monalisa.pl Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:14 si si wódzia chłodzi sie w zamrazalniku a pifko w lodóweczce Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:15 rodzina alkoholowa ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:39 wcale ze nie raczej zapobiegliwa Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:33 o. i to się chwali. nie ma to jak dobra organizacja i zorientowanie w przestrzeni. Odpowiedz Link
vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:15 wlasnie dzis jade )))) dlatego, ze se moi znajomi wymyslili rozpoczecie sezonu grilowego w piatek w nocy eh Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:16 oo.... ja też dziś pędzę po wina, nad morzem zakopana w piach zamierzam się nimi raczyć. Odpowiedz Link
vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:19 jejuniu jak ja bym chciala nad wode...ale z przyczyn nieobiektywnych nie moge narazie Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:24 przyjdzie czas! padać ma w weekend nad morzem, ale i tak jadę. postanowione. muszę pooddychać. Odpowiedz Link
vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:27 przyjdzie w dlugi weekend w czerwcu )))) aaa jade do rybnika hehe z moimi przyjaciolami )) ja chyba do lasu w niedziele, bo tez musze zmienic otoczenie na chwile chociaz Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:30 czasami trzeba odpocząć, nie wytrzymałabym bez tych wypadów; zdechła w tej warszawie. a kiedy ten czerwcowy długi weekend? coś bym zaplanowała! Odpowiedz Link
vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:33 na cale szczescie mieszkam poza i jak wracam w moj mikroklimat to dopiero czuje, ze zyje ale codzienne dojazdy mnie niszczą 15-18 ))) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:31 onlyju napisała: > oo.... > ja też dziś pędzę po wina, nad morzem zakopana w piach zamierzam się nimi > raczyć. bezboznica! Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:27 no co? jadę na kościół wpłacić. ;P Odpowiedz Link
mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:36 zawsze mozna skoczyć na metę))))) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 11:34 a jeszcze isnieją mety???? Bo mam wrażenie, że wraz z całodobowymi sklepami monopolowymi ta inicjatywa zamarła... Odpowiedz Link
mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:32 nie wiem,tak strzeliłam) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:35 Jedyna meta z której korzystałem nie działa Ostatni domek, na parterze, przed AWueFem Odpowiedz Link
mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:36 u mnie w klatce na parterze,ale nie korzystałam Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:28 i dlatego jeszcze żyjesz już wolę kranówę od metowej wódy. Odpowiedz Link
raduch Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:12 marta.uparta napisała: > a jeszcze isnieją mety???? Bo mam wrażenie, że wraz z całodobowymi sklepami > monopolowymi ta inicjatywa zamarła... U mnie we wiosce jest. Ale to już nie to samo. Nie dość że sprzedają spirytus z polmosu, to jeszcze mają najładniejszy dom przy całej ulicy. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:24 nie nakupili a trzustka z wątrobą zastanawiają się jak wykpić się z zaproszenia na kawalerski Odpowiedz Link
pietrek666 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:31 Trzustkę olać, a wątroba niech się ze śledzioną dogada Odpowiedz Link
mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:33 zostaw qurwy w domu))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:46 nie tak łatwo, nie chcą się odczepić i ciągle o sobie przypominają, to już wolę mieć spokój bo gorsze są niż gderająca żona) Odpowiedz Link
mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:05 spróbuj je czyms ułagodzić))) Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:26 no jak wódkę pić, to tylko w obecności tłustości. oszukać wątrobę tłuszczem. nie będzie się tak skupiała na marszczeniu. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:45 ja nigdy nie oszukuję. Na kawalerski nie pójdę. A z tłuszczem to myślałem że jest odwrotnie - np jeśli wędzony węgorz to tylko pod wódeczkę. Że też tobie się chce jechać w taką gwiździarnię nad morze?? Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:25 nie mam tu nic do roboty. dlatego jadę. jako wolontariusz roznoszący wodę i udzielający pierwszej pomocy nie zostanę. nawet, jeśli spadnie śnieg - jadę. parę lat temu obiecałam sobie coroczne lutowe wizyty nadmorskie. i nie udało mi się w tym roku... więc jadę. ostatni dzwonek. morze teraz piękne, bo puste. latem za dużo szarańczy. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 16:12 to fakt, jak nie ma ludzi to na wydmach jest jak na pustyni) Odpowiedz Link
lajton Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:48 A ja, z duzym zalem a jakze, rozstalam sie z wóda, winem, piwem. Na drugi dzien mam zawsze ze dwa pryszcze i przedlozylam wyglad nad rozkosze podniebienia. Takam prozna ) Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:23 jaka elegancka motywacja... proszę proszę. Odpowiedz Link
onlyju Re: prohibicja? O jezu 24.05.06, 13:25 nie lękaj się synu niewierny. ja Cię ochronię za ten obiecany mecz z Kazimierzem. Odpowiedz Link
reniatoja Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 14:09 Wszystkie tu pijomce som? Żadnych abstinientów? Ja nie piję wiec mi prohibicja koło dupy lata, podobnie jak urodziny Dylana Odpowiedz Link
raduch Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:10 reniatoja napisała: Ja nie piję wiec mi prohibicja > koło dupy lata, podobnie jak urodziny Dylana A tradycja? To chociaż kremówek sobie nakup. Odpowiedz Link
onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:26 Dylan to mi nawet koło dupy nie lata, bo na latanie koło mojej dupy należy mieć zezwolenie )) A o wódce z przekąsem (by nie pisać z przekąską), bo ja też okazyjnie wyłącznie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach nakupili 24.05.06, 16:19 pol litra czystej i trzy koniaki. wino tez lezy w zapasie od swiat. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: nakupili 24.05.06, 16:24 onlyju napisała: > to jest impreza! nie, raczej sposob na przetrwanie Odpowiedz Link
onlyju Re: nakupili 24.05.06, 16:28 ponoć każde wytłumaczenie jest dobre. liczy się motywacja. Odpowiedz Link