vandikia 06.09.06, 23:19 opiekun forum analityczno umoralniającego? ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:28 ale nicka bede musiala podac i przyszly szef bedzie mnie mial jak na dloni Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy w cv moge wpisac 06.09.06, 23:48 nooo nawet musisz..za to są dodatkowe punkty, jak kiedyś za pochodzenie;-D bym sie nie wachała)) Odpowiedz Link
annajustyna Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:27 Tylko nie zapomnij o myslniku miedzy czlonami))). Odpowiedz Link
annajustyna Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:28 I pamietaj, ze w kazdym czlonie 4 literki sa wielkie!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:28 i napisze, ze jestesmy najszybciej rozwijajacym sie forum gazety i sama sie do tego przyczyniam hehe Odpowiedz Link
raduch Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:30 vandikia napisała: > i napisze, ze jestesmy najszybciej rozwijajacym sie forum gazety i sama sie do > tego przyczyniam hehe I jest do dowód na to, jak potrafisz świetnie sobie pracę organizować. Dzień dobry. Odpowiedz Link
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:33 no pewnie ! poważnie mówiąc: wiecie, ze w 2 godziny sprężając się w robocie można zrobić coś co normalnie robiłoby się pewnie z 6-7 z przerwami na sniadanka, herbatki i takie tam? Odpowiedz Link
raduch Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:34 vandikia napisała: > poważnie mówiąc: wiecie, ze w 2 godziny sprężając się w robocie można zrobić > coś co normalnie robiłoby się pewnie z 6-7 z przerwami na sniadanka, herbatki i > > takie tam? > Wiemy, ale wymownie na ten temat pomilczymy. Odpowiedz Link
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:37 mam dzis stresujacy dzien przed sobą, wiec włącza mi sie gadane ) Odpowiedz Link
raduch Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:42 To nawet dobrze się składa, bo mówią że ładnie słucham. Mam zgryz mały, wieczór kawalerski kolegi w sobotę, a pomysłów brak... Odpowiedz Link
annajustyna Ty, Raduch... 07.09.06, 08:44 Facet patrzy pod lozko, a tam ranne pantofle!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:48 na kawalerskim to sie pije głównie ) a ja mam stres. przyjezdza 25 obcokrajowcow i sie okazalo, ze to co zarezerowalam na przyjecie i obiad jest nieaktualne przez jakas babe aaaa za duzo gadania, w kazdym razie zarezerwowalam cos innego - niby dobre , nawet lepsze, ale znam go i wiem, ze sie wscieknie. juz z nim rozmawialam, ale mu jeszcze o tym nie powiedzialam czekam na kolege, niech on dzwoni heheh w koncu - on prowadzi tak naprawde sprawe a mna sie wysluguje ) Odpowiedz Link
raduch Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:53 To on dziwny jakiś. Przecież wszystko załatwione jak ta lala? Odpowiedz Link
vandikia Re: czy w cv moge wpisac 07.09.06, 08:58 hehe zebys wiedzial jak dziwny - zgryźliwy tetryk, ot co )) ja to ja, ale ze jego sie boją wszyscy inni wokół - w tym 47letni pyskaty kolega no to..juz jest fenomen - musze to przyznac Odpowiedz Link