ladyx 20.01.06, 10:17 Dopiero jutro, ale już dziś zapraszam wszystkich na kawę, coś słodkiego i procenciki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyx Re: gdzie i o ktorej ??? 20.01.06, 10:28 na razie teraz na forum a jutro Prohibicja wieczór Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: zatem będę:-D 20.01.06, 10:57 rozumiem ze bawimy sie teraz tak (ja to tak bym widziala w drodze do morskiego oka ( nie w morskim oku ale w drodze) jest taka fajna chata, siedzi tam duzo fajnych wesołych ludzi, gra muzyczka w tle, w kominku piekny ogien, wszystcy siedza i jedza specjały goralskie (nie znam sie za bardzo na tym improwizuje) a pozniej pijemy grzane winko albo piwko z cynamonem,i jest GIT...rozmazylam sie ehhhh- fajna ta Twoje impreza kurczeale mało osob na razie jest...zaraz kulig dojedzie z reszta pewnie... Odpowiedz Link
ladyx Re: zatem będę:-D 20.01.06, 11:02 po prostu większość imprezowiczów nie ma dziś głowy do pisania ale Tobie idzie świetnie )) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: zatem będę:-D 20.01.06, 11:06 )) poprostu marzy mi sie taki obrazek a wiem ze w tym roku nie dam rady fizycznie sie tam znalesc wiec zostaja mi marzenia Odpowiedz Link
ladyx Re: zatem będę:-D 20.01.06, 11:07 mnie też w tej kwestii pozostają marzenia, ale dzięki Tobie czuję się jakbym tam była Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: zatem będę:-D 20.01.06, 11:12 o to chodzilo - w końcu to Twoje swieto na urodzinki wymysle cos z klimatu Dubaj czy Bora Bora jak chcesz Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: zatem będę:-D 20.01.06, 11:27 u mnie to chwilunia mowisz i masz! za 10 mies to bedzie listopad wiec cieple klimaty jak znalazł Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: zatem będę:-D 20.01.06, 12:06 no to prawie to samo , chociaz w 2005 roku pazdziernik to byl jak maj Odpowiedz Link
tina122 Uwielbiam Prohibicję,ale 20.01.06, 16:20 jutro nie ma mnie calusieńki dzień Ladyx,już dzisiaj życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Imieninki :))) 20.01.06, 16:46 ja tez mam jutro ustaliłam takowe menu: ciasto z kremem cytrynowym i czekoladowym ciasto z kremem jogurtowym z pomaranczami i wisniami panga z czosnkiem pietruszką zapiekana serem kurczak z rożna sałatka gyros sałatka ananasowo czosnkowa tarta z lazurem gruszkami i orzechami morele i śliwki w earl grey wisniowce zawijane boczkiem pieczone i zaraz się cholerrrrrrrrrrrra za to zabieram ! p Odpowiedz Link
widokzmarsa Nina 21.01.06, 13:30 Jesli to miała byc zagadka to imie ninki to nina. Alez mi odwala. Za to ilość zaległych spraw rośnie... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Nina 21.01.06, 13:42 oczywiście zapomniałem o zyczeniach. Szkoda gadać. Wszystkiego... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Imieninki :))) 21.01.06, 13:36 życzonka dla wszystkich imieninujących się:-0))) wszystkiego najlepszego)) Odpowiedz Link
ladyx Re: Imieninki :))) 21.01.06, 14:08 Dzięki wszystkim za życzenia. Ja też składam solenizantom. Miłego dnia. Odpowiedz Link