Dodaj do ulubionych

Yorkshire Fire :)))))))))))))...

09.02.06, 14:05
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... chyba sie podpale, co strazaki u nas sa smile))))...
Obserwuj wątek
    • zie-lona Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:07
      Hmm?!!?
      • edka-schizofredka Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:10
        big_grinDDD...
      • mmagi Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:10
        aaa ona tak masmile jest lekko no wieszwink)?
        • edka-schizofredka Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:11
          a tera mnie sie to poglebilo w dodatku smile)))... <lol>
          • mmagi wrócisz to Cie naprawimy:-)) 09.02.06, 14:16

• edka-schizofredka co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajnie 09.02.06, 14:17
              serio smile Kocham to miasto od pierwszego dnia smile
              • mmagi Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 14:19
                smile)
                to moze jakiego chopa Ci tu znajdziemy,czy wolisz angolasmile??
                • edka-schizofredka Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 14:21
                  wez angole to smierdziele tongue_out bleh tutaj Ci moich ziomali dostatek - moze cos
                  wybiore wink)))... hehehehe...
                  Spadam na miasto, bo zaraz 14 i ciasteczka na lunch z biur wylegna, a poza tym
                  musze se ksiazke kupic smile)))... Milego dnia smile *cmock*
                  • mmagi Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 22:27
                    co to sa te ciasteczka co na lunch wylegnąwink?
    • mmagi jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalona:-) 09.02.06, 14:08
      widziałes Roobin Hooda???
      • edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:11
        nie sad i Jasia Fasoli tez nie spotkalam a podobno mieszka tez w summertown sad
        ale widzialam strazakow jak z kalendarza smile)))))))...aaaaaaaaaa...
        • mmagi Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:14
          a w Koszalinie to kiedys były takie budki telef jak som w Londynie i ja sie pod
          taka sfotografowałam i kazdy pytał OOOO w Londynie byłaśsmile?pewnie dali im
          jakies starocia,ale fajne byłysmile)
          • edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:16
            hehehe... ja jeszcze w londku nie bylam ale sie wybieram od tygodnia juz
            hehehe...
            • mmagi Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:19
              przyslij jakas fotesmile)
              • edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 21:21
                Co Ci bede foty wysylac, pakuj sie i przyjezdzaj - se zobaczysz jak piknie
                tu smile))...
                • mmagi Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 22:27
                  piłas cośwink)))?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka