hatige 08.03.06, 11:46 tego mi brakowalo teledyski.onet.pl/10172,927342,teledyski.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 11:56 nie, uspokoic nerwy, zaraz chyba ciacho upieke Odpowiedz Link
baba_krk Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:01 na mnie uspokajająco działa Orishas... jak chcesz to mogę Ci podesłać )) Odpowiedz Link
hatige Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:03 jak najbardziej Ostatnio nerwowa sie robie... Odpowiedz Link
baba_krk Re: chcesz zasnąć??? :PPP nt. 08.03.06, 12:11 nie ma co się denerwować, lepiej skoczyć na @ ))) Odpowiedz Link
hatige thx :) 08.03.06, 12:19 Dzieki! ostatnio fascynuje mnie muzyka hiszpanska. Bylam u mojej kumpeli Meksykanki, no i tam uslyszalam te zajefajne dzwieki. Teraz musze skompletowac jakis zbiorek. Odpowiedz Link
baba_krk Re: thx :) 08.03.06, 12:25 jakby co to służę pomocą... zawsze mogę Ci coś polecić albo podesłać ) Odpowiedz Link
hatige :) 08.03.06, 12:29 jesli masz jeszcze cos ciekawego, to bardzo prosze!!! poszerzam horyzonty )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 08.03.06, 12:31 to może napisz w @ jakie gatunki muzyczne Cię interesują, żebym nie spudłowała )) Odpowiedz Link
rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:30 A se odpaliłam punk rocka Ja każu tabie - ty durny... Pam pa pam pam pa pam... Odpowiedz Link
hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:33 dzis mam wolne od rosyjskiego (na co dzien moj najlepszy kumpel nawija do mnie po rusko-niemiecku) )) Odpowiedz Link
rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:35 Oooooj, chłopaki z N.R.M. by się śmiertelnie obrazili białoruski to nie rosyjski Odpowiedz Link
hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:37 wiem, wiem- u mnie na kursie jest tez gosciu z Witebska, poza tym ten moj kumpel jest z Kazachstanu, sa i inni z St.Petersburga, Ukrainy,ale wszyscy mowia, iz po rusku gawar...(cos tam, nie pamietam koncowki ) Odpowiedz Link
rachela180 Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:46 Ty ne gawarisz pa ruskim jazikie? Szczerze mówiąc mój rosyjski jest słaby, nie chciało mi sie uczyć wrażego języka w LO dziś lepiej zaiwaniam po białorusku, ale też "na czuja" to nie jest trudny język, jest bliski staropolszczyźnie. Oczywiście to zupełnie inny akcent, ale ja z kumplem z Mohylewa rozmawiam tak, że ja mówię po polsku, on po białorusku, a jak jakieś słowo jest niezrozumiałe tłumaczymy na angielski. I jest git Odpowiedz Link
hatige Re: muzyczka refleksyjna - wyciszam sie :) 08.03.06, 12:55 W podstawowce olewalam ten przedmiot, w liceum zamiast zapisac sie do zaawansowanch, poszlam do pocztakujacych i zjechalam do ppoziomu pisania liter alfabetu w zeszycie w cienkie linie. Nie zalowalam do dzis... W prawdzie uczylam sie wtedy angielskiego,ale rosyjski tez by sie przydal. Wiele jednak rozumie. Rosjanie z grupy na przerwie zawsze werbuja mnie do siebie, bo twierdza, zem ich kobita )) Odpowiedz Link