tygrysio_misio 17.05.06, 22:52 za tyle wspanialej i madrej gry ciekawe co by bylo gdyby ich bylo 11?? grali wspaniale i dzis to Arsenal byl wielki.. i wielki byl Henry... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 22:54 Szkoda, że ten drugi bramkarz to taki patałach. Puścić piłkę między nogami!!! Chańba!!! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:03 nie byl zly... ale to jak Arsenal gral..jakie robil akcije mimo,ze grali w 10 na 11 tej Barcy ktora wszyscy sie podniecaja qrwa Odpowiedz Link
morfeusz_1 RESPEKT DLA PIETRKA !!! 17.05.06, 23:21 pietrek666 napisał: > Szkoda, że ten drugi bramkarz to taki patałach. Puścić piłkę między nogami!!! > Chańba!!! Nareszcie masz raję patałach pierwszej wody taką siatę między nogami puścić to się nadaje do prasy Odpowiedz Link
pietrek666 Re: RESPEKT DLA PIETRKA !!! 17.05.06, 23:31 DDDDDDDDDDD W AZS-ie Gdańsk stałem na bramie, to wim DDDD Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:04 eee tam, henry nie strzelił sam na sam, byłoby po meczu. A wogóle to barca by wygrała 3:1 gdyby szpakowski nie pierdolił jak zwykle smutków. NIestety oglądałem u znajomych i mieli tylko tvp Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:07 bylo by 3:0 dla Arsenalu.... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:18 Nie rozśmieszaj mnie tygrys bo za chwilę padnę na łupież Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była Wiadomo było że nie wystarczy im sił w końcówce Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:27 ale jednak przez wiekszosc to Barca grala jakby nie miala sil pobic slabszego teoretycznie rywala i to ma byc najlepsza druzyna?? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:29 Tak bo zdobyła Puchar Ligi Mistrzów Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:38 jesli to ma byc najlepsza druzyna tylko temu ze wygrala to najlepsi w Europie sa Grecy....Ci ktory tak ładnie teraz przegrywali towazyskie i eliminacje powiem jeszcze raz...pierdolisz jak potluczony...jakbys nie widzial meczu qrwa w pilce nie liczy sie ynik...liczy sie cos wiecej Odpowiedz Link
vandikia Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:40 ejże, o piłce na tym forum rozmawiamy kulturalnie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:42 wiem..ale nie lubie jak mi ktos wciska, ze inny zespol byl lepszy bo wygral jestem dumna z Arsenalu... pokazali o wiele wiecej klasy, opanowania, madrosci Odpowiedz Link
vandikia Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 17.05.06, 23:44 i ok jesteś dumna z Arsenalu ja ciesze sie ze wygrala Barcelona o reszcie moge dyskutowac, ale ide juz spac. dobranoc Odpowiedz Link
onlyju odbieram jutro wygraną kasę. 17.05.06, 23:52 arsenal gral pieknie. barca lepsza, go wygrala. zawsze wygrywa lepszy. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: odbieram jutro wygraną kasę. 17.05.06, 23:59 no właśnie a ty tajger nie mów brzydko bo do ciebie to ostatnio nie pasuje,chyba że znowu zaczynasz mieć doła Arsenal grał w lidze jak Niemiaszki zachowawczo i beznadziejnie,chociaż skutecznie - nijak się to ma do piłki z polotem,z dużą ilością techniki i finezji. Wolisz drwali twoja sprawa - fakt że Henry,ale jeden Henry wiosny nie czyni. Faktem jest że Arsenal powinien dostać 2 czerwone karteczki co namniej jeszcze - co meczu nie oglądałaś...? Ja tam od początku stawiałem na Barcelonę i się nie zawiodłem. Barca Mistrz!!! Mistrz!!! Mistrz!!! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: odbieram jutro wygraną kasę. 17.05.06, 23:59 oj tylko w polowie przypadkow Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: RESPEKT DLA KANONIERÓW !!! 18.05.06, 00:00 a jaki on wielki? Bramkarz cienias i idiota, faul kretyński na miarę polskiej 3 ligi. Henry dwa razy mógł bramę strzelić ale nie strzelił, nie lubię go za chamskie zagrywki i faule. Było tak jak myślałem, nuda na wysokim poziomie przez większość meczu. Ogólnie to mi wisi kto wygra ale ponieważ lubię radość z gry to wolę barce niż nadęty i poważny arsenal Odpowiedz Link