Dodaj do ulubionych

info dla monalisy

30.03.06, 10:05
pierwszy zołnierz chory na sepse opuscił szpital zakażny jest chyba na
szaserów - możesz słac paczkismile
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: hej :) 30.03.06, 10:15
      a co masz dla mnie?
      • ticoqp Re: hej :) 30.03.06, 10:22
        siemka leninsmile)))))
        niech będzie pochwlenysmile)))))) skoro się tak chwaliszsmile
    • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 10:26
      nie jestes specjalnie na czasie, bo o tym mowili chyba przedwczoraj ;P
      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 10:39
        w moim radiu przed chwilatongue_outPPPPPPPPPPPPP
        może słuchałas r.maryja?smile))))
        • mmagi a jakie masz radio:O???? 30.03.06, 10:43

• ticoqp Re: a jakie masz radio:O???? 30.03.06, 10:49
            w telefonie - nie wiem?smile
        • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 10:43
          to jest opóźnione, uważaj bo możesz jakąś cenną informację przegapić wink)
          niestety nie nadaje na mojej fali wink))))
          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 10:51
            najwyżej dowiem sie póxniej ale nie przegapiesmile))))))
            a co Ty gadasz - najwiekszy zasięg majasmile
            • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:00
              moze i sie dowiesz, ale moze byc już za poźno na cos wink))) i bidny
              nieuświadomiony bedziesz patrzyl gdzie ludzie lecą wink)
              serio? ale mnie nie sięgają wink))))
              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:32
                pospiech jest wskazany tylko przy łapaniu pchełsmile
                nawet nie wiesz, ze jesteś w ich zasięgusmile))))
                • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:40
                  albo przy grze na giełdzie tongue_out
                  dzieki za uświadomienie, mam się zacząć bać? wink)
                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:43
                    też nie zawszesmile
                    nie -kup druty i mohersmile
                    • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:53
                      a ja czytalam o takiej pani, co w 1 noc stracila iles tam milionów na
                      gieldzie wink bo masowo zaczeli wyprzedawac akcje jakiegos przedsiebiorstwa czy
                      czegos tam wink
                      druty i mohet to przeżytek, staruszki sie teraz w Tonfy wyposażają, zeby na
                      jedyną dobrą drogę mlodych nawracac wink)
                      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:56
                        w nocy giełda nie pracujesmile))))

a ta droga to samogwałt?
                        • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:59
                          to moze to przenosnia byla wink) slyszales o tej "aferze" , jakas babka o
                          szwedzkim chyba nazwisku, nie wiadomo skad sie wziela i zaczela ostro grac na
                          naszej giełdzie, kupowala jakies akcje, a one za chwile doslownie szly ostro w
                          gore i zarabiala krocie. ujawnila sie niedawno kim jest, okazalo sie, ze jej
                          syn-przestepca ekonomiczny jej w tym pomagal. mam gdzies w domu artykuł. więc
                          mnie nie lap za slowka wink))))))

ja mysle, ze wrecz przeciwnie wink raczej pod kolderka, po ciemku ale we dwoje wink
                          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:02
                            to cóż, że ze szwecjismile)))))
                            te pchły pod kołderka?smile
                            • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:04
                              ale to nie była szwedka, tylko polka majaca szwedkie nazwisko po meu jakims wink)

no co Ty, pod kołderką pośpiech nie jest wskazany big_grin
                              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:08
                                smile chodziło o szybkie przeczytanie tego zdaniasmile tylko
                                chyba ze przy łapaniu pchełsmile))))))))))))
                                • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:10
                                  żadna trudność wink)) no może i przy tym, ale kto to słyszał, żeby w takim celu
                                  sie kłaśc wink)))
                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:14
                                    to powiedz tylko szybkosmile
                                    kładziesz się w innym celu ale nagle coś cie gryziesmile
                                    • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:22
                                      jesli to ma byc chwyt na wymowe to ćwiczylam wymowe u pani bozeny targosz,
                                      ktora wiele lat prowadzila panorame, wiec nic z tego wink)))))

predzej pomyslalabym, ze to metka od majtek? wink)))))
                                      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:29
                                        by język gietki...........smile)))
                                        odcietasmile dobra pamięćsmile
                                        • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:35
                                          lepiej ćwiczyć w inny sposób ...wink)
                                          no ba wink latka lecą ale umysł pozostaje sprawnym wink))
                                          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:57
                                            na mlodej........smile?
                                            ba pewnie 1000 panoramicznych?smile))))))))
                                            • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:06
                                              podobno właśnie się na starej piczy cwiczy smile)))

podobnie - scrabble wink)))
                                              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:15
                                                na starej młody na młodej starysmile))
                                                noooooooo prawie to samosmile)))))))
                                                • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:24
                                                  a nie lepiej na mlodej mlody? na starym stara? ;PP
                                                  prawie, tyle ze "hasla" sama wymyslam wink)) a nie, ze ktos mi narzucać bedzie smile)
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:44
                                                    a czemu w przypadku młodej ona jest pod spodem a w przypdaku starej ona jest na
                                                    górze?smile
                                                    jak to sama????one juz sa wymyslone tylko je powtarzaszsmile)))
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:51
                                                    aaaaaaaaaaaaaa jaki spostrzegawczy no! bo młoda sie nie musi starac i ma
                                                    wszystko w d..i moze se lezec, a stara musi zadziwiac i wtedy jest na gorze???

ale jest dowolność myślenia, ha! wink))))
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 13:54
                                                    zadziwiać ? chyba nalesnikami na oczach staregosmile))))))))))
                                                    pozornie tylko - musisz sie rozdrabniac a tak podajesz jedno konkretne hasłosmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:04
                                                    ja tam nie wiem czym tongue_outP
                                                    tak myslisz? źle myślisz obywatelu wink)) ale już wiem co bedziemy robić podczas
                                                    tego sprawdzania fajek tongue_outPPP
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:08
                                                    nie szpanujsmile)))))))
                                                    no no zamieniam się w słuchsmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:10
                                                    nie muszę wink)))))

nauczę Cię wolnomyślenia w scrabblach smile))
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:28
                                                    o.k.
                                                    ja jestem z tych szybko myślących i wolno robiacychsmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:29
                                                    czy w dalszym ciągu mówimy o scrabblach? wink)
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:34
                                                    oczywiście-długo literki kładę na planszysmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:47
                                                    o jeszuuu .... śmiej się, ale ja znam takich graczy, że ja już mam gotowe
                                                    słówko, a ten dopiero kładzie ...i kładzie...eh, szkoda, bo taką przerwę można
                                                    doskonale na fajka wykorzystać wink))
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:55
                                                    co kładzie?wink
                                                    cygan na łaske kladzie laskesmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:58
                                                    np laskę, ale malo punktów za takie slowo ;PPP
                                                    to hak mu w smak, nie pomagam juz cyganom, odkad sie dalam zrobic w centrum jak
                                                    dziecko wink
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 15:07
                                                    trzeba sie na ptorójna premię wpakowaćsmile
                                                    opowiesz?smile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 15:18
                                                    ejże to jednak znasz reguły? a wydawało mi sie, ze nie wink))))

opowiem później wink
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 15:28
                                                    a czemu Ci się tak wydawało? kiedyś nawet w necie grałemsmile
                                                    duzo póxniej?
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 15:42
                                                    no po prostu mi sie tak zdawało wink) nieważne big_grinD
                                                    dużo to pojęcie względne smile))))
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 15:57
                                                    nie znasz się na ludziachsmile))))))
                                                    to w zdrowaśkach określsmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:05
                                                    nie o to chodzi tongue_outPP wydawało mi się, ze mowiles, ze nie grasz w to wink)
                                                    ale zależy w jakim rytmie te zdrowaśki? wink))
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:06
                                                    a czy to znaczy, ze nie umiem?
                                                    na 3/4
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:09
                                                    a skad moge wiedziec? az takim jasnowidzem nie jestem wink)))))
                                                    to ze 40ści panie bedzie wink)
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:23
                                                    plotki rozsiewaszsmile
                                                    to znaczy, ze chyba jutrosmile
                                                  • nowa_ola Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:25
                                                    ja? w życiu wink))) no wiesz.. tongue_out
                                                    ano chyba takwink bo zaraz mykam wink)
                                                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 16:32
                                                    mówisz, ze nie umiem grac w scrablesmile
                                                    syja
    • monalisa.pl hehe dzieki:-))) 30.03.06, 11:21
      wczoraj na onecie czytalam o tym i tez sie ciesze jak Ty ze z nimi juz lepiejsmile
    • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:35
      O matko to ja w strefie zarazy żyję i nie wiem???? aaaa bedę chodzić w masce p.
      gaz big_grinD
      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:41
        wejdx do banku w tej mascesmile
        • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:43
          To ma być prowokacja? wink))
          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:44
            ze niby ja Ciebie?????
            nie wczoraj na innym wątku monalisa miala do mnie pretensjesmile
            • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:47
              oj tam od razu pretensjesmilenie przesadzajsmile
              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:51
                no dobra uznajmy to za pretekst to ropoczecia rozmowysmile))))
                • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:59
                  juz lepiejsmile
                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:03
                    smile nie wstyd Ci młodocianych wulgarnymi słowami zaczepiac?smile
                    • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:40
                      wstyd to krascsmile
            • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:54
              hehe uderz w stól ;PPP
              nie prowodkacja w banku big_grinDDD
              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:00
                w banku to Ci bez gadania kase dadzą - o to chodziłosmile
                • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:01
                  taaa przy okazji zadbają żebym sama z tymi pieniedzmi po mieście nie
                  chodziła big_grinD
                  • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:07
                    albo lokate zaproponujasmile
                    • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:18
                      na 25 lat bez mozliwości warunkowego zwolnienia? ;DDD
                      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:26
                        za zabójstwo tyle dają??????
                        • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:33
                          a bo ja wiem? tak myśle tylko, że za napad na bank w zawiasach nie dają big_grin
                          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:56
                            jaki napad????? wejście w masce tylko a że Ci cos tam wcisną do łapysmile
                            • dzikoozka Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:22
                              Moze sam najpierw wypróbuj ten sposób? Js jakoś nie mam odwagi! wink)
                              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 14:29
                                a czy ja mieszkam koło szpitala???????? na ch mi maska?????smile))))))
    • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:36
      na szaserów w wawie????? z gorzowa do wawy go wyslali - to tam nie ma szpitali
      zakaznych ze do wawy go wyslali czy sobie jaja robiszsmile???
      • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:42
        opuścił szpital zakażny - teraz go może na co innego leczą?
        • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:46
          ale zaraz zaraz - ja sie pyt czy on jest w wawie czy w gorzowie - wiesz moze
          to???
          • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 11:50
            mówili ze w w-wie na szaserów więc slij paczkismile))))))
            • monalisa.pl Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:00
              moge ew podjechac osobisciesmile mam rzut beretem
              • ticoqp Re: info dla monalisy 30.03.06, 12:04
                powiedz wrtownikowi tylko z czym i do kogo idzieszsmile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka