Dodaj do ulubionych

Hultaj!!!!!!!

09.06.06, 16:11
a przejdzie cos o wielkości 14 MB???
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:30
      Kurde, na gazetowej to chyba nie bardzo, chyba że ciachnąć na pół zipem albo
      rarem...
      Ale nawet jeśli nie, to dzięki za dobre chęci! kiss

--
      You can look, but you can't touch.
      • mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:33
        nie no spox, wysłałam takie do 10MB.... już jedną masz na @, druga leci przez
        drutysmile słuchaj i szybko proszę o opiniesmile
        • hultaj78 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:45
          THX! Leci właśnie.
          No prima sort! Cut mniut i łoszeszki!
          Klimaty jak z najlepsiejszych czasów Clannad i Iron Maiden cuzamen wink
          Od razu mi się przypomina Vampire:the Masquerade i wstawki w Warcrafcie!

przechodziła koleżanka i od razu "A czego ty słuchasz? Weź prześłij, bo to moje
          klimaty!", więc już poszło w światwink))
          • mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:47
            he he... służę wiekszą ilościąsmile)
            • mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:55
              a jak Therion, bo nic nie piszesz????
              • mamba30 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:38
                jak masz czas, to na @ spadoofkasmile)
                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:47
                  No właśnie jak tylko wpadłem do nory to najpierw tiwi, bo 3cia minuta mechu juz
                  była, zarazz potem komp i ściągam te mjuziki wink
                  Ale rurę mam nietęgą to powoli leci. Ale na razzie przeszło nawet 14,5 wink))
                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:48
                    I lepiej nawet! 15,4 też!
                    • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:04
                      słuchaj, ino gibko smile) ciekawam Twojej opinii.... chcesz cos jeszcze??? może te
                      inne kapelki?? Muse i Kovenant???
                      • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:15
                        Zapuściłem Sodomę i Gomorę, zajefajne! Podobne do czegoś te skrzypce... tylko
                        nie mogę sobie przypomnieć do czego... Blind Guardian? albo raczej
                        Clawfinger... hmmm... normalnie prawie identyczne frazy. Przypomne sobie kiedyś.

Narodziny Wenus. Ciężej, Rammstein w stylu i wokalu męskim.

Kruk... podobnie, klasyka, ale od połowy bardzo niepokojąco zz wejściem wokalu
                        żzeńskiego i tych fujarek. Jakby coś wisiało w powietrzu. Wokal póżźniej
                        kieruje się na krótko w klimaty Cocteau Twins (miooodzio).

More! More!!! wink
                        • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:21
                          a widzisz??? Ciocia Mamba dobrze zapodaje.... jak pracowałam w radiu, to od
                          kilku osób słyszałam, że powinnam mieć swój program... dawałabym dfobra muzę...
                          ale pracowałam w zupełnie innym dziale smile
                          • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:31
                            No bezzapelacyjnie! mi idzie dobrze didżejowanie na imprezach. nie skreczuję co
                            prawda ale playlistę zz niczego potrafię tak sklecić żże ludzie prędzej
                            popadają na zawały niż zejdą z parkietu wink

Epica... słuchasz, słuchaszz i budzi sie w tobie berserker... wink))
                            oj, będę znów zabijał w nocy we śnie, zznów się będzie krew lała wink
                            • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:38
                              zaraz znowu dam epicę smile
      • tygrysio_misio Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:10
        na gazecie chodza maile do 20mega...

tyle,ze czasem zalacze 3 piosenki na raz i krzyczy ze za duzo

ale 14 powinno pojsc..tylko czasem nawet 10 nie przepchnie
        • mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:12
          dziękismile))
          • tygrysio_misio Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:19
            Wylalam Ci taki obraz ktory mnie zachwycil...a raczej szklo ktore na nim
            jest...ja sie kiedys zajmowalam szkicowaniem i wiem jak ciezko jest "uchwycic"
            szklo temu podziwiam;]

widzilam ten obraz rok temu na wystawie malarstwa a Warszawie "Swiatla i
            cenie.Arcydziala malarstwa francuskiego 1600-2000";]

ale ja nie o szkle...

sam obraz ma 10.95 mega....ale mail (nie ma tekstu) na 14,3

zatem jakies 3.3 na jakies bzdety poszlo....i o to chodzi wlasnie zeby
            zalacznik + bzdety mialy razem 20

ja kiedys nie moglam wyslac 3 piosenek o lacznej wielkosci ok 16mega..no ale
            jak na kazdy zalacznik jest 3mega niewiadomo czego to pewnie temu

ale z zalacznikiem 14 mega mozesz sie spokojnie zmiescic
            • mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:20
              smile) ech Tygrys szajbuskusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka