margie 10.02.06, 20:00 spodziewacie sie jakis suprisow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:03 tak - chyba bede pracowac )))... hehehehe... Odpowiedz Link
margie Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:08 a ty co tu o tej porze?! pogielo????? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:09 juz dawno pogielo - do Oxfordu sie wynioslo i na necie jest tylko, jak ma wolne )))... Odpowiedz Link
listek_a Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:10 Edzia! Co u Ciebie? Słyszałam zes zagranica! Zadowolona? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:11 noooooooooooo... bardzo juz umiem bluzgac jak rodowici angole hehehe... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:15 to dawaj...ja tez chce pokaz co potrafisz) Odpowiedz Link
listek_a Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:16 Edzia napisz mi mail co u Ciebie plissssss Ja tez cos napisze! Odpowiedz Link
listek_a Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:00 taka jestem zalatana PPP jakos ostatnio nie chce mi sie zasiadac przed komputer po poludni i wieczorami. Czytam teraz Anne Karenine (poraz drugi hehe)! Wtedy to ludzie mieli problemy. Bale toalety i co ino. Odpowiedz Link
listek_a Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:02 A tak w ogole to dzieki za maile Staram sie odwdzieczac jak tylko mogiem Odpowiedz Link
mmagi Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:03 no wiem,wiem..........a z pracy nie mozesz tu wpadac? Odpowiedz Link
listek_a Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:07 Niestety nie moge, bo mi bez przerwy ktos zaglada co robie. Permanentna inwigilacja Odpowiedz Link
mmagi Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:12 jedna taka cos pisała o ksiegowosciawans? Odpowiedz Link
listek_a Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:19 tak i 200 brutto podwyzki. zaszaleli chłopaki!!!!!!!! A poza tym za rok wychodze za mąż! nie wiem czy sie cieszyc takimi kajdanamiDDD Odpowiedz Link
mmagi Re: Listek no nie wytrzymie:-)gdzie Ty bywasz jak 10.02.06, 21:22 eeee na 1sze super i gratuluje a 2gie eeeeeee jakam sie czy co?)) jak sobie poscielesz tak sie wyspisz,znasz chopa i wiesz czy to bede kajdany;- )))) DD Odpowiedz Link
margie Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:18 to super, edzia, ze wyjechalas, Oxford cudne miejsce) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:12 ja to sie poklucilam i obrazilam i sie na mnie obrazono i mam to w dupie...zaczynam myslec o sobie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:14 a takl pozatym to o 11 ide na uczelnie projekt bronic) mam nadzieje na niespodziewana czworeczke) Odpowiedz Link
tina122 Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:16 Ja chciałabym je przespać,ale niestety to wtorek Odpowiedz Link
margie Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:19 a to czemu? ja sie ze swoim pozarlam, powiedzialm ze w dupie mam walentynki, z enic robiec nie bede i chuj)) Zobaczymy, czym to sie skonczy) Odpowiedz Link
tina122 Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:28 A ja bym mu(swojemu)serce wydłubała łyżeczką.....Moze przejdzie mi do następnych Walentynek... Odpowiedz Link
mmagi a tak wogóle to dobre,idziemy z Kotem na skrzydełk 10.02.06, 20:49 a do takiej fajnej knajpki)),no i moze zurek w chlebie) Odpowiedz Link
vandikia Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 20:52 ja mam juz walentynkę, jest odjechana i zboczona maksymalnie, ale uważam to za najlepszy pomysł. Ściągnęłam częściowo od kogoś z forum i dziś wykonałam, cudo. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 21:00 no weź...podziel się....nie bądź krańcową egoistką...;DD Odpowiedz Link
vandikia Re: jak nastroje przed walentynkami? 10.02.06, 21:09 no dooobra moge meilem śmignąć , ale ostzregam, że zboczone ;p Odpowiedz Link
vandikia Re: mmagi 10.02.06, 21:21 hehehe, ja? ja nie, ja niesmiala i ten tego... no ale z mezem to nawet ksiadz na naukach kazal ;p Odpowiedz Link
mmagi Re: mmagi 10.02.06, 21:35 ooooo to jest duuuza tajemnica kobiety...........bo chłopy to majom wytrysk a fuj) Odpowiedz Link
vandikia posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:17 wiec okazuje sie, ze mailem nie śmignę. Bardziej złożona rzecz, głównie chodzi o program. Może uda mi sie w niedziele. zrobiłam 11 kartek [a4]. pierwsza: moje zdjęcie i napis, że są to bony z okazji święta zakochanych do wykorzystania w dniach od..do.. pozostałe kartki: schemat: [ ładną czcionką i w ogóle dopieszczone] BON PIERWSZY [......tu jakis rysunek z netu, np parka, serduszko, itd...................] np. 6*9 plus dlugi masaz czegos tam ;ppp no i to co jest w bonie, czyli np 6*9 zakryłam różową karteczką, tak, że na początku widać tylko kolejny bon i rysunek, a jak się zdjejmie różową karteczkę, to jest napisane co to ma być. ta daaaaaammm ))) może i infantylne ale mam nadzieje, niespodziewanie podniecajace hehehehehe Odpowiedz Link
vandikia Re: jessu Ty to sie umiesz zabawić;-) 10.02.06, 21:19 ;pp ale ile przyjemnosci mialam w tym wymyslaniu nagrod to moje hehehehe Odpowiedz Link
vandikia Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:20 ale co ile ? bon jest wykorzystania jednorazowego hahahaha Odpowiedz Link
mmagi Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:23 bedzie miał za darmo loda cały rok Odpowiedz Link
browanx Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:38 toć już choraP pewnie bonik był już wcześniej;PPP Odpowiedz Link
browanx Re: ;pppp spadajcie buroki dwa ;p 10.02.06, 21:40 hehe prawda w oczy kooolleeePP Odpowiedz Link
vandikia Re: ;pppp spadajcie buroki dwa ;p 10.02.06, 21:50 tatatatatatatatatata a nieprawda hehehehe Odpowiedz Link
vandikia mmagi 10.02.06, 21:27 wiec jak przyjechalam do domu to chodzilam uhahana co na niego spojrzalam, bo ja generalnie sie wygaduje z prezentami, ale z tym powiedzialam, ze nawet jakby mnie zwiazal to nic nie powiem. No wiec chodzi biedny od 3 godz i pyta co zbroiłam i kiedy sie przyznam hehehe Odpowiedz Link
vandikia Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:28 hehehehehe zrob dla swej kobity takie, przeciez to obustronna przyjemnosc Odpowiedz Link
browanx Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:30 no ale po co, jak już są gotowe hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:39 hehehe, moze to opatentuje i puszcze w rynek? Odpowiedz Link
browanx Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:42 i co? będziesz chora cały rok? ;PPP Odpowiedz Link
vandikia Re: posłuchajta o tej walentynce 10.02.06, 21:50 nie bede bogata, bo takich zbokow jest pewnie setki ;pppp Odpowiedz Link
vandikia Re: 10 bonów!!!!!!! no weź zrób coś z tą pocztą!! 10.02.06, 21:29 kurcze no nie moge , serialnie, bo okazalo sie, ze zle to sobie przeslalam z pracy z kompa i nie chce isc ni cholery dalej ani sie otworzyc. Ale bede tam w niedziele najpozniej w poniedzialek. Zajelo mi to ok 2 godzin, wiec spoxik, wrazie czego zdazysz zrobic Odpowiedz Link
aasiula1 co wątek to załamka 11.02.06, 09:35 czego ja się mogę spodziewać będąc w 9 miechu ciąży i mając męża za granicą??? pewnie se walentynkowo przez gg pogadamy Odpowiedz Link
mmagi Re: co wątek to załamka 11.02.06, 09:53 oj wez przestań,wazne ze jest ktos kto Cie kocha i przytuli chocby teraz na GG....niedługo bedziecie razem a welentyny to tylko zabawa))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: co wątek to załamka 11.02.06, 13:49 ha! Tak się tylko mówi, a jak w te głupie i niby bez znaczenia walentynki będę siedzieć sama w domu to i tak łyso będzie Odpowiedz Link
mmagi Re: co wątek to załamka 11.02.06, 15:09 wyluzuj Mała,to naprawde tylko zabawa,i tak sie ustaw do tego dnia) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: co wątek to załamka 11.02.06, 15:10 no właśnie próbuje, ale takie wątki o "przygotowaniach do walentynek" mi utrudniają Odpowiedz Link
mmagi Re: co wątek to załamka 11.02.06, 15:15 spadaj od kompa)) eee tam za madra jestes zeby takie sprawy Cie dołowały,to nie nasze swieto...............złapalisny go i juz)) ej Malucha bedziesz miała no co Ty,ja tez czekam z utesknieniem ze moja bratowa urodzi nam dziewoje,kurde oszaleje ze szczescia bo cudnego chopa 4latka juz mamy)) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: co wątek to załamka 11.02.06, 15:20 siedze przy kompie, czekam aż mężowiu z pracy wróci i na gg się odezwie, na dodatek sudoku mnie wciągnęło i łupię non stop. A co do brzdąca to jak patrze że za jakieś trzy tyg będę się drzeć na porodówce to juz umieram ze strachu. Za pierwszym razem mężowiu się wstydu najadł, bo podobno coś do położnej bluzgałam, że mnie boli )))) Odpowiedz Link