3xmama 24.04.08, 06:17 Cześć, niedługo zostane szczęśliwą posiadaczka domku nad jeziorem i cudnej działki w Głuszynku:))))) Szukam stolarza, stolarni, kogoś, kto zrobi parę rzeczy drewnianych na działce i w domu. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toronto123 Re: stolarz, stolarnia, Topólka 24.04.08, 14:50 Z czystym sumieniem mogę polecić zakład stolarski p. Studzińskiego w Topólce. Koleżanka z pracy tam właśnie robiła swój domek. Firma solidna. Ekipa miała zacząć robotę w kwietniu, to na początku miesiąca robotnicy zaczęli. Nie pamiętam ile to kosztowało, ale też bez szaleństwa. Chyba warto zapytać u źródła. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: :))) 24.04.08, 22:13 3xmama napisała: > Pewnie skorzystam:) No to już się stolarz pewnie cieszy ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: :))) 25.04.08, 06:24 Oj tam... nabijasz się a ja naprawdę jestem zadowolona, że nie muszę "ciagnać" znajomego stolarza 200km. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: :))) 25.04.08, 09:09 3xmama napisała: > Oj tam... nabijasz się a ja naprawdę jestem zadowolona, że nie > muszę "ciagnać" znajomego stolarza 200km. Ależ jakbym mógł śmieć się z Ciebie nabijać, a jaki miałbym mieć w tym interes? Po prostu cieszy mnie to że tak ładnie to załatwiłaś, a i stolarzowi też zapewne nie inaczej, uważam że czasem warto szczęściu wyjść na spotkanie. I bardzo dobrze co chłop z Sochaczewa będzie się tu tułał, jak miejscowe też potrafią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: :))) 25.04.08, 12:06 Jesteś "miejscowy"?:)) Starsznie tam ładnie. I ludziska sympatyczne;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: :))) 25.04.08, 13:22 3xmama napisała: > Jesteś "miejscowy"?:)) Starsznie tam ładnie. I ludziska > sympatyczne;)))) Ładnie to jest mało powiedziane, tam jest przepięknie, a co do ludzi to nie ulega żadnej wątpliwości, widać to nawet tu na tym forum wszyscyśmy tu jak jedna osoba tyko, ale co tu sie wychwalać, sama to już dostrzegłaś, to miłe, dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
medium33 Re: :))) 25.04.08, 16:00 sauber1 napisał: >wszyscyśmy tu jak jedna osoba tylko a czasem 5 w 1 :-) albo 8 w 1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: :))) 25.04.08, 19:26 I jacy skromni;)))) Nie mogę sie doczekać kiedy do Was zawitam! Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: :))) 26.04.08, 18:00 Znam dwóch stolarzy z okolic Topólki. Jeden jest bardzo przystojny, a oprócz tego jest dobrym fachowcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: :))) 26.04.08, 23:47 3xmama napisała: > Poproszę o szczegóły na priv. Wedle przystojności, czy fachowości?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: :))) 27.04.08, 20:47 medium33 napisała: > sauber1 napisał: > > >wszyscyśmy tu jak jedna osoba tylko > > a czasem 5 w 1 :-) albo 8 w 1 ;) Zgadza się kilka duszków jest, ale one są nie szkodliwe. Skoro ktoś lubi ze sobą pogadać to niech mu będzie, a przy okazji my coś się dowiemy.(:) Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama fachowości:) 27.04.08, 21:05 Prztstojniak jeden w domu wystarczy, fachowiec potrzebny! I bynajmniej nie na gwałt...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: fachowości:) 28.04.08, 00:03 A w tym wszystkim najważniejsze poczucie humorku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: stolarz, stolarnia, Topólka 03.05.08, 21:40 Ale pomyśl też i o ogrodniku :))) Odpowiedz Link Zgłoś