ticoqp Re: CYCE ODKRYTEEEEEEEEEEEEEEEEEE 15.02.06, 16:32 no qrva mówiłeeeeeeeeeeeem))))) posżło sie jebać cała robota psu w dupe co teraz zjemy?))))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: eee nie bój żaby,Martka jest super kuchara:-) 15.02.06, 16:37 a gdzie kucharek 6 tam cycków 12 Odpowiedz Link
ticoqp Re: o właśnie:) jesu ciekawam czy im spakowało, 15.02.06, 16:41 i susznie bój sie a jak sie zatruja to tez będzie na Ciebie))))) Odpowiedz Link
mmagi łó matko,przestań nasza nauczycielka musi 15.02.06, 16:42 jeszcze postawic tyle pałek)) Odpowiedz Link
marta.uparta melduję że cyce wyszły ekstra 15.02.06, 16:43 najpierw je trochę przykryłam, potem odkryłam, koniec konców wyszły rewelacyjnie właśnie zostały skonsumowane wespół z ziemniaczkami i surówka z pekińskiej, aktualnie rodzina wielce zadowolniona poleguje na sjescie, a męzo nakarmiony pomrukuje z zachwytu dzięki Mmagi za ten niesamowity w swej prostocie przepis aha, zeżarte zostało wszystko, dla was nic nie zostało Odpowiedz Link
mmagi obejdziemy sie smakiem jak babcia mawiala:-) 15.02.06, 16:45 tak naprawde to Maretina polewa je smietana i zasypuje zupa cebulowa ale ktos wtedy napisał o zazikach prymatu i ja to złapałam,ale pomysł podała Maretina:- ))), Odpowiedz Link
pietrek666 Re: obejdziemy sie smakiem jak babcia mawiala:-) 15.02.06, 16:48 O tych Tzatzikach (nie chwaląc się) jam naskrobał Odpowiedz Link
marta.uparta dziękuję wszystkim za inspirację:) 15.02.06, 16:51 To my wszyscy jak w tym wierszu Tuwima dla dzieci "Tak dla wspólnej korzysci I dla dobra wspólnego wszyscy musza pracować, mój maleńki kolego" W tym kontekscie to "dobro wspólne" to napchane brzuchy mojej rodziny Odpowiedz Link
ticoqp Re: obejdziemy sie smakiem jak babcia mawiala:-) 15.02.06, 16:48 moze cos zwrócicie to bedzie i dla nas)))))))) Odpowiedz Link
marta.uparta Tico:) 15.02.06, 16:52 podgrzane i przetrawione tylko wolisz bardziej płynnie czy bardziej na twardo? Odpowiedz Link
ticoqp Re: Tico:) 15.02.06, 16:58 jeszcze chyba nie przetrawione?????? żeby duzo przyrumienionych było dla mnie a mmagi woli chyba troche mniej?))))))) Odpowiedz Link