juleczka4 Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:48 lena_zet napisała: > kocham cięDDDDD Nawzajem ) Odpowiedz Link
gosiaes Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:45 a moja Stegna???????????????????? Odpowiedz Link
onlyju Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:45 co do Stegnej/Stegny - Amber Apartments. i nie śmiecić. Odpowiedz Link
onlyju Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:45 Mamba robi porządki i bardzo dobrze. Dzieci zasrały forum jakimiś pustakami. Jeszcze raz: Vichy płyn micelarny lub Avon dwufazowy. Odpowiedz Link
reniatoja ale pomys standartowy to dlacego wylecial, 31.05.06, 14:46 przepraszam bardzo bo tego to juz naprawde nie rozumiem Odpowiedz Link
onlyju Re: ale pomys standartowy to dlacego wylecial, 31.05.06, 14:50 z rozmachu. ja się tam nie gniewam. w każdym razie (a nie: "w każdym BĄDŹ razie") nie mówić standarTowo a standarDowo i nie pomys a pomysŁ Odpowiedz Link
alpepe Re: ale pomys standartowy to dlacego wylecial, 31.05.06, 14:51 a mnie ciężko jest zapamiętać, czy d, czy t w słowie standard Zdjęcia miałaś wysłać. ty, ty! Odpowiedz Link
onlyju Re: ale pomys standartowy to dlacego wylecial, 31.05.06, 14:57 czeka czeka, usb gdzieś posiałam... wyślę na pewno!!! ))) uch Ty! agencie jeden! Odpowiedz Link
gosiaes Re: zabieram zabawki 31.05.06, 14:47 i spadam do chaty)) pa - fajna zabawa była tylko ja nadal nic nie wiem... Odpowiedz Link
mamba30 Re: zabieram zabawki 31.05.06, 14:48 gosiaes napisała: > i spadam do chaty)) > pa - fajna zabawa była tylko ja nadal nic nie wiem... ja też nic nie wiem Odpowiedz Link
alpepe Re: zabieram zabawki 31.05.06, 14:50 to trzeba było do mnie po nauki, sama na to wpadłam używając zwykłego worda i bym się podzieliła, bo mnie te wątki też zaczynały irytować. Odpowiedz Link
mamba30 Re: zabieram zabawki 31.05.06, 14:51 alpepe napisał: > to trzeba było do mnie po nauki, sama na to wpadłam używając zwykłego worda :- ) > i > bym się podzieliła, bo mnie te wątki też zaczynały irytować. ja w ramach rewanżu posłałam na chwil kilka te ostatnie forumowe wypociny Odpowiedz Link
six_a Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:47 nikt za mnie nie będzie decydował, co ma mnie bawić, a co nie. Odpowiedz Link
onlyju Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:51 jak jesteś u Mamby - Mamba może zdecydować o zabawie. i ja jej to prawo oddaję. Odpowiedz Link
six_a Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:54 za grosz poczucia humoru i wazeliniarstwo do tego bleh Odpowiedz Link
onlyju Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:59 nie mam dziś poczucia humoru. a słowo wazeliniarstwo zastąpiłabym stwierdzeniem: lubię, gdy prezes robi porządek, kiedy się już przesadnie nabrudzi. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Bez sensu ;/ gdzie mój watek o tuszu ?? 31.05.06, 14:48 onlyju napisała: >> Jeszcze raz: Vichy płyn micelarny lub Avon dwufazowy. Dzięki Odpowiedz Link