Dodaj do ulubionych

a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicji idą

• monalisa.pl Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:14
      si sismile wódzia chłodzi sie w zamrazalniku a pifko w lodóweczcesmile
      • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:15
        rodzina alkoholowa
        wink)))))))))))))))))
        • monalisa.pl Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:39
          wcale ze niesmile
          raczej zapobiegliwasmile
          • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:33
            o. i to się chwali.
            nie ma to jak dobra organizacja i zorientowanie w przestrzeni.
            • c.eastwood Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:33
              pijanice smile
    • vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:15
      wlasnie dzis jade smile)))) dlatego, ze se moi znajomi wymyslili rozpoczecie
      sezonu grilowego w piatek w nocy eh wink
      • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:16
        oo....
        ja też dziś pędzę po wina, nad morzem zakopana w piach zamierzam się nimi
        raczyć.
        • vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:19
          jejuniu jak ja bym chciala nad wode...ale z przyczyn nieobiektywnych nie moge
          narazie smile
          • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:24
            przyjdzie czas!
            padać ma w weekend nad morzem, ale i tak jadę. postanowione. muszę
            pooddychać. smile
            • vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:27
              przyjdzie w dlugi weekend w czerwcu smile)))) aaa jade do rybnika hehe z moimi
              przyjaciolami smile))
              ja chyba do lasu w niedziele, bo tez musze zmienic otoczenie na chwile
              chociaz smile
              • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:30
                czasami trzeba odpocząć, nie wytrzymałabym bez tych wypadów; zdechła w tej
                warszawie.
                a kiedy ten czerwcowy długi weekend? coś bym zaplanowała! smile
                • vandikia Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:33
                  na cale szczescie mieszkam poza i jak wracam w moj mikroklimat to dopiero
                  czuje, ze zyje smile ale codzienne dojazdy mnie niszczą smile

15-18 smile)))
        • asiulka81 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:31
          onlyju napisała:

> oo....
          > ja też dziś pędzę po wina, nad morzem zakopana w piach zamierzam się nimi
          > raczyć.

bezboznica! big_grin
          • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:27
            no co? jadę na kościół wpłacić.
            ;P
    • mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 10:36
      zawsze mozna skoczyć na metęwink)))))
      • marta.uparta Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 11:34
        a jeszcze isnieją mety???? Bo mam wrażenie, że wraz z całodobowymi sklepami
        monopolowymi ta inicjatywa zamarła...
        • mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:32
          nie wiem,tak strzeliłamsmile)
          • pietrek666 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:35
            Jedyna meta z której korzystałem nie działa sad
            Ostatni domek, na parterze, przed AWueFem big_grin
            • mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:36
              u mnie w klatce na parterze,ale nie korzystałamsmile
              • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:28
                i dlatego jeszcze żyjesz wink
                już wolę kranówę od metowej wódy.
        • raduch Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:12
          marta.uparta napisała:

> a jeszcze isnieją mety???? Bo mam wrażenie, że wraz z całodobowymi sklepami
          > monopolowymi ta inicjatywa zamarła...

U mnie we wiosce jest. Ale to już nie to samo. Nie dość że sprzedają spirytus z
          polmosu, to jeszcze mają najładniejszy dom przy całej ulicy. smile
    • widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:24
      nie nakupili a trzustka z wątrobą zastanawiają się jak wykpić się z zaproszenia
      na kawalerski
      • pietrek666 Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:31
        Trzustkę olać, a wątroba niech się ze śledzioną dogada smile
      • mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:33
        zostaw qurwy w domuwink)))
        • widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:46
          nie tak łatwo, nie chcą się odczepić i ciągle o sobie przypominają, to już wolę
          mieć spokój bo gorsze są niż gderająca żona)
          • mmagi Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:05
            spróbuj je czyms ułagodzićsmile)))
      • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:26
        no jak wódkę pić, to tylko w obecności tłustości.
        oszukać wątrobę tłuszczem. nie będzie się tak skupiała na marszczeniu.
        • widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:45
          ja nigdy nie oszukuję. Na kawalerski nie pójdę.
          A z tłuszczem to myślałem że jest odwrotnie - np jeśli wędzony węgorz to tylko
          pod wódeczkę.
          Że też tobie się chce jechać w taką gwiździarnię nad morze??
          • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:25
            nie mam tu nic do roboty.
            dlatego jadę.
            jako wolontariusz roznoszący wodę i udzielający pierwszej pomocy nie zostanę.
            nawet, jeśli spadnie śnieg - jadę.
            parę lat temu obiecałam sobie coroczne lutowe wizyty nadmorskie. i nie udało mi
            się w tym roku... więc jadę. ostatni dzwonek.
            morze teraz piękne, bo puste. latem za dużo szarańczy.
            • widokzmarsa Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 16:12
              to fakt, jak nie ma ludzi to na wydmach jest jak na pustyni)
    • lajton Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 12:48
      A ja, z duzym zalem a jakze, rozstalam sie z wóda, winem, piwem. Na drugi dzien
      mam zawsze ze dwa pryszcze i przedlozylam wyglad nad rozkosze podniebienia.
      Takam prozna wink)
      • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 13:23
        jaka elegancka motywacja... proszę proszę.
        smile
    • c.eastwood prohibicja? O jezu 24.05.06, 13:23
      wojna bedzie ....
      • onlyju Re: prohibicja? O jezu 24.05.06, 13:25
        nie lękaj się synu niewierny.
        ja Cię ochronię za ten obiecany mecz z Kazimierzem.
    • reniatoja Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 14:09
      Wszystkie tu pijomce som? Żadnych abstinientów? Ja nie piję wiec mi prohibicja
      koło dupy lata, podobnie jak urodziny Dylana smile
      • raduch Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:10
        reniatoja napisała:

Ja nie piję wiec mi prohibicja
        > koło dupy lata, podobnie jak urodziny Dylana smile

A tradycja? To chociaż kremówek sobie nakup. wink
      • onlyju Re: a nakupili wódki i piwa? bo dwa dni prohibicj 24.05.06, 15:26
        Dylan to mi nawet koło dupy nie lata, bo na latanie koło mojej dupy należy mieć
        zezwolenie wink))

A o wódce z przekąsem (by nie pisać z przekąską), bo ja też okazyjnie wyłącznie.
    • rosalba AJ!!! 24.05.06, 15:27
      Dobrze że mi przypomniałaś, muszę pojechać na zakupy sad
      • onlyju Re: AJ!!! 24.05.06, 15:35
        dziś to sobie postoimy przy kasie, Rosa.
    • kobieta_na_pasach nakupili 24.05.06, 16:19
      pol litra czystej i trzy koniaki. wino tez lezy w zapasie od swiat.
      • onlyju Re: nakupili 24.05.06, 16:21
        to jest impreza!
        • kobieta_na_pasach Re: nakupili 24.05.06, 16:24
          onlyju napisała:

> to jest impreza!

nie, raczej sposob na przetrwaniesmile
          • onlyju Re: nakupili 24.05.06, 16:28
            ponoć każde wytłumaczenie jest dobre.
            liczy się motywacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka