20.04.06, 17:26
Powiedziałam babci, że ją zabije jak mama odbierze sobie przez nią życie.
Odpowiedziała mi, że ja już ją zabilamcrying
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:27
      co Ty wygadujesz, przestań
      • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:29
        Pojechała w cholere dzisiaj i na cale szczęscie, zachowywała sie jak pojebana,
        jak zwykle była chora. Powiedziałam jej, ze kazdego mogła szantażować, ale nie
        mnie
        • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:31
          ale chyba po części sie jej to udało..... sad
          • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:34
            Nie mam wyrzutów sumienia, ze stoickim spokojem mówiłam swoje, a gdybym
            zadzwoniła po pogotowie wylądowałaby w psychiatryku na stare lata
            • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:35
              to masz problem babci z głowy smile
              • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:36
                ona nie chce mnie znać... idzie moje ulubione w rmfsmile
                • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:38
                  nie słucham tej stacji, więc nie mam pojęcia o co chodzi
                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:38
                    posible, posiblewink
                    • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:39
                      i bez zazdroścismile
                      • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:40
                        Ty jak zawsze zagadkami... co jest możliwe? smile)
                        • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:43
                          W nocy wiedziałam, ze nie śpi i gadalam niby do siebie ty stara ruro, jak ci
                          [...] dam szczeniakismile
                          • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:44
                            i słyszała? to miała zagwostkę smile
                            • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:45
                              Zaczynała sie spowiadaćsmile
                              • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:47
                                Iwka zawsze miała ją w dupie
                                • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:49
                                  Iwka znaczy się ta osoba, która jest teraz w H?
                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:50
                                    Nie wiem gdzie jest Iwona, nie dała mi nr do Jurka
                                    • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:52
                                      magia.zemsty napisała:

> Nie wiem gdzie jest Iwona, nie dała mi nr do Jurka

ale mnie zakręciłaś, normalnie już nie mam pojęcia o co chodzi smile)
                                      • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:53
                                        Córka brata mojej mamy jest bardzo mądrą kobietą
                                        • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:55
                                          czyli Ona to Iwka, a Jurek to ten przystojniak?
                                          • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:57
                                            Też nie tak, Jurek z tym przystojniakiem to byli ludzie z dużym poczuciem
                                            humorusmile
                                            • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:59
                                              Jurek nadal je ma, więcej nie wiem
                                            • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:59
                                              to już chyba na inny dzień, słabo kojarzę... smile)) może jutro o tym pogadamy?
                                              • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:00
                                                Masz inne zajecia, wiem. Ja dzisiaj jestem sama i sie ciesze jak cholerasmile
                                                • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:01
                                                  zauważyłam i mnie to cieszy smile))
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:02
                                                    Gulasz robiłam w ten dzien, co Tysmile
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:03
                                                    u mnie po nim juz słuch zaginął smile) dzisiaj będzie makaroniarstwo, oczywiście
                                                    jak ruszę zad sprzed kompa smile)
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:04
                                                    U mnie teżsmile
                                      • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:54
                                        buehahaahah dopiero teraz to zobaczyłaśsmile)

padambig_grinDD
                                        • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:56
                                          nie padaj mi tu, bo bez łeb dam smile))
                                          • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 17:57
                                            to jeszcze troszkę poczekamsmile)
                                            • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:01
                                              nie doczekasz sie, bo musze sie do kuchni ewakuować, postanowiłam zrobic
                                              spagetti dzisiaj, ale jeszcze sie nie zabrałam do roboty i makaron mam kuźwa
                                              nie ten, tylko 6, a chciałam grubszy, ale nie było sad((
                                              • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:04
                                                z memłanym? czy pieczarkami?
                                                ja robię z pieczarkami, cbulką, czochem i serek ż.
                                                • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:05
                                                  Ja inaczejsmile
                                                • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:05
                                                  ja też takie często robię, ale dzisiaj troszku inne - z cyckiem i w sosie
                                                  pomidorowo śmietanowym smile))
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:06
                                                    Ja z dodatkiem pomidorów w puszce i na koniec śmietanasmile
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:08
                                                    no fakt, zapomniałem o pomidorkach lub gotowym sosikusmile
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:08
                                                    i duzo bazylii, czosnku, majeranku... mhmmm... pogońcie mnie już stąd smile
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:10
                                                    mamba30 napisała:

> i duzo bazylii, czosnku, majeranku... mhmmm... pogońcie mnie już stąd smile

Paaaaaszłaaaaa!!!

kurna głodny się zrobiłem.
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:10
                                                    ja też... kupiłam świeżutką główke czosnku.... mhmmmm...... i ziółka smile))
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:07
                                                    to już nie spagetti, toć chinami jedziesmile
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:08
                                                    Umiem zrobić dobrą chinszczyzne, jak mi sie chcesmile
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:09
                                                    magia.zemsty napisała:

> Umiem zrobić dobrą chinszczyzne, jak mi sie chcesmile

to tak jak mibig_grin
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:11
                                                    browanx napisał:

> to tak jak mibig_grin

Uwielbiam gotować, ale tylko jak mi zależysmile
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:12
                                                    bo to chyba na tym właśnie polega smile)
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:09
                                                    magia.zemsty napisała:

> Umiem zrobić dobrą chinszczyzne, jak mi sie chcesmile

to tak, jak ja... a jak nie chce - to mam to gdzieś i jest szlaban na gary smile))
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:10
                                                    mamba30 napisała:

> magia.zemsty napisała:
                                                    >
                                                    > > Umiem zrobić dobrą chinszczyzne, jak mi sie chcesmile
                                                    >
                                                    > to tak, jak ja... a jak nie chce - to mam to gdzieś i jest szlaban na gary smile))

i kanapky tylko
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:11
                                                    a duupa, jak szlaban to szlaban - nic nie zrobię własnorecznie smile))
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:12
                                                    mamba30 napisała:

> to tak, jak ja... a jak nie chce - to mam to gdzieś i jest szlaban na
                                                    > gary smile))

Ty masz rodzine, wiec Cie mobilizujesmile
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:13
                                                    no tak, ale jak Pyton podpadnie, to sam musi w kuchni działać smile))) taka ze
                                                    mnie wredna żmija smile)))
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:14
                                                    mamba30 napisała:

> no tak, ale jak Pyton podpadnie, to sam musi w kuchni działać smile))) taka ze
                                                    > mnie wredna żmija smile)))

Nie dasz mu jeśćsmile)))))))
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:17
                                                    magia.zemsty napisała:

> mamba30 napisała:
                                                    >
                                                    > > no tak, ale jak Pyton podpadnie, to sam musi w kuchni działać smile))) taka
                                                    > ze
                                                    > > mnie wredna żmija smile)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > Nie dasz mu jeśćsmile)))))))

sam weźmie;P
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:20
                                                    tiaaaa.... kanapki sobie zrobi, albo zupke z torebki smile))) he he ....
                                                  • magia.zemsty Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:21
                                                    Wiesz Browanx, tak powinno być, ale to nie wszystko, to co zrobił mój tata, a
                                                    on potrafi mi powiedzieć, że czeka go dom starcówcrying Boli jak choleracrying
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:19
                                                    he he... nie dość że szlaban na gary to i czasami na majty, jak sie mocno
                                                    zawezmę smile)
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:25
                                                    mamba30 napisała:

> he he... nie dość że szlaban na gary to i czasami na majty, jak sie mocno
                                                    > zawezmę smile)

na szczęscie, to długo nie trwatongue_out
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:26
                                                    trafiło sie kiedys coś kole 2 dni smile))
                                                  • browanx Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:28
                                                    hehe odpoczął chłopina i pyton teżbig_grinD
                                                  • mamba30 Re: Koszmar;( 20.04.06, 18:30
                                                    ta, odpoczął..... skumulował energię smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka