Dodaj do ulubionych

Sposób na upał

13.07.06, 09:45
Młode wczoraj usnęło o 19 (całe szczęscie że wykąpałam go zaraz po
przedszkolu, zapiaszczony był jak świnka)
a mi sie udało posprzątać, do lodówki wsadziłam resztki martini, żeby sobie
zrobić drinka. Niestety zapomniałam go sobie zrobić bo na moment usiadłam nad
ksiażką...o ekspedycji na Antarktydę, zimno -60 stopni, tak mi się zimno
zrobiło od samego czytania, że dla rozgrzewki musiałam poprasować.
A o martini kurde zapomniałam sad((( POWINNAM była wypić je w wannie...

Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Sposób na upał 13.07.06, 09:48
      ja jestem z siebie dumna za wczorajszy dzien, posprzatalam koncertowo i jeszcze
      tylko szafa na sobotę została smile
      a sposobu na upał nie mam sad tez chcialam ksiazke poczytac, ale zajrzalam na
      forum i byla mmagi i sobie nie poczytalam.. smile) wykąpałam się w zimnej prawie
      wodzie ( jak nie ja!) i nic z tego, nie mogłam zasnąć uncertain
      • dzikoozka Re: Sposób na upał 13.07.06, 10:04
        Vandikia, ja miałam za mało czasu rzeczy posprzątrać satysfakcjonująco (tzn.
        wolałam poczytać wink) musiała mnie zadowolić łazienka i trochę podłóg w
        chałupie smile
        • vandikia Re: Sposób na upał 13.07.06, 10:13
          eh a ja wczoraj zostałam niejako zmuszona smile tzn. przyjechała siostra mi
          pomagać i zrobiłyśmy we 2 kawał dobrej roboty, gdyby nie ona, podejrzewam, ze
          walnełabym plackiem na kanape, a nie moglam bo byloby mi glupio, ze ona cos
          robi a ja nie i dzieki temu ruszylam troche do przodu smile)) ale dzis za to
          slodkie lenistwo mię czeka, chyba sobie jakies piwko kupie na wieczor, albo
          co smile)
      • mmagi a ja sobie do 24 pokopytkowałam i padłam szpac, 13.07.06, 10:16
        ale juz o 6 byłam wyspanasad
        • vandikia Re: a ja sobie do 24 pokopytkowałam i padłam szpa 13.07.06, 10:26
          a ja sie męczyłam wczoraj, zeby zasnac, odkryta, okno rozwalone i niby chłod
          był na zewnątrz, ale do środka nie leciało potem uncertain i tak mi dzis sie ciezko do
          pracy wstało, ze nie wiem uncertain
          • mmagi Re: a ja sobie do 24 pokopytkowałam i padłam szpa 13.07.06, 10:31
            ja spię goła i tez odkryta,pewnie sasiedzi z wiezowca maja ubaw,ale mam ich w
            analusmile))))
            • dzikoozka Re: a ja sobie do 24 pokopytkowałam i padłam szpa 13.07.06, 10:35
              zasłon tez nie masz? albo zaluzji? big_grinDDD
              • mmagi Re: a ja sobie do 24 pokopytkowałam i padłam szpa 13.07.06, 11:18
                mam zasłony ale jak otworze jedna połowe okna i ja zasłonie zasłonami to robi
                sie duszno wiec je zsuwam na bok i ..........śpie przy otwartym okniesmile)),a co
                mi tamtongue_out
                • vandikia zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:26
                  jak mozna ludzi z sąsiednich mieszkan narażać na takie emocje, gdy upały
                  królują???
                  toż to serce nie wytrzyma! ;P
                  • mmagi Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:35
                    niech se zasłony zasłoniomtongue_out
                    • raduch Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:38
                      Słusznie! Nie przejmuj się sąsiadami. smile))
                      • mmagi Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:41
                        tez tak myslewink
                        • vandikia Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:48
                          ale gorąco i m bedzie jak se zasłonią, tak czy siak zagrożenie zawałem
                          pozostaje smile)
                          • mmagi Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:53
                            sie znalazła miłosiernatongue_out
                            • vandikia Re: zła kobieta jestes w takim razie 13.07.06, 11:56
                              no ba smile
    • six_a Re: Sposób na upał 13.07.06, 09:58
      to się nazywa zażyć prawdziwego relaksu po pracy wink
      prasowanie w taki upał, ja dziękuję smile
      • dzikoozka Re: Sposób na upał 13.07.06, 10:02
        Młody miał wszystkie krótkie spodenki wyprane, musiałam mu na dzisiaj coś
        wyprasować smile)) na swoje usprawiedliwienie: wyprasowałam TYLKO to co uznałam za
        konieczne smile)góra pozostąłych rzeczy czeka na ochłodzenie
        A jeszcze przed snem po kąpieli sobie pedi- i mani cure zrobiłam smile)
      • mmagi no tez to wczoraj robiłam bo juz po prostu 13.07.06, 10:17
        musiałam,smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka