nowyxxl 24.02.07, 23:13 Podobno zamykają szkołę w Znaniewie -jakie są przyczyny ? Polityczne,ekonomiczne,brak nauczycieli, czy uczniów. Co w zamin otrzmają mieszkańcy.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Dlaczego?? 26.02.07, 09:15 Wiele szkól zniknęło z naszego krajobrazu, może to efekt małego przyrostu naturalnego? (niżu demograficznego, o którym tak głośno było przed laty) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Dla czego?? 27.02.07, 23:55 Z tego co mi jest wiadome, to jest najtrudniejsza odpowiedź na takie pytanie, o ile jest w ogóle?, pamiętam jak zbiłem kiedyś szybę niechcący kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Dla czego?? 28.02.07, 00:08 Zostanie zamknięta szkoła w Dąbiu Kujawskim (przy lesie). Dzieci będą dowożone do Lubrańca. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Dla czego?? 28.02.07, 00:13 szarotka72 napisała: > Zostanie zamknięta szkoła w Dąbiu Kujawskim (przy lesie). > Dzieci będą dowożone do Lubrańca. Znam tą okolicę to blokowisko i zwyczaje tam kiedyś panujące, czasem jeszcze się śmieję i mnie też tan znają, do Lubrańca blisko Odpowiedz Link Zgłoś