boski.zawodowiec 07.03.06, 18:54 Ja jej dam , bedzie jeszcze sie slinić aby wsiąść obok mnie pipka jedna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: przysięgam:) przysiągam ci ze to zamierzam zr 07.03.06, 19:02 w to akurat nie watpie gorzej tylko jak wezmie pieska na przejazdzke i Ci tapicerke zasika )) Odpowiedz Link
boski.zawodowiec wtedy psina nie bedize miał wstępu tu chodzi o.... 07.03.06, 19:03 to aby jej zrobić na złość, aby ją chciała krew zalać Odpowiedz Link
vandikia Re: wtedy psina nie bedize miał wstępu tu chodzi 07.03.06, 19:04 pamietaj tylko, ze nie wszystkie leca na bryki ;] Odpowiedz Link
vandikia Re: leca lecą:) widząc bryke łatwie zauwazyć face 07.03.06, 19:12 ta no pewnie, szczegolnie na takiego po solarce z łokciem na szybie i sluchajacego umc umc, juz jestem mokra ))) Odpowiedz Link
vandikia grzesiu nie podpuszczaj mnie, bo 07.03.06, 20:05 czasy żon - sprzątaczek, opieraczek i kucharek bezpowrotnie minęły )) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 07.03.06, 20:18 na audice poleci lodziara a jak to jakas bardziej wartosciowa laska to musisz byc orgyginalny. Ja kiedys jezdzilem zabytkiem, jak wozilem laski do Kazimierza to malo mi nie zlizaly fiuta. A fajen byly i nie lodziary. Tyle ze ty jestes malolat to laski na ciebie jeszcze nie patrza jak na mezczyzne.. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: 25 lat to małolat? co ty piszesz? 07.03.06, 23:12 małolat, te młodsze jeszcze naiwne szukają w swoim wieku, te które kończa studia i już pracują to widzą że facet 25 letni to wciaż małe, niedorozwinięte emocjonalnie dziecko i szukają kogoś bardziej doświadczonego i ułożonego. Dopiero później zrozumieją że właściewie wszyscy faceci zostają dziećmi... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 09:18 Faceci jednak są beznadziejni ( Odpowiedz Link
raduch Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:16 dzikoozka napisała: > Faceci jednak są beznadziejni ( A musisz wszystko czytać? ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:29 A czy wy musicie wszystko pisac? Odpowiedz Link
raduch Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:30 dzikoozka napisała: > A czy wy musicie wszystko pisac? Fakt, nie musieli. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:27 znowu cię zawiodłem( Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:30 idealistki są trudne w pożyciu, sprawiają tylko kłopot otoczeniu. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:39 a moze dzieki nim czasami wiemy gdzie zbłądziliśmy?) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:57 Częściej stanowią obiekt kpin. Nie znam ani jednego skruszonego grzesznika,za to zgorzkniałe byłe idealistki tak. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 11:12 ja jestem skruszałym grzesznikiem, może nie do końca, bo stare przyzwyczajenia zostają ale staram się. Inna sprawa ze zupełnie skruszeć też nie powonno się bo to chyba koniec oznacza) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 11:34 to jesteś wyjątkiem ) Ale młoda jestem to może się jeszcze w życiu napatrzę... Nie należy myliś skruszałęgo ze zmurszałym ))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 12:09 zamiast patrzeć, weź w tym udział)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 12:13 Nie chce się bardziej poobijać ) juz oberwałam. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 12:38 nie każda zabawa kończy się siniakami) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 12:39 Jakoś nie mam nastroju do zabawy. MOże kiedys, jak się wykuruję. Odpowiedz Link
raduch Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:39 dzikoozka napisała: > idealistki są trudne w pożyciu, sprawiają tylko kłopot otoczeniu. A Boscy to nie? Weź takiemu wytłumacz, że złamać ją samochodem może tylko dosłownie. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:54 no nie wiem, jednak samochód to oznaka możliwości, myślę że dobry wóz ma wpływ na powodzenie podrywu. Tak jak fajne mieszkanie. Ale nie dla wszystkich w młodym wieku. Jak pisał urban, na starówce w w-ei dzieczyny robiły loda za browara. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:59 Generlanie nie zaprzeczam. Ale jest chyba jakaś granica między realizmem a cynizmem? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:58 Ja radziłam łamać ją bukietem kwiatów. Ale on woli blachary. Odpowiedz Link
raduch Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 12:49 dzikoozka napisała: > Ale on woli blachary. I na nie zasługuje. Odpowiedz Link
takajataka1 Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:11 no, no.. kup autko. jesteś puściutki, to przynajmniej auto będzie miało jakąś wartość - wprawdzie tylko materialną, ale lepszy rydz niż nic Odpowiedz Link
gosianew pewnie wszystkie są twoje :)) 08.03.06, 10:41 chyba jakieś lafiryndy, bryka to nie wszystko... Odpowiedz Link
krysica Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 10:41 rany kota... normalnie pod wrażeniem jestem Odpowiedz Link
c.eastwood minie kolejnych pare lat a ty zawsze bedziesz 08.03.06, 11:00 niedowartościowanym przygłupem-marzycielem lepsze auto? od 15 letniego golfa to wszystko jest lepsze skodę se kup, buraku Odpowiedz Link
margie Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 11:09 oj, boski, boski... Ja bym predzej poleciala na faceta z samolotem albo zabytkowym rolce roycem, niz z lepsza wspolczesna fura..... bo to oznacza, ze facet ma jedynie klase, a jak ma zabytek, albo samolocik, to znaczy z ema pasje i klase i to mnie kreci) Odpowiedz Link
margie Re: Lepszym autem ję złamie, postanowiłem. 08.03.06, 11:11 facet ma jedynie klase- mialo byc jedynie kase!!!! Odpowiedz Link
pierozek_monika a jak ja sobię kupię 08.03.06, 11:38 Citroena XM (no co, nie mam kasy na lepszego) to będzie to jakoś wyglądać? Ujdzie? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: a jak ja sobię kupię 08.03.06, 12:34 XMy są bardzo wporzo, jaki kolor? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: a jak ja sobię kupię 08.03.06, 12:47 nie pamiętam, chyba granatowy od kolegi męą, ale ja jeszcze nie widziałam tego samochodu. Mąz go widział, i mówił, że klasa. Odpowiedz Link