mamba30 09.06.06, 16:11 a przejdzie cos o wielkości 14 MB??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hultaj78 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:30 Kurde, na gazetowej to chyba nie bardzo, chyba że ciachnąć na pół zipem albo rarem... Ale nawet jeśli nie, to dzięki za dobre chęci! -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:33 nie no spox, wysłałam takie do 10MB.... już jedną masz na @, druga leci przez druty słuchaj i szybko proszę o opinie Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 16:45 THX! Leci właśnie. No prima sort! Cut mniut i łoszeszki! Klimaty jak z najlepsiejszych czasów Clannad i Iron Maiden cuzamen Od razu mi się przypomina Vampire:the Masquerade i wstawki w Warcrafcie! przechodziła koleżanka i od razu "A czego ty słuchasz? Weź prześłij, bo to moje klimaty!", więc już poszło w świat)) Odpowiedz Link
mamba30 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:38 jak masz czas, to na @ spadoofka) Odpowiedz Link
hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:47 No właśnie jak tylko wpadłem do nory to najpierw tiwi, bo 3cia minuta mechu juz była, zarazz potem komp i ściągam te mjuziki Ale rurę mam nietęgą to powoli leci. Ale na razzie przeszło nawet 14,5 )) Odpowiedz Link
hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 18:48 I lepiej nawet! 15,4 też! Odpowiedz Link
mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:04 słuchaj, ino gibko ) ciekawam Twojej opinii.... chcesz cos jeszcze??? może te inne kapelki?? Muse i Kovenant??? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:15 Zapuściłem Sodomę i Gomorę, zajefajne! Podobne do czegoś te skrzypce... tylko nie mogę sobie przypomnieć do czego... Blind Guardian? albo raczej Clawfinger... hmmm... normalnie prawie identyczne frazy. Przypomne sobie kiedyś. Narodziny Wenus. Ciężej, Rammstein w stylu i wokalu męskim. Kruk... podobnie, klasyka, ale od połowy bardzo niepokojąco zz wejściem wokalu żzeńskiego i tych fujarek. Jakby coś wisiało w powietrzu. Wokal póżźniej kieruje się na krótko w klimaty Cocteau Twins (miooodzio). More! More!!! Odpowiedz Link
mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:21 a widzisz??? Ciocia Mamba dobrze zapodaje.... jak pracowałam w radiu, to od kilku osób słyszałam, że powinnam mieć swój program... dawałabym dfobra muzę... ale pracowałam w zupełnie innym dziale Odpowiedz Link
hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 09.06.06, 19:31 No bezzapelacyjnie! mi idzie dobrze didżejowanie na imprezach. nie skreczuję co prawda ale playlistę zz niczego potrafię tak sklecić żże ludzie prędzej popadają na zawały niż zejdą z parkietu Epica... słuchasz, słuchaszz i budzi sie w tobie berserker... )) oj, będę znów zabijał w nocy we śnie, zznów się będzie krew lała Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:10 na gazecie chodza maile do 20mega... tyle,ze czasem zalacze 3 piosenki na raz i krzyczy ze za duzo ale 14 powinno pojsc..tylko czasem nawet 10 nie przepchnie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Hultaj!!!!!!! 09.06.06, 19:19 Wylalam Ci taki obraz ktory mnie zachwycil...a raczej szklo ktore na nim jest...ja sie kiedys zajmowalam szkicowaniem i wiem jak ciezko jest "uchwycic" szklo temu podziwiam;] widzilam ten obraz rok temu na wystawie malarstwa a Warszawie "Swiatla i cenie.Arcydziala malarstwa francuskiego 1600-2000";] ale ja nie o szkle... sam obraz ma 10.95 mega....ale mail (nie ma tekstu) na 14,3 zatem jakies 3.3 na jakies bzdety poszlo....i o to chodzi wlasnie zeby zalacznik + bzdety mialy razem 20 ja kiedys nie moglam wyslac 3 piosenek o lacznej wielkosci ok 16mega..no ale jak na kazdy zalacznik jest 3mega niewiadomo czego to pewnie temu ale z zalacznikiem 14 mega mozesz sie spokojnie zmiescic Odpowiedz Link