Dodaj do ulubionych

muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :)

08.03.06, 11:46
tego mi brakowalo teledyski.onet.pl/10172,927342,teledyski.html
Obserwuj wątek
    • baba_krk chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 11:53
      • hatige Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 11:56
        nie, uspokoic nerwy, zaraz chyba ciacho upieke
        • baba_krk Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:01
          na mnie uspokajająco działa Orishas...
          jak chcesz to mogę Ci podesłać smile))
          • hatige Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:03
            jak najbardziej smile Ostatnio nerwowa sie robie...
            • baba_krk Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:11
              nie ma co się denerwować, lepiej skoczyć na @ smile)))
              • hatige thx :) 08.03.06, 12:19
                Dzieki! ostatnio fascynuje mnie muzyka hiszpanska. Bylam u mojej kumpeli
                Meksykanki, no i tam uslyszalam te zajefajne dzwieki. Teraz musze skompletowac
                jakis zbiorek.
                • baba_krk Re: thx :) 08.03.06, 12:25
                  jakby co to służę pomocą... zawsze mogę Ci coś polecić albo podesłać smile)
                  • hatige :) 08.03.06, 12:29
                    jesli masz jeszcze cos ciekawego, to bardzo prosze!!! poszerzam horyzonty smile))
                    • baba_krk Re: :) 08.03.06, 12:31
                      to może napisz w @ jakie gatunki muzyczne Cię interesują, żebym nie
                      spudłowała smile))
    • rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:30
      A se odpaliłam punk rocka big_grin

Ja każu tabie - ty durny...
      Pam pa pam pam pa pam...
      • hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:33
        dzis mam wolne od rosyjskiego (na co dzien moj najlepszy kumpel nawija do mnie
        po rusko-niemiecku) smile))
        • rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:35
          Oooooj, chłopaki z N.R.M. by się śmiertelnie obrazili smile białoruski to nie
          rosyjski smile
          • hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:37
            wiem, wiem- u mnie na kursie jest tez gosciu z Witebska, poza tym ten moj
            kumpel jest z Kazachstanu, sa i inni z St.Petersburga, Ukrainy,ale wszyscy
            mowia, iz po rusku gawar...(cos tam, nie pamietam koncowki wink)
            • rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:46
              Ty ne gawarisz pa ruskim jazikie?

Szczerze mówiąc mój rosyjski jest słaby, nie chciało mi sie uczyć wrażego
              języka w LO wink dziś lepiej zaiwaniam po białorusku, ale też "na czuja" smile to
              nie jest trudny język, jest bliski staropolszczyźnie. Oczywiście to zupełnie
              inny akcent, ale ja z kumplem z Mohylewa rozmawiam tak, że ja mówię po polsku,
              on po białorusku, a jak jakieś słowo jest niezrozumiałe tłumaczymy na
              angielski. I jest git smile
              • hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:55
                W podstawowce olewalam ten przedmiot, w liceum zamiast zapisac sie do
                zaawansowanch, poszlam do pocztakujacych i zjechalam do ppoziomu pisania liter
                alfabetu w zeszycie w cienkie linie. Nie zalowalam do dzis... W prawdzie
                uczylam sie wtedy angielskiego,ale rosyjski tez by sie przydal. Wiele jednak
                rozumie. Rosjanie z grupy na przerwie zawsze werbuja mnie do siebie, bo
                twierdza, zem ich kobita smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka