lena_zet 01.02.06, 21:36 pojadę i zapalę świeczkę.Również od was.Już przemyślałam, koniec i kropka.Przepraszam, że tak wam marudzę, mam nadzieję, że to ostatni raz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 * 02.02.06, 01:12 Odpowie Ci Wiatr ... Bob Dylan Przez ile dróg musi przejść każdy z nas, By mógł człowiekiem się stać. Przez ile mórz lecieć ma biały ptak, Nim w końcu upadnie na piach. Przez ile lat będzie kanion ten trwał, Nim w końcu rozkruszy go czas? Odpowie Ci wiatr,wiejący przez świat Odpowie Ci,Siostro tylko wiatr. Przez ile lat będzie trwał górski szczyt, Nim deszcz go na mórz zniesie dno. Przez ile ksiąg pisze się ludzki byt, Nim wolność wypisze w nim ktoś. Przez ile lat nie odważy się nikt zawołać, Że czas zmienić świat? Odpowie Ci wiatr,wiejący przez świat Odpowie Ci,Siostro tylko wiatr. Przez ile lat ludzie giąć będą kark, Nie wiedząc,że niebo jest tuż. Przez ile łez,ile bólu i skarg Przejść trzeba i przeszło się już. > Jak blisko śmierć musi przejść obok nas, > Byś mógł człowiekiem się stać... Odpowie Ci wiatr wiejący przez świat I Ty swą odpowiedź rzuć na wiatr... Odpowie Ci wiatr wiejący przez świat I Ty swą odpowiedź rzuć na wiatr... Odpowiedz Link
roman_tyczka świeczke mozna wszedzie zapalic 02.02.06, 08:50 byleby nie we wlasnym mieszkaniu, kurna. caly wieczor latalam co chwila do sypialni sprawdzic, czy sie firanka nie zajela. nie wiem, czy to dobry pomysl z tymi swiecami w oknach. Odpowiedz Link
lajton Re: pojadę do katowic 02.02.06, 09:11 A ja sobie mysle, ze nie marudzisz. I ze to b. pozytywna reakcja. Odpowiedz Link
kasitza Re: pojadę do katowic 02.02.06, 09:14 w obliczu bezradnosci licza sie poprostu gesty... Odpowiedz Link