Dodaj do ulubionych

Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach

06.09.06, 16:42
Kobieta się odgryzła obsesjonatom kaczuchowym.
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 16:44
      Dla mnie ta pani jest zalosna i nawet juz nie czytam, co zrobila. Byla corka
      najezdzcy i jeszcze sie oglasza wypedzonawink)). Schizofrenia totalna.
      • kohol Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 16:47
        Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby się ogłaszała jako wypędzona, ja po prostu
        tego nie rozumiem - to jak chwalenie się tym, że się zostało ukaranym za
        rozpętanie wojny.
      • alpepe Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 16:50
        Ale annajustyna, nie zrozumiałaś, jakie ona super poczucie humoru?
        Ponoć w tym niemieckim centrum upamiętniającym wypędzonych nie ma nic, co by
        obrażało Polaków, ale u nas zrobione tej małej Steinbach megareklamę tymi
        wątami, tym patriotyzmem, a między Bogiem a prawdą, to przecież, Niemcy mają
        prawo upamiętniać swoją historię tak, jak chcą, jeśli tylko nie zafałszowują
        historii i nie urażają innych nacji. A polski rząd się wpieprzał w to, co i jak
        ma być, a tak w ogóle, to ma nie być itp. itd. Więc teraz Steinbach dowcipnie
        stwierdziła, że Niemcy w końcu zburzyli Warszawę w czasie wojny, to i mają prawo
        współdecydować, jak uczcić Powstanie smile. Dla mnie to b. przewrotny dowcip.
        Myślałam, że jest głupsza. Szczerze.
        • annajustyna Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 16:51
          Ona jest b. niebezpieczna ta baba, bo jest piekielnie inteligentna. Taak,
          drzewka Zydzi tez powinni Niemcom sadzic, bo gdyby nie holokaust, to nie byloby
          bohaterow...
          • szwagier_z_niemodlina Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 17:04
            Tak na moj rozum to te nadete co Polska rzadza wyhodowaly sobie partnerke. Tez
            nadeta i tez odwrocona plecami do siermieznej rzeczywistosci. Obie strony
            wzajemnie sie potrzebuja i moga sie nawzajem obrzucac symbolami i slownie obrazac.
            To umieja i lubia. Tylko ze ona jest gdzies na brzegu, a oni rzadza.
            Bylo zlekcewazyc ja.
            • alpepe Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 17:06
              własnie o tym napisałam, kaczuchy i rydzyki ją wypaśli, to niech się nie dziwią.
              W Niemczech parę lat temu nikt o Steinbach nie słyszał, dopiero po polskich
              prostestach wypłynęła.
          • alpepe Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 17:04
            Wiesz, kwestie żydowską, to na razie zostawmy w spokoju, chodziło mi tylko o to
            jej odgryzienie się, które było cyniczne ale i dowcipne. Naprawdę miałam ją za
            głupszą. Inna sprawa, że postawa pani Steinbach jest moralnie naganna. A co do
            Holakaustu,to gdyby nie on, to jedno nie ulega wątpliwości Żydzi nie mieliby
            dziś własnego państwa.
            Tak, wiem, że ruch syjonistyczny się rozpoczął pod koniec 19. wieku, ale dopiero
            szok wywołany Holocaustem spowodował,że Żydzi dostali ziemię dla swojego ludu.
            • widokzmarsa Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 17:41
              dodaj jeszcze terroryzm, mordowanie kobiet i dzieci,dyplomatów angielskich etc
              krajów. Bez tego anglicy by nie odpuścili i izrael miałby inne terytorium.
            • annajustyna Re: Bardzo mi się spodobała dziś Steinbach 06.09.06, 17:43
              Mnie panstwo zydowskie nie przekonuje...Przede wszystkim dlatego, ze religia ich
              zaklada wieczne tulactwo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka