juleczka4 13.04.06, 13:45 Prawie całe mieszkanie się błyszczy , ale ja padam już na pysk ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 13:48 Mnie sprzeątanie czeka dopiero po pracy, jak przecisnę się przez całe miasto do domu, ugotuję obiad, spacyfikuję Matika na nocne spanie... sama będę już ryła mordką w podłodze... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach przyjda w swieta, nachlewia 13.04.06, 13:57 i po swietach znowu sprzatanie. ja jestem zwolenniczka porzadkow poswiatecznych jednak > Odpowiedz Link
hatige zazdroszcze 13.04.06, 14:03 u mnie zastöj Dzis sie buntuje i nawet obiadu nie robie. A niech sie choc raz pomartwi mezus!! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:05 hatige napisała: > u mnie zastöj Dzis sie buntuje i nawet obiadu nie robie. A niech sie choc > raz pomartwi mezus!! > napisz, jak wygladalo wasze dzisiejsze popoludnie! Odpowiedz Link
hatige Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:07 podejrzewam,ze nie bedzie kolorowo...ale coz,dlaczego to ja mam sie o wszystko martwic? normalnie cos w e mnie wstapilo, diabelstwo jakies... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:09 hatige napisała: > podejrzewam,ze nie bedzie kolorowo...ale coz,dlaczego to ja mam sie o wszystko > martwic? normalnie cos w e mnie wstapilo, diabelstwo jakies... > to zalezy, jaki macie uklad. ale od poczatku trzeba sie stawiac, bo potem bedzie za pozno. u mnie kiedys byla inna sytuacja, a od trzech lat jest tak,ze musialam na siebie przejac wiekszosc obowiazkow. nie podoba mi sie to, ale musze,by bylo sprawiedliwie. Odpowiedz Link
hatige Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:15 dzis szykuje sie u nas powazna rozmowa, a potem sie okaze, czy cos sie zmieni... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:28 hatige napisała: > dzis szykuje sie u nas powazna rozmowa, a potem sie okaze, czy cos sie zmieni.. > . > a ty jeszcze sie pytasz, jak mu miesko upiec?! mowie ci, upiecz na slodko. postaw na swoim. Odpowiedz Link
hatige Re: zazdroszcze 13.04.06, 14:30 "zycie jest ciezkie,w zyciu nie ma lekko..." jak spiewajä chlopcy z SDMu. Napisze wieczorkiem, co z tego wyszlo. Pozdrowka Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 14:09 jezu, jak ja bym chciała sobie posprzątać mieszkanie. mieć tak z pięć godzin tylko dla siebie sam na sam ze szmatą i wiadrem. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 14:11 niedzwiedzica_sousie napisała: > mieć tak z pięć godzin > tylko dla siebie sam na sam ze szmatą i wiadrem. ladne mi sam na sam ze szmata nawet ciekawie sie rozmawia. powie ci to niejeden mezczyzna) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 18:13 niedzwiedzica_sousie napisała: > jezu, jak ja bym chciała sobie posprzątać mieszkanie. mieć tak z pięć godzin > tylko dla siebie sam na sam ze szmatą i wiadrem. Hmm to może podeślił małego do babci ) Odpowiedz Link
lajton Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 14:26 A ja to gdzies mgliscie przypominam sobie, ze oto w ten weekend swieta bede miala okazje przezywac. Nic w domu nie zrobione, menu nie przygotowane, a w poniedzialek zwala sie do mnie 10 osob (rodzina Ukochanego). Albo ja nienormalna jestem, albo zbyt wyluzowana, albo posiadam ogromna wiare we wlasne mozliwosci, sily i inwencje (potrzebna w przygotowanie arcyoryginalnych potraw). Ale Julka - tak czy owak - gratuluje pracowitosci Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Sic, nogi mi odpdaja :| 13.04.06, 18:13 lajton napisała: > > Ale Julka - tak czy owak - gratuluje pracowitosci Dzięki ) Szkoda tylko , że paskudna pogoda , bo jak nie ma słońca to mam średni zapał do wszytskiego :p Odpowiedz Link