niedzwiedzica_sousie 19.04.06, 08:17 czy oni na łeb upadli?? kto te progi ustalił na takim skandalicznie niskim poziomie. no ręce opadają. jestem zdruzgotana! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: zrobiłam PITa i dostałam piany 19.04.06, 09:21 ale oni już je daaaaawno ustalili na takim poziomie. I tak sobie zostawili bo zapomnieli podwyższyć. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: zrobiłam PITa i dostałam piany 19.04.06, 09:47 ja mam wrażenie, że w zeszłym roku były wyższe!!! Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zrobiłam PITa i dostałam piany 19.04.06, 10:31 DDD nie są te same. I TO jest skandal !!!! Odpowiedz Link
aguszak Re: zrobiłam PITa i dostałam piany 19.04.06, 09:46 Mnie to wkurza, że żeby zrobić odpis 1%, to trzeba tyle ceregieli i dodatkowy Pit-0 wypełniać! Wpłacę na fundację bez tych ceregieli - mam US w... no! może nie będę pisała, gdzie mam US! Odpowiedz Link
dr.verte Re: zrobiłam PITa i dostałam piany 19.04.06, 16:01 niedzwiedzica_sousie napisała: > czy oni na łeb upadli?? kto te progi ustalił na takim skandalicznie niskim > poziomie. no ręce opadają. jestem zdruzgotana! a dałaś 1% na sieroty bez rąk i nóg chore na białaczkę? Odpowiedz Link
veeto1 Kocham PIT-y! 19.04.06, 22:02 Bo potem szanowny Skarbowy zasila mi konto. Własnie wczoraj dotałam zwrot nadpłaconego podatku w postaci całkiem ładnej okrągłej sumki. Tralalalalala! Odpowiedz Link
six_a Re: Kocham PIT-y! 20.04.06, 01:33 cieszysz się, że trzymali Twój nadpłacony podatek od stycznia do kwietnia następnego roku? znaczy pożyczyłaś im tę kasę za friko Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Kocham PIT-y! 20.04.06, 01:36 na tym ten pit / czytaj pic / polega państwo też kce mieć przyjemność chociaż raz na rok jak wydyma swoich obywateli Odpowiedz Link
six_a Re: Kocham PIT-y! 20.04.06, 01:39 mi Państwo robi uprzejmość i to, co powinnam dać kochanemu państwu w grudniu, daję dopiero w kwietniu, więc nie mam specjalnie powodów do narzekań. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Kocham PIT-y! 20.04.06, 08:09 spróbuję podejść do tego od tej strony... Odpowiedz Link