Dodaj do ulubionych

OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

11.09.06, 23:32
pamiętacie?smile
Obserwuj wątek
    • istna Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:34
      Ależ ty lena jesteś sentymentalnasmile
      • lena_zet Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:35
        no, chciałam coś napisać o sraniu w odbyta, ale normalnie to chyba nie wypada
        tak wprost smile
        • onlyju Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:36
          stara wariatka wink)))))
        • istna Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:38
          lena_zet napisała:

> no, chciałam coś napisać o sraniu w odbyta, ale normalnie to chyba nie wypada
          > tak wprost smile

Chyba w cipe, taka młoda a taka sklerotyczkasuspicious
          • lena_zet Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:40
            no tak!w cipe.ssssss
            • ania.downar Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.09.06, 00:04
              Ale jaja smile
              Ja tez kiedys dostalam takiego maila smile i cos o mojej mamie tam bylo....
    • oleena za ile ociągniesz psowiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:38
      to chyba tak było
      nawiasem mówiąc odmiana "psowiu" zagościła u mię na dobre
      • lena_zet Re: za ile ociągniesz psowiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:41
        u mnie toże.Łapiem się na tym, że do weta mówię "mój psowiu", "moje kotwia".A
        on nigdy nie wie o co chodzi.Imbecyl.
    • widokzmarsa Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:39
      och lena, może ty byś polubiła moja opowiastka. Nikomu się nie spodobało
      zakończenie(( A tak się starałem))
      • mateuszwierzbicki Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:41
        pełnosprawnemu psowiu? smile
      • lena_zet Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:41
        a było tam o odbytach i kupie?
        • widokzmarsa Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:43
          wszystko było, o miłości i namiętności było też)
          • lena_zet Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:44
            to już lubię, chodź żem nie czytała.A gdzie coś takiego można zakupić?
            • widokzmarsa Re: OBCIĄGNIJCIE PSOWIuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.09.06, 23:50
              było na forum jakiś czas temu ale kiedy nie pamiętam, kurde nawet tytułu nie
              pamiętam)))) (o miłości czy coś??)
    • baba_krk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 11.09.06, 23:53
      gdyby nie Ty to na bank bym zapomniała tongue_outPPP
      • lena_zet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 11.09.06, 23:54
        jak ja kocham siura!
        • onlyju Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 11.09.06, 23:56
          nie wywołuj siura z lasu.
          • lena_zet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 11.09.06, 23:57
            o tej porze to zajada się własnymi odchodami i robi zdjęcia swojego penisasmile
            • onlyju Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 11.09.06, 23:58
              tudzież odwrotnie: zajada się swym penisem i robi zdjęcia własnym odchodom.
              • lena_zet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:00
                a może wysyła nam maile?w końcu chyba chłopak nie uporał się jeszcze z
                problemami zdrowotnymi chła chła
                • onlyju Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:02
                  jak myślisz? o czym dziś napisze? że pod naszymi nickami ukrywa się jedna
                  osoba, ma na imię Ania i "wyrucha ją w dupę" (cytat)
                  • baba_krk już nie mogłaś innego imienia za przykład podać??? 12.09.06, 00:04
                    smile)))
                    niedobra Ty!
                    • onlyju Re: już nie mogłaś innego imienia za przykład pod 12.09.06, 00:05
                      wink
                      oj, niechcący! ale to naprawdę ulubione imię siura. zawsze o Ani pisze!
                      taki patriota ten siur, Polak prawdziwy...
                      • baba_krk Re: już nie mogłaś innego imienia za przykład pod 12.09.06, 00:07
                        o żesz! to gdzie ja byłam jak on o tej Ani pisał?? bo niewątpliwie umknęło to
                        mojej uwadze tongue_outPP
                  • mateuszwierzbicki Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:04
                    najpierw dziadka swojego smile
        • baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:03
          taaaa niech się łączą wszystkie siury świata smile))

a ja z boku grzecznie popatrzę wink)
          • onlyju Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:04
            "zboku" do siura? no to masz u niego honorowe maile - czyść skrzynkę wink
            • baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 12.09.06, 00:09
              skrzynkę to od maja miałam zapchaną w 100%... ale dzisiaj zrobiłam z nią
              porządek smile)) nie dla siura rzecz jasna big_grin
    • mmagi :-)))) a za ile:O??? 12.09.06, 09:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka