niedzwiedzica_sousie 27.09.06, 11:58 skąd takie określenie? od monitora? że ktoś się w niego wgapia? bez sensu, nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: miasto monitorowane 27.09.06, 12:44 No niby od monitora.Bo jak inaczej powiesz?Miasto podgladane?Przeciez podgladanie jest niemoralne! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: miasto monitorowane 27.09.06, 12:53 pilnowane? filmowane? obserwowane? Odpowiedz Link
khaki3 Re: miasto monitorowane 27.09.06, 12:59 Miasto obserwowane?toc to paskudnie brzmi!juz lepiej monitorowane. Nudziasz sie jakos wyjatkowo? Odpowiedz Link
khaki3 Re: miasto monitorowane 27.09.06, 13:02 Hmmmmm jesli przerazajaco sie nudzisz,tak,ze juz nie mozesz wytrzymac i cos bys zrobila to mam pomysl Zrob cos A tak calkiem powaznie to idz poszlaja sie po forach,a nuz widelec znajdziesz cos ciekawego,moze jakas ofiare upolujesz I przyciagniesz ja tutaj.Najlepiej wysokiego,przystojnego,bruneta,z zielonymi badz brazowymi oczkami Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: miasto monitorowane 27.09.06, 14:01 czyżbyś pisała o moim mężu?? wrrrrrrr Odpowiedz Link
six_a Re: miasto monitorowane 27.09.06, 13:14 jak kazimierz zostanie preziem to na zakończenie kadencji będzie mógł powiedziec: dostałem miasto zasrane, a zostawiam monitorowane. idę dzisiaj do US, wezmę pistolecik na wodę na wszelki wypadek Odpowiedz Link