dzikoozka 19.09.06, 13:01 ale muszę się zapytać. Nigdy nie miałam opryszczyki na ustach a dzisiaj wyskoczyło mi CÓŚ dziwnego. Nie jest to brązowy strupek.. Może mi ktos opisać jak wyglada takie początkowe stadium opryszczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:02 jak nigdy nie miałaś a masz, to znaczy że się całowałaś z obcym he he he Odpowiedz Link
dzikoozka Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:05 Nawet ze swoim sie nie całowałam (( z dzieckiem, moze z przedszkola przywlokło zarazę??? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:06 No to wyglada jak dwa pecherzyki, nie swędzi i nie piecze. Odpowiedz Link
mamba30 Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:06 a gdzie to masz? na jakiej części twarzy? Odpowiedz Link
mamba30 tak to wygląda w późniejszym stadium 19.09.06, 13:07 pl.wikipedia.org/wiki/Opryszczka Odpowiedz Link
dzikoozka Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:07 na ustach na godzinie 16. tfu w lusterku, bo normalnie to na godzinie 20. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:07 zacznie, spoko. Chyba, że pęcherzyki wielkie jakie? Bo to malutkie zawsze są i wypełnione jakąś cieczą. potem one pękają i się robi strup Odpowiedz Link
dzikoozka Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:12 fuuuuj boszsz co Ty mi tu pokazujesz??? Odpowiedz Link
mamba30 Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:06 najpierw pojawia się takie piekące miejsce, które póxniej przeobraża się w pęcherzyk, który sobie rośnie i rosnie.... jest wypelniony płynem. Masz cuś takiego? Jeśli tak, to polecam zakupienie maści Hascovir, jest tania i rewelacyjna. Przed samym slubem miałam 3 opryszczki po kolei i do ślubu szłam z krochą, ale sama widziałaś, że nic nie było widac - dzieki tej maści właśnie Odpowiedz Link
mamba30 Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:08 na mnie nie działa nic a nic.... i kosztuje 3 razy tyle zresztą, próbowałam zoviraxu i Sanolu i doopa, Hascovir jest the best Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:09 wszystko zależy, kiedy się zastosuje (im wcześniej tym lepiej) a te maści prawie niczym się nie różnią. Z resztą bez stosowania też różnie to się rozwija. Raz jest wielkie (znajoma na pół brady raz miała), innym razem mniejsze. Odpowiedz Link
mamba30 Re: przepraszam estetki 19.09.06, 13:11 ja mam zawsze wielkie krochy jak diabli i uwierz mi, tylko ta na mnie działa i na całe szczęście, że w ogóle coś działa. Gdybym jej nie miała, to nie wiem jakbym wyglądała na własnym slubie, a tak pewnie sama na zdjęciach widziałaś, że nic nie widac u mnie na ustach Odpowiedz Link
hatige Re: przepraszam estetki 19.09.06, 16:06 pasta jest slaba, na mnie dziala tylko Zovirax. jakis czas temu wyczytalam w jakiejs pierdusnicy, ze dziala tez cebula- trochke miazszu wyskrobac i na pecherzyk polozyc. Wyzera i wysusza )) Odpowiedz Link