edka-schizofredka 09.02.06, 14:05 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... chyba sie podpale, co strazaki u nas sa ))))... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:10 aaa ona tak ma jest lekko no wiesz)? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Yorkshire Fire :)))))))))))))... 09.02.06, 14:11 a tera mnie sie to poglebilo w dodatku )))... <lol> Odpowiedz Link
edka-schizofredka co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajnie 09.02.06, 14:17 serio Kocham to miasto od pierwszego dnia Odpowiedz Link
mmagi Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 14:19 ) to moze jakiego chopa Ci tu znajdziemy,czy wolisz angola?? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 14:21 wez angole to smierdziele bleh tutaj Ci moich ziomali dostatek - moze cos wybiore )))... hehehehe... Spadam na miasto, bo zaraz 14 i ciasteczka na lunch z biur wylegna, a poza tym musze se ksiazke kupic )))... Milego dnia *cmock* Odpowiedz Link
mmagi Re: co Ty, ja nie wracam NEVER wiesz jak tu fajni 09.02.06, 22:27 co to sa te ciasteczka co na lunch wylegną? Odpowiedz Link
mmagi jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalona:-) 09.02.06, 14:08 widziałes Roobin Hooda??? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:11 nie i Jasia Fasoli tez nie spotkalam a podobno mieszka tez w summertown ale widzialam strazakow jak z kalendarza )))))))...aaaaaaaaaa... Odpowiedz Link
mmagi Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:14 a w Koszalinie to kiedys były takie budki telef jak som w Londynie i ja sie pod taka sfotografowałam i kazdy pytał OOOO w Londynie byłaś?pewnie dali im jakies starocia,ale fajne były) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:16 hehehe... ja jeszcze w londku nie bylam ale sie wybieram od tygodnia juz hehehe... Odpowiedz Link
mmagi Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 14:19 przyslij jakas fote) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jak Cie znam to juz zdrowo jestes pod..napalo 09.02.06, 21:21 Co Ci bede foty wysylac, pakuj sie i przyjezdzaj - se zobaczysz jak piknie tu ))... Odpowiedz Link