mamba30 Re: A Mamba30 to się chiba w tej wannie utopiła!! 07.02.06, 21:37 juz jestem, własnie klapnęłam przed kompem z kolacyjką.... fakt, długo się kąpałam, ale ja uwielbiam poleżeć w gorącej wodzie z książką i tak tez dzisiaj uczyniłam, potem Pytonik dołączył i się zeszło ) Odpowiedz Link
baba_krk pst! 07.02.06, 21:42 mam wojnę z exem... musiałam dzisiaj chama zablokować na gadzie, bo nie dość, że od wczoraj chodzę wku**iona to i on mnie jeszcze dzisiaj dodatkowo drażnił... a zawsze mu powtarzałam "nie wkurwiaj jaszczura" Odpowiedz Link
mamba30 Re: pst! 07.02.06, 21:43 a to menda... ja dzisiaj też rozmawiałam z exem przez tel. i wyjątkowo mnie nie wqrwił Odpowiedz Link
baba_krk Re: pst! 07.02.06, 21:46 to masz szczęście DD ja ze swoim prędko nie porozmawiam, bo on nawet nie wie, że wróciłam hehe, a biorąc pod uwagę, że jest największą żyjącą sknerą to na hiszpański numer nawet nie odważy się zadzwonić... Odpowiedz Link
baba_krk Re: pst! 07.02.06, 21:52 ale pisemna kłótnia była dzisiaj P poza tym nieśmiertelne pytanie "kiedy wracasz?" zadaje dzień w dzień, no ale skoro już jest zablokowany to więcej nie zapyta hehe a jak Maleństwo? Odpowiedz Link
mamba30 Re: pst! 07.02.06, 21:57 dzisiaj wyszli ze szpitala, nie była to trzydniówka, nie wiedzą co.... wyniki badań będą może w piątek, a może w przyszłym tygodniu... qrfa, normalnie szok, mały dzieciaczek traci przytomność, bez powodu się to nie dzieje, a oni tyle czasu będą czekali na wyniki (( Odpowiedz Link
baba_krk Re: pst! 07.02.06, 21:59 nawet moja rodzicielka qrwowała gdy jej powiedziałam ile trzeba czekać, ech brak słów (( trzymam kciuki, żeby dzieciątko było zdrowe Odpowiedz Link
mamba30 Re: pst! 07.02.06, 22:01 dzięki, nie może być inaczej.... ja juz zmykam w objęcia Pytona, trzymaj się kochana, pa pa i pozdrów Szanowną Matkę Rodzicielkę )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pst! 07.02.06, 22:04 to miłej nocki Wam życzę, rodzicielka też pozdrawia, a ja mykam nadrabiać zaległości filmowe P jakby były jakieś problemy medyczne, odpukać!!!, to wal jak w dym do mnie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: A Mamba30 to się chiba w tej wannie utopiła!! 19.02.06, 14:16 Zdecydowanie ta praca Mambie nie służy - totalnie odleciała... Mamaba wychódź z wanny no,...... Odpowiedz Link
mmagi wez daj spokój,musi odrobic no wiesz co:-)?ca 19.02.06, 17:16 ły tydziem pada z nóżek wiec tera niech sie kobita wygzi spokojnie)) kurde tez bym sie pogziła ale Koto w robocie,echh Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: wez daj spokój,musi odrobic no wiesz co:-)?ca 19.02.06, 17:17 I z kim ja prasuję?.... Odpowiedz Link
mmagi wpadnij do mnie plizzzzzzzzzzzz to troszke poprasu 19.02.06, 17:25 jesz,Morfi nie badz taaaki) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: wpadnij do mnie plizzzzzzzzzzzz to troszke po 19.02.06, 19:11 za wiele żądasz,chociaż mówią że na żądanie raz można Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: A Mamba30 to się chiba w tej wannie utopiła!! 27.02.06, 22:25 No nareszcie Mamba wyszła z łazieneczki to się chwali Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: A Mamba30 to się chiba w tej wannie utopiła!! 11.03.06, 15:28 Słuchajta : Mamba wreszcie wyszła z wanny!!! Ja wiedziałem że tak będzie..aha..aha..aha.. Ja wiedziełem że tak będzie..aha..aha..aha.. Odpowiedz Link
mamba30 Re: A Mamba30 to się chiba w tej wannie utopiła!! 11.03.06, 15:34 eee, przestań, bo zaraz znowu tam wlezę )) Odpowiedz Link