Dodaj do ulubionych

jestem jednak typową babą ;-)

24.02.06, 13:49
dostałam dziś "13" wiec pierwsze co poszłam do sklepu i wydałam kupę kasy,
najlepsze jedzenie, picie, słodycze, dobra kawa, herbata itd... a na koneic
kupiłam se jeszcze 5 cudnych różowo-białych tulipanów i jestem mega
szczęśliwa. Mój mąż nigdy by tak nie zrobił hehehe ;ppp
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 13:52
      typowa baba by se kieckę kupiłasmile albo szpilki - burdelówkismile
      • vandikia Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:06
        niestety w pobliżu sklepów z ciuchami nie ma, ale nie martw się zamysł na
        spódnicę wiosenną już jest wink))
        • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:09
          trzeba było przez inetrnet zamówicsmile
          • vandikia Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:11
            wole przymierzyc, bo to co jest na obrazku niekoniecznie moze sie dobrze
            prezentowac na mnie ;p
            • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:12
              tym bardziej nie jesteś typowąsmile)))))
              • vandikia tico 24.02.06, 15:14
                pffff to przejdz sie do jakiegos centrum handlowego, wejdz do damskiego sklepu
                i zobacz ile czeka sie na przymierzalnie ;ppp

no chyba, ze jest ich kilka wtedy lepiej , a w okresie wyprzedaży to i pół
                godziny można czekać w sklepie z np. 8 kabinami hehehehe
            • baba_krk Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:22
              ja natomiast praktycznie nigdy nie przymierzam bo zazwyczaj odstraszają mnie
              kolejki do damskiej przymierzalni i nie chce mi się tyle czasu tracić tongue_outP
              • rachela180 Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:28
                Ja mam lepszy patent, wchodzę z damskimi ciuchami do męskiej przebieralni smile
                • baba_krk Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:31
                  z męskich to tylko toalety czasem nawiedzam, jak do damskich za duża kolejka a
                  potrzeba coraz bliżej smile)) (bez podtekstów erotycznych)
                  • rachela180 Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:34
                    Hi hi hi smile w H&M w Arkadii już panowie sprzedawcy sie do mnie przyzwyczaili,
                    zwłaszcza że czasem sobie coś w działach męskich kupuję (teraz poluję na
                    kapelusz)
                    • baba_krk Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:43
                      szalejesz smile))
                      ja miałam w BCNie kilka sklepów, w których codziennie coś kupowałam... panie
                      sprzedawczynie uśmiechały się na mój widok, ale zniżki nie dostałam tongue_outP
                      i w ten sposób wypłata poszła się gonić a mnie się uzbierało 40 kg
                      nadbagażu smile)))
      • baba_krk zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:06
        typowa baba poszłaby kupić sobie jakiś ciuch lub buty (niekoniecznie
        burdelówki), a nie do spożywczaka tongue_outP
        • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:11
          no ew. na radio maryja by wpłaciła
          • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:15
            myślisz, że typowe wpłacają???
            bo jeśli tak to pojawia się między mną a nimi lekka rozbieżność, a byłam
            święcie przekonana żem typowa smile))
            • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:21
              baby? - taksmile
              ale chyba nie jest to problem nie do nadrobienia?
              • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:23
                a chłopy nie?
                to jest ogromny problem, wręcz nie ma takiej mozliwości tongue_outP
                • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:26
                  nie znam żadnegowink pomysl logicznie wódka czy RM?
                  nigdy nie mów nigdywink
                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:28
                    z dwojga złego wybieram wódkę tongue_out
                    a będzie ja później można wymienić na inny trunek? smile bo nie dałeś mi zbyt
                    wielkiego wyboru smile))
                    mocno wierzę, że ta zasada mimo wszystko czasem się sprawdza big_grin
                    • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:33
                      chłop teżsmile))))))) to nie był wybór tylko tzw odpowiedź retorycznasmile))))
                      czyli jednak jest szansa ze dasz na rm?smile
                      • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:45
                        oj nie wyjeżdża mi tu z retoryką tongue_outP
                        szansy nie ma najmniejszej! upartam jak osioł i tak łatwo zdania nie
                        zmieniam wink)
                        • baba_krk *poprawka* 24.02.06, 14:47
                          miało być, że mocno wierzę, że się czasami NIE sprawdza
                          właśnie po Twoim kolejnym pytaniu zauważyłam brak tak istotnego słówka wink))
                        • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:48
                          no jak wódkę rozumiesz opacznie to musze jakoś nie?smile
                          z tego co piszesz wynika cos innego
                          • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:56
                            przyznaję się bez bicia, że mnie złapałeś na zakręceniu się tongue_outP
                            odkręcisz mnie czy nadal pozostanę w niewiedzy?
                            • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:01
                              co tu odkręcaćsmile chłop wyda na wódkę a nie na rmsmile)))
                              • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:03
                                o raaaju, a ja standardowo doszukiwałam się jeszcze głebszego dna tongue_outP
                                no ale większość kobiet pewnie też smile)
                                mam na myśli takie do lat 50-60
                                • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:09
                                  bo takie głebsze tez istnieje_ jak juz sie uchla na maksa to moze dac na
                                  rmsmile)))))))
                                  mówimy o kobietach czy o babach?
                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:11
                                    może na czas zapali mu się światełko i nie popełni tego błędu?
                                    a bycie babą wyklucza bycie kobietą? hę? tongue_outP
                                    • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:18
                                      moze? ale niebezpieczeństwo głebszego dna istniejesmile
                                      mnie pytasz?wink)))))))
                                      • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:23
                                        dobre głębokie dno nie jest złe tongue_outP (dno, nie gardło!! wink)))
                                        Ciebie, Ciebie i już Ty wiesz dlaczego smile)) zatem czekam na odpowiedź tongue_outP
                                        • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:42
                                          ja się nie znam smile))))
                                          a pytania sa dendencyjnesmile
                                          • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:45
                                            na dnie się znasz i dobrze o tym wiesz smile))
                                            pytania są takie jakie są!!! a kto pierwszy napisał "mówimy o kobietach czy o
                                            babach?" więc teraz się nie wykręcaj tylko śmigiem do odpowiedzi tongue_outPP
                                            • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 15:58
                                              czy moge poprosic o inny zestaw pytań?
                                              n apoczatek - żebyśmy się dobrze zrozumieli musimy zdefiniowac pojecia podstwowe
                                              może zaczniesz?smile
                                              a róznice wyjda nam samesmile
                                              • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:01
                                                innego zestawu chwilowo brak tongue_out
                                                zazwyczaj traktowałam jako synonimy, używając wymiennie wink)) aczkolwiek wiem,
                                                że wielu kojarzy się ze starą, wiejską albo i moherem tongue_outP
                                                teraz Ty...
                                                • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:05
                                                  to trzeba uzupełnic zapasy bo tak się długo nie da.
                                                  a dla mnie określenie baba w kontekscie j.w. jest okresleniem peojratywnym - to
                                                  definicja naukowa
                                                  a normalnie to zalezy z kim gadam i w jakich okolicznościachsmile
                                                  lubie baby ......drożdżowe - ciekawostka smile
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:08
                                                    to zatankuj proszę wink
                                                    w powyższym kontekście też mi zabrzmiało negatywnie, a biorąc pod uwagę, że
                                                    taki tu mam nick wolałam wybadać co i jak wink
                                                    strach pomyśleć jak ja Ci się kojarzę tongue_outP
                                                    za drożdżową nie przepadam smile
                                                  • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:15
                                                    ale to Tobie chyba zabrakło????? mogie zapłacic ew.smile))))
                                                    jak to jak? moher na głowie, torebka 100 letnia i chudasmile
                                                    moze dobrej nie jadłas?
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:23
                                                    nic mi nie zabrakło, po prostu truskwki i pizza zadziałały i chyba czas na
                                                    komara... poza tym już ustaliliśmy, że nie biorę tongue_out
                                                    wypisz wymaluj cała ja smile))
                                                    być może...
                                                  • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:26
                                                    no ja mam taka karte, ze za tankownie nie płace keszemsmile))to jakbys nie brała?smile
                                                    ma się tą intuicjesmile))))))))
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:29
                                                    nie szpanuj mi tu jakąś plastikową kartą tongue_out nie dam się zbałamucić wink))
                                                    z taką intuicją to jak nic do policji smile))))))))
                                                  • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:34
                                                    a co to za szpan, ze keszu nie mam?smile))))))))))i musze płacić na koniec
                                                    miesiąca?smile
                                                    kazesz mi tankowac a potem qrD że bałamuce?
                                                    albo cbś-u lepeij albo jeszcze lepiej na celnikasmile)))))
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:38
                                                    różne już szpany widziałam tongue_outP Twój nie był taki najgorszy smile)
                                                    a nie mogłam zmienić zdania? wink)))
                                                    wróżę Ci zawrotną karierę ;0) rozważ jeszcze jasnowidza tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:41
                                                    a jakie? no mówię, ze to nie szpan tylko takie cóssmile
                                                    a ja wiem? może i mogłas demokracje mamy
                                                    jasnowidz to ma przesrane bo jak szuka zaginionych i nie trafi to plota pójdzie
                                                    że kiepskismile i wtedy dupa z kariery
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:44
                                                    a to tylko kasą i samochodem można szpanować?? nie te czasy tongue_outPP
                                                    chyba chciałeś napisać JESZCZE mamy... zatem to wykorzystałam smile))
                                                    to może daj sobie od razu pseudonim Ferdek tongue_outP
                                                    w totka to pewnie też miliony wygrywasz wink))))))))))
                                                  • ticoqp Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:49
                                                    podobno najlepiej intelektemsmile)))) tak kobiety mówiasmile)))
                                                    nie wiem czy jeszcze bo nie wychodziłem z roboty dzisiajsmile)))))
                                                    gdzie mnie do niegosad((
                                                    a niestety nie grywam może spróbuje?
                                                  • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 16:57
                                                    zgadzam się z tym, aczkolwiek dodałabym jeszcze kilka punkcików smile)
                                                    chyba możesz wyjść spokojnie smile))
                                                    zabrakło Ci wiary w siebie cy cuś? tongue_outP
                                                    może lepiej nie, bo popłyniesz bracie smile)))
        • vandikia Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:11
          pfff chodzi głównie o wydanie kasy szybkie ;ppp

a ciuch se tez kupie i to nie jeden wink)))
          • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:16
            a już myślałam, że tylko mnie się pieniądze nie trzymają tongue_outPP
            • dzikoozka Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:17
              ja to potrafię rozpuszczać pieniądze .... albo same mi się rozpływają.
              • baba_krk Re: zgadzam się z Tobą 24.02.06, 14:21
                oj wiem coś o tym hehe
                ciekawe czy z tego się wyrasta???
                • vandikia kiedys mialam nadzieje, ze tak, ze sie wyrasta 24.02.06, 15:15
                  ale stwierdzam, ze to niemożliwe wink))))
                  • vandikia aha 24.02.06, 15:15
                    i bardzo cierpię gdy nie mogę wydawać pieniędzy, bo ich na ten przykład nie
                    mam ;P
                    • baba_krk faktycznie!!! to boli... nt. 24.02.06, 15:26
      • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:08
        eee jakies wypaczone pojęcie typowości masz wink)
        • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:11
          wyprostuj moze?smile
          • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:16
            No dla siebie to ja jestem ta typowa smile)
            I mam jak juz pisałam, wewnętrzną potrzebę posiadania pełnej lodówki.
            • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:23
              miałas korygować mój pogląd a nie szpanowacsmile)))
              a gasisz światło?smile
              • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:36
                e tam zaraz szpanować wink
                w lodówce? musi być zapalone.
                • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:38
                  no własnie - nie lepiej akcje kupić?smile
                  a potem łomot za rachunki prądowewink))))
                  • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:41
                    nie znam sie na giełdzie, a nie lubię tracić kasy nie ze swojej winy wink))
                    Staram sie rzadko otwierać, krócej się pali ;PP
                    • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 14:46
                      to skarbu państwa może?smile tam nie powinnas stracićsmile
                      czyli jednak gasisz?smile)))) nie mów że rzadko bo przecież na bierząco
                      uzupełniasz brakismile))))
                      • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:05
                        i tak nie mam zaskórniaków wink)
                        no jak zamykasz drzwi to gasisz? nie tak na bieząco, ale tak jak kasę mam wink)
                        • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:10
                          nie szpanuj kosmetyczkąsmile
                          skąd wiesz? siedzisz w środku?
                          • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:20
                            Kurcze co to za szpan???? Chyba oczywistość jak mycie zębów ;PPPP
                            mam bulaj przez który zaglądam do srodka smile)
                            • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:44
                              o mycie zebów to ciekawy temat może porozmawiamy?smile
                              dobra odpowiedź - a co robisz jak się zasromi? oni miało bycsmile
                              • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:54
                                eh ... wolę o szczoteczkach do mycia zębó pogadać smile)
                                sie skrobiesmile
                                • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 15:59
                                  dawaj- tez jestem z tego niezłysmile
                                  a mozna cilitem bez szorowaniasmile
                                  • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:01
                                    ze szczoteczek? to jaki kształt jest najlepszy?
                                    cilit bangiem smile)
                                    • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:07
                                      ale elktr. czy normalne?? kształt wszystkie maja taki sam wg mnie najlepszy
                                      jest mały jordan z mała główka (prawie jak dziecinna) przeźroczysta z gumka na
                                      rączce, a włos jednakowego koloru - miekka
                                      ten to do monet chyba starych jest?smile
                                      • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:11
                                        mam elektryczną oral b na baterie z taką gumową ??czymś nie wiem co,
                                        i uzywam średnich nie miękkich, miękkie nadaja się do protez wink)
                                        Bank jest do wszystkiego przecież smile))
                                        spadam juz, miłego weekendu
                                        • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:17
                                          końcówka gumową???????? to może masz wibrator ?smile))))))))
                                          tylko miękkie pogadaj ze znajomym dentystawink
                                          tez Ci zy cze czesmile
                                          • dzikoozka Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:21
                                            nie końcówką, taka jakby listewka miedzy częśćią okragła szczoteczki a
                                            podłużną. Miękkie moze przy paradontozie.
                                            • ticoqp Re: jestem jednak typową babą ;-) 24.02.06, 16:23
                                              moze do skalingu? ale bez jaj ludzie by se dziąsła rozwalali?????
                                              wibrator na 100%smile
    • dzikoozka Ja też tak mam 24.02.06, 14:08
      jak mam kasę kupuję dobre jedzenie smile)
      i kosmetyki
      i zabawki i ubranka dla dziecka
      a dla siebie to z reguły na kartę kredytową kupuję a potem powoli spłacam smile))
      • vandikia Re: Ja też tak mam 24.02.06, 14:13
        jedna poczciwa dusza, która wie jak se dogodzić wink) mnie zrozumiała

dobra kawa, dobry słodycz, najlepszy ser pleśniowy, wino aaaa, to lubie, szkoda
        tylko, ze weekend mam zajęty i się nie podelektuję tym tak jakbym chciała ;/

ale nic to wink)))
        • dzikoozka Re: Ja też tak mam 24.02.06, 14:15
          nie wiem, jakieś takie wewnętrzne poczucie konieczności zapewnienia rodzinie
          jedzenia jest mi niezbedne.
          • vandikia dzikoozka 24.02.06, 15:20
            ja to sie czasem zastanawiam, czy psychiczna z tym jedzeniem nie jestem. Kupuje
            tak, jakby 3 wojna światowa miala byc, albo jakby wszystkie sklepy mialy
            zniknac. Nie wiem skad we mnie ten strach o to, ze jedzenia nie bedzie, bo
            nigdy głodna nie chodziłam. Moze jakas podswiadomośc tu dziala, walka o
            przetrwanie wink))
            • dzikoozka Re: dzikoozka 24.02.06, 15:26
              Ja aż tyle nie kupuję, tzn. u nas się nie wyrzuca jedzenia. Ale mam zawsze "na
              wszelki wypadek" jakieś mrożonki i inne...
              I lubię mieć kilka rodzajów serków, jakiś pasztecik czy sałatkę, rybkę czy
              coś...
              • vandikia Re: dzikoozka 24.02.06, 15:28
                o tak tak, tez mam na wszeki wypadek takie rzeczy. A z jedzeniem róznie, już
                się niby nauczłam, ale częśc rzeczy jeszcze wurzucam crying nie umiem przechowywać,
                ale już się nauczyłam, że wędlina nie zepsuje się na talerzyku, a zepsuje w
                torebce foliowej wink
        • rachela180 Re: Ja też tak mam 24.02.06, 14:29
          Qrna, mam kropke w kropkę, tylko zamiast kawy mam herbatę big_grin

A idę zjeść serka, a co
          • vandikia Re: Ja też tak mam 24.02.06, 15:16
            ja se zjadłam po prostu kabanosa póki co ;p

wyżerka dopiero w domu ;p
    • vandikia a przeprasza, kto pozwolił wątek rozwijać? 24.02.06, 15:13
      nie mam czasu na rozmowe za bardzo, bo caly czas mi gitare czyms zawracaja ;/
    • lajton Re:i bardzo dobrze:))) 24.02.06, 16:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka