rosalba 22.05.06, 22:14 Uwaga - osoby wrażliwe i niezainteresowane tematyką w tytule - nie czytać! Info pewna. Szykuje się zmiana premiera na początkju czerwca. Kazika ma zastąpić Zbynio. To tyle z kraju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Politycznie 22.05.06, 22:25 Ona wie wszystko, taki cyborg, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link
rosalba Re: Politycznie 22.05.06, 22:27 He he mam kumpli tu i ówdzie Tylko tak sobie myślę... Kazik na razie ma najwyższe notowania jeśli chodzi o polityków PiS, więc taka decyzja z ich strony wydaje się trochę bez sensu. No ale cóż. Na początku czerwca ma byc zjazd partii i tam zapadnie decyzja. Podobno Wódz Kazika nie lubi. Odpowiedz Link
onlyju Cool Kazimierz. 23.05.06, 14:46 Zrobił chłopak karierę, wyjątkowo sprawny medialnie. Media go lubią, przez co ludzie go lubią. I ja również mam do niego stosunek... łagodny. Choć PISu nie znoszę. Odpowiedz Link
six_a Re: Kazimodo? 23.05.06, 19:04 a ja go nie trawię wyjątkowo, facet nigdy nie ma nic do powiedzenia oprócz: rząd przygotowuje, rząd będzie pracował, rząd pracuje, tylko qrwa efektów jakoś nie widać. w ogóle garba mu brakuje, gdyby nie to mógłby się spokojnie wybrać na łysą górę. Odpowiedz Link
veeto1 Re: Kazimodo? 23.05.06, 19:32 A co ma biedaczysko mówić, skoro na konferencjach prasowych albo na korytarzach Ważnych Budynków pytania zadawane sa na żywo. Odpowiedzi nie mogły być więc uzgodnione z Wielkim Bratem. Kazio wije sie więc jak piskorz odpowiadając ogólnikowo, że rząd przygotowuje, rząd będzie pracował, rząd pracuje. Ja mu nie zazdroszczę. Ale tak nawiasem mówiąc tez za nim nie przepadam. Odpowiedz Link
onlyju Re: Kazimodo? 23.05.06, 21:59 wg mnie natomiast wygląda jakby byl po chemioterapii. czego ani jemu, ani nikomu, ani też sobie nie życzę broń Boże. Tuska kiedyś lubilam. a teraz nie dam rady sluchać tego pierdolenia. ideolog. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Politycznie 23.05.06, 15:49 I po co klapac jezorem, no po co? Odpowiedz Link