malgorzata.k83 15.10.15, 19:42 Czy w okolicy NI jest jakiś żłobek z dofinansowaniem od państwa żeby nie płacić 1300?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszewa Re: Żłobek ni 25.12.15, 23:47 Jak szukałam złobka to chyba, ale to proszę sprawdzić był w Piasecznie na Chyliczkowskiej jakiś Państwowy. Generalnie w NI to są żłobki niepubliczne. W Piasecznie kilka żlobków jest "tak jakby" pańswowych, bo dostają dofinansowanie na np rok i wtedy rodzice płaca np 500 zł. Ale jeśli nie dostaną na przyszły rok dotacji to nagle rodzic ma do zaplaty właśnie przykładowe 1300 zł. Więc mozna się zdziwić. Ja wolałam patrzec na kadrę, program, opiekę niż na czesne, bo dla mnie wazniejsze (i mogłam sobie na to pozwolić) jest bezpieczeństwo i komfort dziecka. Odpowiedz Link
viola378 Re: Żłobek ni 12.02.16, 20:58 Polecam żłobek: www.e-zlobek24.waw.pl/elemeledutki/#comment-12453 to idealne miejsce dla dzieci, pełne kolorów, zabawek, panie opiekunki są bardzo miłe i uprzejme i mają podejście do dzieci ;) Odpowiedz Link