4asdfgh 11.09.18, 21:39 Witam ilu kandydatow mamy w Gminie Topolka na stanowisko Wojta Gminy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d1110921 Re: Wybory 2018 16.09.18, 23:05 Słyszałem o rekordowej liczbie 11 kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi978 Re: Wybory 2018 25.09.18, 13:23 Witam, Nie mogę uwierzyć zgnilizne polityków naszej pięknej gminy. Jakieś śmieszne anonimowe listy z groźbami, może stosować naprawde zły człowiek który nigdy nie powinnien być u władzy. Ktoś tu naprawdę sie boi. Stop chamstwa w polityce!!!! Przynajmniej u nas gdzie jest pełno wspaniałych ludzi. Argumenty typu tamten to zlodziej... Bez wyroku sa dla mnie śmieszne. Zamiast oskarzen pokazujcie co zrobiliscie dobrego dla gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi978 Re: Wybory 2018 25.09.18, 18:20 O listowne groźby w strone nowych kandydatów do rady gminy. Ten kto pisał bedzie wiedzial o co chodzi. Sprawa zostala zgloszona na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi978 Re: Wybory 2018 25.09.18, 23:08 Treść listu obraza adresata oraz najblizsza rodzine. Cytując, ujawniajac obrzydliwą dla mnie tresc lustu sprawilbym przykrosc osoba ktore byly tam obrazane. Choc gotuje się we mnie !!!! Jak mazna obrazac kogos kto w zyciu nic zlego nikomu nie zrobil!!! Czekam na kolejny list pajacu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miauj Re: Wybory 2018 26.09.18, 09:42 W takim razie skąd mamy wiedzieć że piszesz prawdę? Zrób zdjęcie tego listu, zamaż dane osobowe i wrzuć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi978 Re: Wybory 2018 26.09.18, 10:07 Mieszkamy w tak małej miejscowości że napewno wszyscy sie domysla o kogo chodziło. A chodzili mi tylko o to aby nadawca wiedzial ze sprawa jest zhloszona na policje. Odpowiedz Link Zgłoś
babsko77 Re: Wybory 2018 28.09.18, 18:36 Errata: " O co chodzi". P.S.Chociaż, sądząc po w.w. "dyskusji" okazuje się to tylko rzuceniem sensacją słowną niczym więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambi978 Re: Wybory 2018 28.09.18, 20:50 O co chodzi? Mam nadzieje ze Pani żartuje. Proszę czytać całość ze zrozumieniem. Mam nadzieje ze jest Pani w gronie nielicznych osób. Prosto Pani przekaże. - ten tekst był nie po to by sobie poplotkowac... tylko żeby dotarło do anonima. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny232 Re: Wybory 2018 18.10.18, 20:53 Zdaje się, że w zastraszaniu przeciwników politycznych bierze udział sułtan Gdybek i jego wierna świta. Powiadam Wam Wasz koniec nadchodzi, a upadek będzie bolesny. Nałożnice będą zanosić się płaczem po swoim panu i władcy... Odpowiedz Link Zgłoś
meriada Re: Wybory 2018 30.10.18, 23:05 Szanowny Panie Arkadiuszu. Właśnie zapoznałam się z Pana oświadczeniem na Pana fanpage. Jestem wstrząśnięta tym, do czego mogą posunąć się źli i zawistni ludzie pragnący po trupach osiągnąć swój cel. Zrobiono z Pana przestępcę, opluto Pana na wszelkie możliwe sposoby. Tak łatwo może człowiek popsuć szczęście drugiemu człowiekowi w jednej chwili, jednakże w życiu długim nie naprawi tego. Bardzo Panu współczuję i dziękuję, że zdecydował się Pan opowiedzieć o tym światu, bo to jeszcze bardziej utwierdziło mnie oraz moją bliższą i dalszą rodzinę o słuszności oddania głosu na Pana Lewandowskiego, którego kandydaturę Pan popiera :) I sądzę, że podobnie będzie z większością niezdecydowanych jeszcze wyborców. Wygraliście w moich oczach, bo gracie fair play. Dość już tej brudnej polityki z chwytami poniżej pasa i w Polsce i w naszej gminie. Życzę Panu spokoju i jak najszybszego odzyskania dobrego imienia. I proszę się nie przejmować, bo jak mówi stare porzekadło: "Co nas nie zabije, to nas wzmocni". Pozdrawiam Pana :) Odpowiedz Link Zgłoś