych pieniedzy sie nie dostanie a trzeba kupowac cokolwiek nawet jesli jest nie potrzebne. Sprzedalem inny sprzet to prawda ale nie wczoraj, ani przed wczoraj tylko dwa lata temu kiedy ta dotacje dostalem. Na sprzedanie bylo wszystko odrazu ale na tamte rzeczy klienci znalezli sie wczesniej.
              • abcd-5 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 16:10
                Aaaa, jeśli tak, to insza inszość. Czy ta pralka ma jeszcze jakiś okres gwarancji? Jeśli tak, to jaki? Jakich jest wymiarów? Znajoma potrzebuje, to jej polecę.
                • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 20:23
                  Data zakupu to 28.01.2009. Niestety gwarancja trwala dwa lata i skonczyla sie w 28 stycznia 2011, decyduje data zakupu na faktorze wiec nic to nie daje ze jest nie uzywana.
                  (wys./szer./gleb.) 85x60x59 cm.
                  • astryda7 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 22:57
                    Wiejskie forum nie jest dobrym miejscem do tego typu ogłoszeń, spróbuj na Alegro
                    • blue_peter321 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 13.02.11, 23:21
                      Wiem ze to nie za dobre miejsce na ogloszenia,oglaszalem to juz kiedys na wloclawskim q4 ale bez rezultatu. Zamiescilem tutaj bo myslalem ze blisko to ktos moze kupi bo mozna dowiezc blisko. Na allegro nie mam konta, wiem mozna zalozyc, ale chodzi mi o transport tez i jego cene jak to sie doda to ta oferta ni jak nie bedzie atrakcyjna. To jest wlasnie takie ni w 5 ni w 9, bo na uzywane ale duzo tansze latwiej znalezc klienta niz na nowe ale z drugiej reki i tylko troche tansze, dodatkowo brak juz gwarancji.
                      Chore prawo bo dwa trzy lata wczesniej niz ja bralem ta dotacje mozna bylo polowe pieniedzy dostac na reke a tylko za polowe kupowac cos do domu, teraz trzeba wszystko przeznaczyc na zakupy, ale nie moze to byc np. tv albo komputer.Nawet nie chcieli uznac mi nawet pieca do centralnego ogrzewania. Musi byc agd, meble,itp.
                      • noname80 Re: SPRZEDAM AUTOMAT BOSCH 16.01.12, 09:26
                        wystawiajcie takie rzeczy na inforynek.pl trochę takich ogłoszeń juz tam jest, ludzie zaglądaja to może i ktoś coś kupi. nie warto wrzucac ogłoszeń tego typu na płatne portale bo będzie mały zysk (jakieś opłaty za rejestracje, prowizja od sprzedaży itd). trzeba umieszczać tam gdzie za darmo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka