Dodaj do ulubionych

qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by sezon

09.06.06, 10:06
mundialowy otworzyć.... bunt na pokładzie, nic nie ugotuję, zawsze mieszam w
garach, jak Oni przyłażą, już tyle czasu..... nigdy nie pomyśleli, żeby może
coś wziąć ze sobą... a jedna Pani, która przychodzi (dziewczyna kolegi) nawet
raz się nie zapytała, czy mi coś pomóc, albo chociaz kuźwa pomóc sprzątnąć ze
stołu.... fuck, fuck...
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:07
      nie rób scen! wink

--
      You can look, but you can't touch.
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:10
        ssspadaj..... mówię serio, to już jest męczące.... wiem, że dobrze gotuję, ale
        ja też kuźwa chodze do pracy i nie jestem sama do usługiwania.... pierdzielę,
        mam zrobioną lasanię, całą michę leniwych pierogów i resztkę mussaki, ale w
        doopie.... niech se żrą chipsy....
        • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:15
          Bardzo dobry pomysł, popieram!! A tę lasagne i pierogi to proszę kurierem tutaj
          do mnie wysłać, dziekuję! wink
          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:16
            he he... pyszne są, ale i tak najlepsza mussaka... uwielbiam, z takimi
            pyszniutkimi bakłażanami... aż się głodna zrobiłam
            • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:17
              Ha ha! dzisiaj przewidziałem że znów bedziecie o zarciu gadac to se przyniosłem
              wałówę z domku i jestem na takie teksty zaszczepiony wink))))

Se japco zeźre, o! wink
              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:18
                a ja nie mam śniadanka sad(( muszę sobie nabyć drogą kupna.... Smacznegosmile)
                • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:20
                  Merci beaucoup!

Kopsnąłbym Ci grejpfruta, ale chyba kable mam za wąskie uncertain
                  O, może nektarynka przejdzie?! wink
                  • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:21
                    poproszę brzoskwinkęsmile))

aleś Ty sie chłopie zdrowo odżywiasz smile) a nie jesteś czasem z wawki?
                    • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:23
                      czasem jestem wink

hehe, a jeszcze mam bananka wink
                      A do stołówki sobie na lancz tylko na krem z pomidorów i gotowane brokuły
                      zejdę wink

--
                      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:24
                        grrrrr, teraz Ty mnie jedzeniem torturujesz, dawaj fotę, nie bądź wiśnia smile
                        • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:33
                          Zemsta jest słodka... jak soczysta brzoskwinka wink

Mówie Ci że już kiedyś dostałaś. Ale jak skasowałaś to dobra, masz jeszcze raz.

--
                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:34
                            grrrr, nie skasowałam tylko komp się zbuntował smile) dawaj na gazetową smile
                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:38
                            Dzięki, dostałam i pragnę poinformować, że NIGDY nie dostałam Twojej foty,
                            zapamiętałabym, a ja Cię uwidziałam pierwszy raz na me śliczne oczęta smile)))
                            Fajne masz herysmile))
                            • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:45
                              hm. hm hm hm. dziwne. no, chyba że dostałas fotę mojej lewej stopy kiedyś...
                              albo już nie wiem sam. pamięć szwankuje, za mało piję wink
                              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:45
                                powinieneś wiuęcej, trening czyni mistrza, odpisałam Ci na @smile
                          • aguszak Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:40
                            hultaj78 napisał:

> Zemsta jest słodka... jak soczysta brzoskwinka wink
                            >
                            > Mówie Ci że już kiedyś dostałaś. Ale jak skasowałaś to dobra, masz jeszcze
                            raz.

O nie! Jak dałeś Mambicie fotę to i mnie zaraz przesyła i to w trimiga!
                            • mamba30 Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekałam :)) 09.06.06, 10:41
                              aguszak napisała:

> O nie! Jak dałeś Mambicie fotę to i mnie zaraz przesyła i to w trimiga!
                              >
                              • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 10:44
                                AAAAAA!!!! to podstęp był i pułapka!!!! AAAAAaale się dałem nabrać...

--
                                • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 10:46
                                  wcale nie, nie rób scen... ja naprawdę chciałam Cię zobaczyc smile
                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 10:55
                                    okiej, już luz marija. To ja się zarumieniam, że mnie chciałaś zobaczyć wink
                                    • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:09
                                      jak brzoskwinka?smile)
                                      • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:12
                                        jak ciuciafka i jabułko wink
                                        • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:14
                                          upsss.... a co to ta cipawka?smile)
                                          • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:16
                                            nie cipafka świntucho, tylko ciuciafka! nie wiesz co to ciuciafka? właśnie sie
                                            sezona na ciuciafki zaczyna, za dyche kobiałka wink
                                            • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:18
                                              trooskafka??? u nas to za dychę kilogram jeszcze sad(
                                              • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:24
                                                no, załapała wink a już myślałem że bez diagramów się nie obejdzie wink
                                                • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:26
                                                  bo taka goopia to ja juz nie jestem, może goopia, ale taka to już chyba nie smile)
                                                  lalalalalalalalaalala....
                                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:35
                                                    > to już chyba nie smile)

a wcześniej? wink))))
                                                  • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:38
                                                    a wczesniej? no cóż.... nie wiem, czy Ty znasz moją historie.... chyba raczej
                                                    nie, bo stosunkowo niedawno ujawniłam więcej szczegółów... bylam goopia, ale
                                                    też miałam ku temu swoje powodysad
                                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:44
                                                    nie, historii nie znam, z ww. powodów chyba.
                                                    kazdy goopi bywa, sam wiem najlepiej. ale. jak nie narobisz głupot, zeby potem
                                                    z tego wychodzić to nie wiesz że zyjesz. serio.
                                                  • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:48
                                                    nie tyle narobiłam, co w bagnie tkwiłam i przez wiele, wiele lat z niego nie
                                                    wychodziłam.... dlatego goopia baba... mam na mysli swoje pierwsze małżeństwo,
                                                    strasznie toksyczne, trwające prawie 11 lat.... dlatego goopia
                                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:51
                                                    Nie ma tego złego...
                                                    Mnie mama uczyła tak: miej dobrą pamięć do dobrych rzeczy, a złą do złych.
                                                    Sprawdza się.

--
                                                  • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:52
                                                    ja mam zajebiście dobrą pamięć do tych złych.... i dlatego pamiętam te moje
                                                    wcześniejsze kurewskie 30 lat życia... dobrych chwil na palcach u rąk może bym
                                                    zliczyła
                                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:55
                                                    To ja polecam patrzenie do przodu teraz. Zresztą, co ja się tak wymądzrzam,
                                                    widac przeca że sobie świetnie i wesoło radzisz, nie?
                                                    A tamto,... chuj mu w dupę i kamieni kupę, o!
                                                  • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 11:57
                                                    przestań, ja bym mu kija może w doope dała, a nie chooja... na przyjemnoiść to
                                                    se trza zasłużyć, nie??? smile)dostałeś już @, bo nie wiem... ta gazeta działa
                                                    dzisiaj jakoś drętwo...
                                                  • hultaj78 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 12:18
                                                    No to dwie taczki gruzu, żeby nie było luzu wink

doszło, poszło.
                                                    --
                                                  • mamba30 Re: Ja wiedziałam, że tak będzie... tylko czekała 09.06.06, 12:28
                                                    noooooooooo, w taką wielką się napewno zmieścismile
                              • aguszak No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! ;) 09.06.06, 10:44

• hultaj78 Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 10:46
                                  dobra, ale co w zamian? wink
                                  • aguszak Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 10:49
                                    jak chcesz może być wymiana z rączki do rączki wink z tym, że ja mam z lekka
                                    nieaktualne, bo trochę fryz zmieniłam wink a i mogę Ci przesłać takie, na którym
                                    jestem z moim Matikiem smile))
                                    • hultaj78 Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 10:50
                                      No dobra, układ wydaje się uczciwy wink

--
                                      • aguszak Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 10:52
                                        To jak? Wysyłasz?
                                        Nie wydaje się, tylko jest uczciwy, bo ja zawsze jesetm uczciwa big_grin
                                        • hultaj78 Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 10:54
                                          Tak samo jak ja nigdsy nie kłamię. No, chyba że akurat kłamię, ale jak nie , to
                                          nigdy wink
                                          pojszło. ale inksze.
                                          • mamba30 Re: No to żeś się doczekała ;P Hultaj dawaj fotę! 09.06.06, 11:10
                                            hultaj78 napisał:

> pojszło. ale inksze.

ja też kce to insze, nie bądź żyłasmile)
                                            • aguszak Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:11
                                              mamba30 napisała:

> hultaj78 napisał:
                                              >
                                              > > pojszło. ale inksze.
                                              >
                                              > ja też kce to insze, nie bądź żyłasmile)
                                              • mamba30 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:12
                                                jak sie szanowny właściciel zgodzi, to oszywiiiiśnie smile)
                                                • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:15
                                                  a co ja Wam mogę zabronić? wink
                                                  • aguszak Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:20
                                                    ależ możesz nam zabronić, a my się posłuchamy wink

--
                                                    Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się!
                                                  • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:47
                                                    > ależ możesz nam zabronić, a my się posłuchamy wink

tak właśnie myślałem - ja coś powiem, a Wy i tak posłuchacie siebie wink
                                                    a mieniajcie się, mnie nie ubędzie wink

--
                                                  • mamba30 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:49
                                                    o nie, nie.... akurat pod tym względem panują tu niepisane zasady, że takich
                                                    rzeczy sie nie robismile))
                                                  • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:52
                                                    Dobra, to macie ofiacjalą czarno na białym dyspensę na mienianie się, ale pod
                                                    warunkiem że sie nie będziecie z tych fot naśmiewać. Za bardzo wink
                                                  • mamba30 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:53
                                                    smile)) tylko troszeczkę, ale sie chyba diabełku nie pogniewaszsmile)
                                                  • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:56
                                                    Się nie. Bo czego oczy nie widzą tego sercu nie żal wink
                                                  • mamba30 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 11:57
                                                    a może ten aniołek Cie na dobrą droge sprowadzi?smile
                                                  • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 12:19
                                                    Czy Ty widzisz co ten aniołek ma w rękach?! Zresztą, to nie jest mój aniołek
                                                    stróż, if ju noł łot aj min wink
                                                  • mamba30 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 12:28
                                                    łobca straż anielska?smile
                                                  • aguszak Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 12:29
                                                    hultaj78 napisał:

> Dobra, to macie ofiacjalą czarno na białym dyspensę na mienianie się, ale pod
                                                    > warunkiem że sie nie będziecie z tych fot naśmiewać. Za bardzo wink
                                                    >

i cross my heart! Ze mnie też się nie nabijaj, bo to, żeś moje synowie
                                                    okoplementował, to nie znaczy, że ja mogę już spać spokojnie wink
                                                  • hultaj78 Re: Mamba może się wymienimy ;) 09.06.06, 13:06
                                                    > i cross my heart! Ze mnie też się nie nabijaj, bo to, żeś moje synowie
                                                    > okoplementował, to nie znaczy, że ja mogę już spać spokojnie wink

Jaaa??? W życiu! Widziałaś żebym ja się kiedykolwiek z kogokolwiek naśmiewał? wink

--
    • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:07
      sie nie przejmuj, u mnie to samo dzis i tez zawsze gotuje, a dzis powiedzialam
      basta! przyjdzie ze 12 osob i jak chcą bardzo prosze niech gotują smile ja
      strajkuje smile
      tyle, ze u mnie czasem naprawde gotuja, udostepniam kuchnie i juz, tylko zmywam
      ja smile
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:11
        no widzisz... a teraz sobiue wyobraź np. taką jedną pare, która nader często
        bywa.... tamta kobieta nie kiwnie palcem, przychodzi i siada, wyciąga
        papieroska, piwko i qrwa wszystko ma w doopie....nawet jednego słowa, czy mi w
        czymś nie pomóc, a zmywanie też jest oczywiście na naszej głowie.... pierdzielę
        takie interesy, już mam wqrwa i basta
        • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:13
          nie rob nic, odpocznij sobie po tygodniu i tyle. a jak beda chcieli pizza na
          telefon i juz smile
          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:15
            tak zrobię, my obiad mamy ugotowany już, zjemy jak wrócę z pracy, Oni
            przychodzą koło 19.00 i już będzie po ptokachsmile)
            • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:19
              ja sie wlasnie dowiedzialam, ze planuja moi przyjsc na ok 19-20 i przed meczem
              mieso na grill wrzucic i bardzo dobrze! smile czyli tez po robocie hehehe
              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:20
                ja se chyba na balkonie grilla mogę zrobić smile)) No, takich znajomych to
                rozumiem smile)
                • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:23
                  musicie koniecznie do mnie przyjechac, koniecznie! smile)) zbliza sie weekend
                  czerwcowy, luz wakacyjny cos sie wymysli smile
                  znajomi są wporzo, jak mi na wsi sklepy zamykaja, to nawet mi czasem zakupy
                  robia i przywoza wieczorem : jak nie mialam auta to o 23 ktos mi mleko i chleb
                  przywiozl smile)))
                  • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:25
                    he he... super smile)) z chęcią się porzyturlamy, może sie jakoś uda zgadać w ten
                    długi weekend, jeżeli nie macie planów. Ja mam czwartek i piątek wolny w
                    przyszłym tygodniu.
                    • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:32
                      planow nie macie, tzn niby mam ale JA tylko i chyba NIC z tego nie wyjdzie smile
                      takilife no, mialam na mazury jechac, ale nie ma checi z DRUGIEJ strony.
                      ewentualnie moze na sobote i niedziele, bo K. pracuje w piatek. Wiec moze
                      czwartek, albo piatek wieczorem? sie zgadamy Kochana smile
                      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:33
                        oki, ja tez pogadam z Pytonem.... ciekawe, jaka pogoda będzie?? Chciałabym
                        swoje zwłoki poopalać smile)
                        • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:40
                          no 2 polowa czerwca ma byc ladna podobno, ale kto ich tam wie... smile
                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:42
                            ech, dokładnie.... nie wierzę im jak psom smile))
                            • vandikia Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:33
                              poszło - @ smile)
                              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:38
                                dziękssmile))
    • alpepe Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:08
      nie wiem, czemu krytykujesz dziewczynę, zamiast wziąć z niej przykład i kazać
      wchodzić na pokład z własnym jadłem i napitkiem.
      I w ogóle mamba, to mi seksizmem zawiało od ciebie, że niby kobiety się do garów
      i sprzątania nadają. A faceci to pies?
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:13
        nie, nie.... mój Pyton mi zawsze pomaga i to On najczęściej sprząta juz po....
        temu Panu od tej laski tez raz się zdarzyło sprzątnąć, ale to było po wielkiej
        bibie i nocowali u nas, wstał 1 i troszkę ogarnął.... problem w tym, że Oni
        wynajmują do spółki mieszkanie i my do Nich nie chodzimy, tylko Oni do nas....
        i nigdy nic nie wezmą, ani Ona nie pomoże... nie dopatruj się seksizmu
    • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:10
      A nie mówiłem???
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:14
        nie pitol, to jest przypadek szczególny, ja dzisiaj po prostu nie będę nic
        podawała gorącego na stół, jak chcą, to niech sobuie chipsy kupią. O!!!!
        • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:15
          nie to miałem na myśli. juz Ci kiedys wspominałem, ze przyzwyczaiłas ich do tego
          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:18
            to nie do końca tak jest, po prostu są ludzie i ludzie... miałam wielu
            znajomych i jakoś inne kobitki zawsze mi pomagały i z regółu coś przynosiły ze
            sobą. Nigdy nie miałam problemu, że sama zapierdzielam w kuchni. To jest
            kwestia charakteru tej dxziewczyny i tyle. Ja sobie nie wyobrażam chodzić do
            znajomych i sie rozkładać, jak jakaś księżniczka
            • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:21
              Mamba, jestem mw. w Twoim wieku. Jak mialem 20-26 lat lubilem prowadzic "dom
              otwarty". W tym momencie umawiam się w knajpie z wieksza grupa, w domu jedynie
              kameralnie. Tak jest wygodniej i wiekszy komfort psychiczny.
              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:23
                może i masz rację, ale z racji przychówku nie zawsze da się wyjść z chałupy....
                a teraz Cię zabiję tekstem - jeden z tych znajomych stwierdził, że u nas się
                dobrze będzie mundial oglądało, bo mamy duży telewizor. O!!! Ech, powoli bunt
                rośnie i zaczynam z tym kończyć, zresztą już z mężem rozmawiałam i mnie
                popiera.
                • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:26
                  Mowiłem Ci kiedys z punktu widzenia faceta, że Twojego męża prędzej czy później
                  zacznie to irytować.
                  • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:26
                    ale to są JEGO znajomi, ja Ich poznałam dzięki Niemu smile))
                    • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:30
                      Było im dawać jeść?wink
                      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:32
                        no wiesz, jestem osobą, ktora się zawsze i ze wszystkimi podzieli, nie moja
                        wina, że Oni nie są dobrze wychowani, a ta kobitka to księzniczkasmile
                        • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:34
                          mamba30 napisała:

> no wiesz, jestem osobą, ktora się zawsze i ze wszystkimi podzieli, nie moja
                          > wina, że Oni nie są dobrze wychowani
                          To zalezy jak sie umawialisciesmile

> a ta kobitka to księzniczkasmile

ja takie lubiesmile
                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:35
                            nostradamus_pierwszy napisał:

> > a ta kobitka to księzniczkasmile
                            >
                            > ja takie lubiesmile

wolę swój sposób bycia i życia, ale to jest kwestia gustu, a o gustach
                            wiadomo... smile)
                            • nostradamus_pierwszy Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:39
                              Jak Ciebie zaprosza, rób to samo, papierosek, piwko i sie rozłóż wygodnie. W
                              czym problem?smile
                              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:41
                                nostradamus_pierwszy napisał:

> Jak Ciebie zaprosza, rób to samo, papierosek, piwko i sie rozłóż wygodnie. W
                                > czym problem?smile

już pisałam, że Oni nas nie zapraszają - jedna para wynajmuje do spółki z kimś
                                mieszkanie, a inna z kolei ma małe dziecko w domu i mieszka z rodziną... poza
                                tym każdy zawsze móei, że u nas najlepiej, bo mamy duże mieszkanie. Ot co.... A
                                tak na marginesie nie umiałabym siedzieć bezczynnie, jak ktoś inny by mi i
                                mężowi usługiwał, taki już charakter mamsmile) Tylko mi nie pisz, żem męczennica,
                                bo to nieprawda, po prostu jestem może bardziej uzyta, niż te księżniczkismile
    • mmagi po co gotowac:O?byle by piwa wystarczyło:-)))) 09.06.06, 10:16

• mamba30 Re: po co gotowac:O?byle by piwa wystarczyło:-))) 09.06.06, 10:19
        teoretycznie tak, ale Oni zawsze przyłażą prosto po pracy, czyli bez
        obiadku.... i zawsze się załapują na moje wynalazki, ale nie dzisiaj, dzisiaj
        mogą jedynie wąchać resztki zapachów z kuchnismile)
        • mmagi kup 3 kapuchy młode,nagotuj na gesto i po 09.06.06, 10:20
          kłopociesmile)))
          • mamba30 Re: kup 3 kapuchy młode,nagotuj na gesto i po 09.06.06, 10:24
            absolutnie niuc nie ugotuję, nie ma takiej opcji. Tym razem będzie inaczej, Oni
            też kurwa mają ręce. Rozumiem sporadycznie, ale to jest mniej więcej raz na
            tydzień, dwa....
    • aguszak Mamba, nie denerwuj się... 09.06.06, 10:37
      ... a na stole postaw czipsy i paluszki i sama delektuj się piłką w grze big_grin
      • mamba30 Re: Mamba, nie denerwuj się... 09.06.06, 10:39
        właśnie tak zrobięsmile))Iiiihhhhaaaaaaaaa smile)))))
    • juleczka4 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:44
      To umwiaj się z nimi ,że na takie spotkania każdy coś przynosi i już , tak
      powinno być a nie ,że ty zapier... ze wszytskim bo z jakiej racji smile
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:47
        marne szanse.... mam nadzieję, że sami zrozumieją, jak przy każdej wizycie nie
        będzie nic na stole poza suchymi przekąskamismile)
    • raduch Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:46
      Kup i postaw na stole dwa bochenki, pół kilo smalcu i wiaderko ogórków. Na
      więcej nie zasługują. wink))
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:48
        stopień zbuntowania jest juz tak duży, że nic nie kupię poza chipsami....
        Rozumiem raz, czy dwa, ale nie nagminnie, chyba mam rację, nie?
        • raduch Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 10:49
          mamba30 napisała:

> stopień zbuntowania jest juz tak duży, że nic nie kupię poza chipsami....
          > Rozumiem raz, czy dwa, ale nie nagminnie, chyba mam rację, nie?

Jeśli to Twój dom to masz podwójną rację.
          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:11
            no mój ci on jest, mój smile))
        • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:04
          Może zrozumieją żaluzje wink
          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:11
            właśnie na to liczę, ale marne szanse.... ostatnio usłyszałam tekst "i co
            będziemy dzisiaj jeść"?? odpowiedziałam, że to co ugotowaliście, ale nie
            paniali chyba....
            • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:57
              Dobrzy są, skubańce, liczą na to że pierwsza się poddasz i znów będzie
              żarełko wink
              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 11:59
                hultaj78 napisał:

> Dobrzy są, skubańce, liczą na to że pierwsza się poddasz i znów będzie
                > żarełko wink
                nie ma takiej opcji, zwłaszcza, że jak już pisałam mam jedzonko zrobione i jak
                Oni przyjdą, to już nie będę stała w kuchni i przygotowywała, tylko będzie już
                pozamiatane... nie załapią sie.. i nie zrobią tak, jak ostatnio.... od razu do
                kuchni i do garów, aby sprawdzić, co jest ugotowane smile
                • raduch Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 12:52
                  mamba30 napisała:
                  i nie zrobią tak, jak ostatnio.... od razu do
                  > kuchni i do garów, aby sprawdzić, co jest ugotowane smile
                  >
                  No nieeee, całkiem jak moje koty. big_grin
                  Twarda bądź!
                  • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 12:55
                    mój to mi mordę do siatek wkłada, jak wracam z zakupówsmile
                    • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:07
                      Powierdzam, widziałem nawet w telewizji! wink
                      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:25
                        hultaj78 napisał:

> Powierdzam, widziałem nawet w telewizji! wink
                        >

mojego Zygmunta?????
                        • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:44
                          Się nie przedstawił, ale
                          1. kot.
                          2. w torbie
                          3. sznupał

to musiał być więc on.
                          • raduch Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:50
                            No właśnie. Jak nie mój, to Twój - proste? wink
                            A nie mógł być mój, bo mu pies nie pozwala.
                            • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:55
                              bo pewnie sam morde do toreb ładuje łajzasmile)
                              • raduch Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:59
                                No co zrobić, takie są prawa buszu. smile
                                • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:01
                                  ano, pamiętam, że moja Szumka kłapała zębiskami, jak Zygmunt sie zbliżał do jej
                                  miski... a sama małpa tak sie wycwaniła, że łapami sie o szafkę opierała i
                                  końcówką jęzora sięgała do Zygusiowej miski, która stała na szafcesmile) Zygusiowi
                                  czasami sie udawało ukraść jeden kawałej suchego Szumki, strasznie sobie lubił
                                  czasami psie pochrupać, chociaz to nie zdrowo dla kotowiasmile
                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 13:54
                            a co znaczy sznupał???? zaraz dam Ci linka na moją trzódkę, niedługo zostanie
                            powiększona o to kotowie z wątku... Oglądałeś zdjęcia kotka, którego chcę
                            adoptować?? jeśli nie, to wejdź w mój wąteksmile
                            • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:08
                              Widziałem biedaka. Kto go tak zmaltretował?!
                              Strasznie lubię koty, bardziej od psów, ale niestety, nie mogę mieć w mojej
                              norce.
                              A kjójik jest booooski! Zresztą reszta też, fajowe!
                              Ale z Chipem to już przesadziliście! Normalnie mieć w domu wiewórke, szok, Ty
                              wiesz ile dzieci o tym marzy przez całe dzieciństwo???!!!! wink

Jak to nie wiesz co to jest sznupanie?! Może jeszcze powiesz że szychta,
                              tanksztela, szolka też nie są Ci znane? wink
                              Sznupanie to szukanie, grzebanie w czymś. W torbie na przykład.

--
                              • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:13
                                tego biedaka załtwiło tak schronisko, sqrwysyny jedne, w płocku.....

A wiewióra już nie ma, byl 2 miechy, podchował się, nauczył skakać i wrócił do
                                swojego naturalnego środowiska... boski był, smiesznie skakał po ludziach i tak
                                latał dookoła po nogach np. tak, jak po pniu drzewa smile)

nie znam tych słów, może szychta tak - to chyba zmiana w pracy?? A Tyś ze
                                Śląska może??
                                • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:20
                                  Trochę ze Śląska, trochę z Mazur, trochę stąd i owąd. Teraz znów Wawka.. tak se
                                  wędruję wink

--
                                  • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:23
                                    a masz stumilowe buciorki?
                                    • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:36
                                      > a masz stumilowe buciorki?

nie, sporo mniejsze, rozmiar 42 wink

A w Wawce też nie mam zamiaru zostać, to nie miejsce do zycia.

--
                                      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 14:45
                                        ano, wiem coś o tym, bo tu mieszkam 30 lat z okłademsmile) byłeś na @?
                                        • hultaj78 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 15:48
                                          Sorry gregory, teraz już byłem.

Ja to nie wiem jak ludzie tu wytrzymują... Od kanjpy do knajpy daleko, wody
                                          naturalnej do popływania nie ma, ludzie zawistne, a najgorsze że nigdy czasu
                                          nie mają, woda badziew, powietrze badziew, ceny mieszkań badziew^2... kicha, aż
                                          się chce wyjść z kina.

--
                                          • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 16:03
                                            nic na to nie poradzę, muszem żyćsmile
                          • mamba30 włala:))) 09.06.06, 13:55
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=31440034
    • onlyju gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:45
      tak, jak mnie cioteczka nauczyła:
      młode ziemniaki szoruję, nakłuwam intensywnie widelcem z każdej możliwej strony
      (małe ziemniaki być mają, ale dużo ma ich być), posypuję trochę solą, układam
      na folii aluminiowej, przykrywam szczelnie drugą folią i pieką się w max.temp.
      przez ok.1,5h.
      jako dodatek mieszam serek wiejski ze śmietaną i warianty: micha z solą i
      pieprzem, micha z dodatkiem ziół, micha z dodatkiem czosnku, micha z dodatkiem
      rzodkiewki/ogórka świeżego (lub razem).
      nie pierdolę się z ciastami, bo zawsze mówię: proszę przynieść alkohol i
      ciasto. zawsze się znajdzie jakaś pinda, która chce się pochwalić, jakie to
      pyszne ciasta produkuje i zawsze się znajdzie men, który chce się pochwalić
      swoją żonką, która to robi (popatrzcie jakie) pyszne ciasta. zawsze działa.

towarzystwo najada się ziemniakami i serkiem, a że to zapychające i syte - nic
      więcej robić nie muszę.
      fajnie, swojsko, wiejsko, po chłopsku, a jednocześnie pysznie.
      • hultaj78 Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:49
        druknięte wink THX!

--
        • onlyju Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:50
          bardzo dobrze, piątka w piątek.
      • mamba30 Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:50
        fajny pomysł, ale u mnie to inna bajka... musiałabyś sie wczytać w całość, a to
        kawał czytaniasmile)
        • onlyju Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:51
          zaraz to popełnię, mam czas. smile
          • mamba30 Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 11:53
            okismile)
            • onlyju Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 12:19
              po lekturze stwierdzam tak:
              bunt na dziś jest dobry, ale na dłuższą metę będziesz sobie musiała z tym
              towarzystwem poradzić. nic nie działa tak skutecznie, jak sukcesywna edukacja.
              ludzi trzeba uczyć, choćby nie wiem co sobie na Twój temat mieli pomyśleć (w
              końcu dojdą do tego, że zachowywali się jak świnie w korycie i zrozumieją, że
              są pewne granice). moja szanowna Mama całe życie gotowała dla dzikiego tłumu,
              który zwalał się do nas przy każdych możliwych urodzinach, imieninach,
              świętachm przedświętach i po świętach. w naturze miała dzielenie się, nie
              wyobrażała sobie, by przyjąć kogoś nie karmiąc go oraz by na stole nie było
              tyle żarcia, że czasami z niego spadało. i bardzo fajnie, polska gościnność,
              cudowny, ciepły klimat, wszyscy ją kochali i do tej pory kochają. ale nauczyła
              ich przynosić swoje zarcie po jakimś czasie. stopniowo sama nauczyła się
              mówić: "brakuje mi ciasta zosiu, a Ty robisz takie wspaniałe; aniu, nie mam
              pomysłu na sałatkę, może zrobiłabyś jakąś fajną?" i później wykorzystywała
              indywidualne zdolności, podkreślała je mówiąc: "wszyscy czekamy na Twoją
              kolejną sałatkę/ciasto - do dziś mamy smak poprzedniej w ustach..."
              klasyczna manipulacja. skuteczna i rzeczywiście edukująca.
              była też sympatyczna ciotka (druga żona jednego pana z rodziny), która czuła
              się uprzywilejowana, siadała i sączyła soczki. hrabianka. z nią też potrafiła
              sobie poradzić. kilka razy powiedziała - niby na ucho - ale tak, by wszyscy
              słyszeli: "zuziu, pomóż mi proszę wybrać serwis do kawy, mam wrażenie, że
              wybierzesz najlepiej z nas wszystkich", zuzia wybrała, a Mama prosiła ją o
              wytarcie talerzy, czyli zaganiała ją do ściery.
              na wszystkich jest sposób.
              • mamba30 Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 12:42
                bardzo mądrze prawisz kobieto, ja to rzeczywiście taka twoja mama.... postaram
                sie tak właśnie czynić, małymi kroczkami do przodu... dziękuję bardzi i pozdrów
                swoją Mamusię smile
                • aguszak Nie wierzę Mambita, że... 09.06.06, 12:49
                  ... Ty do tej księżniczki uderzysz w tony: "Nie mogę się doczekać Elżuniu
                  (tutaj proszę wstawić właściwe imię), kiedy spróbuję Twojej sałatki" ;DDD
                  • mamba30 Re: Nie wierzę Mambita, że... 09.06.06, 12:52
                    myslę, że Ona chyba w ogóle nie potrafi jej zrobić.... z tego, co słyszę, to
                    jeżeli już maja w ogóle jakieś żarcie w domu, to Jej facet je
                    przygotowywuje...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile)))
                    • raduch Re: Nie wierzę Mambita, że... 09.06.06, 13:02
                      to Jej facet je
                      > przygotowywuje...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile)))

Tym bardziej tak powiedz. Będzie Ci chłop wdzięczny. wink
                      • mamba30 Re: Nie wierzę Mambita, że... 09.06.06, 13:26
                        he he..... zobaczę, jak sie akcja będzie rozwijałasmile))
                • onlyju Re: gdy dużo ludzi i trzeba jeść, robię... 09.06.06, 13:19
                  mamba30 napisała:

> bardzo mądrze prawisz kobieto, ja to rzeczywiście taka twoja mama....
                  postaram
                  > sie tak właśnie czynić, małymi kroczkami do przodu... dziękuję bardzi i
                  pozdrów
                  >
                  > swoją Mamusię smile

powiem, że sprzedaję jej techniki manipulacji, to się ucieszy wink
                  dzięki wink
    • ocean.niespokojny Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 16:23
      bym się cieszyła bo miałabym powód żeby w domu posprzątać a tak to po co?
      hahaahhaha wink
      • mamba30 Re: qrd, zwalają się dzisiaj ludy do mnie, co by 09.06.06, 16:31
        wiesz, ja mam bardzo często takie powody i czasami chciałabym może u kogoś
        doopsko rozwalić, a nie samej latać jak kot z pęcherzem, o....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka