kobieta_na_pasach 11.04.06, 13:51 jajami czy kieliszkami (tygrysio nie musi juz odpowiadac, bo sie domyslam). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 13:55 ja się stukam łbem w stół co najwyżej, bo sama zamieszkuję. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:00 onlyju napisała: > ja się stukam łbem w stół co najwyżej, bo sama zamieszkuję. jajkiem mniej bolesne.no i tradycja. Odpowiedz Link
onlyju Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:08 codziennie jajkiem to cholesterol raczej niż tradycja Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:11 onlyju napisała: > codziennie jajkiem to cholesterol raczej niż tradycja chyba ze codziennie jest u ciebie wielkanoc! Odpowiedz Link
onlyju Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:13 a juz mi wszystko jedno. może być i codziennie. a przy śniadaniu wielkanocnym niczym się nie stukamy. później ustrojstwo, które przedłuża śniadanie do obiadu stuka się na umór kielichami. a w poniedziałek poprawia. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:30 onlyju napisała: > a juz mi wszystko jedno. może być i codziennie. > a przy śniadaniu wielkanocnym niczym się nie stukamy. później ustrojstwo, które > > przedłuża śniadanie do obiadu stuka się na umór kielichami. a w poniedziałek > poprawia. to jednak kieliszkami. Odpowiedz Link
alpepe Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:13 cholesterol jest zdrowy, tylko, że nie należy przy jajku jeść węglowodanów. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:01 alpepe napisał: > niczym o, to tak samo, jak u mnie! Odpowiedz Link
alpepe Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:02 przebiję cię: u mnie nigdy nie było tradycji śniadania wielkanocnego czy obiadu wielkanocnego. Dzieci zaczynały się objadac makowcami po poświęceniu jajek w kościele. Odpowiedz Link
onlyju Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:09 u mnie też się objadaliśmy od rana. ale śniadanie wielopokoleniowe to już tradycja. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:28 onlyju napisała: > u mnie też się objadaliśmy od rana. > ale śniadanie wielopokoleniowe to już tradycja. to normalne ,ze sie w swieta objada od rana.taka tradycja. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czym sie stukacie przy sniadaniu? 11.04.06, 14:14 alpepe napisał: > przebiję cię: u mnie nigdy nie było tradycji śniadania wielkanocnego czy obiadu > wielkanocnego. Dzieci zaczynały się objadac makowcami po poświęceniu jajek w > kościele. a co przeszkadza objadac sie juz w sobote? a makowce to sie je na Boze Narodzenie. Odpowiedz Link
onlyju Re: nie,trzymamy łokcie na stole:))) 11.04.06, 14:34 bijecie się po prostu, przyznaj się Odpowiedz Link