kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:10 tttitttii tititi tititti Odpowiedz Link
alpepe Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:14 mnie tam obudziło dziecko po 6 przeciągłym maaaamaaaa, chodź do mnie! Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:24 najlepszy budzik. pamietam ze jako dziecko rowniez stosowalam te metody. przywilej wieku! Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:24 tititi tititi titititi Odpowiedz Link
raduch Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:26 Ten cyfrowy grozi, że nasze dni są policzone. Dzień dobry. Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:28 w zasadzie to pewnie sa... bRY! Odpowiedz Link
krysica Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:31 jak ja niecierpie tego dźwięku.....kiedy juz zasne )) Witam w piękny słoneczny beskidzki poranek) Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:35 witojcie towarzyszko goralko! wlasnie w trakcie joggingu porannego myslalam sobie, jakby to bylo pieknie tak na poczatku jesieni wybrac sie w polskie gory... Odpowiedz Link
krysica Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:41 Wrzosy juz kwitna i jarzębina tez....do tego szafirowe niebo nad łąkami w rosie...pięknie jest)Az sie nie chce z lasu wychodzić do roboty... Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 07:48 wez mnie nawet nie denerwuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dziewice Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 08:53 zaspalem lekko, ale spoko majonez Odpowiedz Link
khaki3 Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 09:53 Zadne tam tititititititititititiiii wystarczy kocica,ktora romansuje z kotem sasiadatak miaukaja do siebie,ze nie da sie spac od 5 rano! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 09:56 ja jusz nie śpię... z godnościom osobistom całom na jakom mnie stać to pisze... Odpowiedz Link
kasitza Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 15:08 twoj trud zostal wyrazony w tych kilku slowach... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tititi tititi tititi budzik digitalny opcja s 01.09.06, 15:11 siem wzorujem na dobrych przykładach z góry...skoro ME tak mowi, widać tak się mówi... Odpowiedz Link
pszczolaasia prawda? 01.09.06, 15:19 nie dość ze przystojny to jeszcze elokwenty...marzenie...ale, ale zdaje sie, ze za ironie w stosunku do naszych przedstawicieli karzą surowo, wiec chciałam niniejszym powiadomić szanowne gremium, iz ja jestem wielkim fanem ME. nie ma to nic wspólnego z jakąkolwiek ironią, to tylko czysty zachwyt!!!! ja mu po prostu spijam slowa z ust i chłonę... Odpowiedz Link