Dodaj do ulubionych

nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro

28.09.06, 10:10
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=49342345
jesli ktos tu ma manie wyzszosci to na pewno ty, a nie moj maz.
wspolczuje ludziom, ktorzy musza z toba wspolpracowac. chyba,ze sa tak samo
zadufani w sobie jak ty.

Bo każda kobieta to szpieg"
Obserwuj wątek
    • vandikia a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:11
      sagis Cie wkurwia? no dajże spokój smile współczuj jej choroby i sie nie
      wkurwiaj smile
      • kobieta_na_pasach Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:14
        vandikia napisała:

> sagis Cie wkurwia? no dajże spokój smile współczuj jej choroby i sie nie
        > wkurwiaj smile

a Ajkro to Sagis?! nie wiedzialam. mialam ja za normalna, z niewielkimi tylko
        odchyleniami od normy. ale teraz stwierdzam,ze to kretynka do szescianu.
        • vandikia Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:32
          no tak, zalozyla kiedys watek "sagis umarla dla was" smile
          nie ma sie co przejmowac smile
          • kobieta_na_pasach Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:41
            vandikia napisała:

> no tak, zalozyla kiedys watek "sagis umarla dla was" smile
            > nie ma sie co przejmowac smile

a Ajkro to tylko jej duch.
            • vandikia Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:47
              jak na mój gust to kolejne wcielenie - bo to chyba 3 czy 4 ? a wiesz, ona do
              doskonałości dąży..wiec każde kolejne
              jest "lepsze", "piekniejsze", "dojrzalsze" i bardziej przemyslane smile)
              • kobieta_na_pasach Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:49
                vandikia napisała:

> jak na mój gust to kolejne wcielenie - bo to chyba 3 czy 4 ? a wiesz, ona do
                > doskonałości dąży..wiec każde kolejne
                > jest "lepsze", "piekniejsze", "dojrzalsze" i bardziej przemyslane smile)

calkiem niepotrzebnie, bo po smierci nie bedzie sie niczym szczegolnym roznila
                od reszty
                • vandikia Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:54
                  jak to mowia, nawet krol chodzi do kibla na piechote - wszyscy ludzie sa tacy
                  sami, niestety nie wszyscy to rozumieja smile
                  • kobieta_na_pasach Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 10:59
                    vandikia napisała:

> jak to mowia, nawet krol chodzi do kibla na piechote - wszyscy ludzie sa tacy
                    > sami, niestety nie wszyscy to rozumieja smile

ale za to "robi" na zloty kibel. i to jest ta "znaczaca" roznica.
                    • vandikia Re: a łyżka na to niemożliwe :)) 28.09.06, 11:00
                      no tak smile
    • ania.downar Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:12
      Toc to niezla jajcara jest big_grin
      • kobieta_na_pasach Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:14
        ania.downar napisała:

> Toc to niezla jajcara jest big_grin

nie. ona nie zartuje. ona w wiekszosci mowi serio.
        • ania.downar Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:18
          No Ty przynajmniej nie bierz tego serio smile
          • ania.downar Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:19
            I w ogole wyslij jej maila "sram ci w ..." no wiesz, w co.

smile))
            • kobieta_na_pasach Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:20
              ania.downar napisała:

> I w ogole wyslij jej maila "sram ci w ..." no wiesz, w co.
              >
              > smile))
              nie moge. nie jestem siuremsmile ale wystarczy, jak na nia nasikam. razem z moim psem.
    • niedzwiedzica_sousie Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:14
      też się masz kim przejmować!
      • kobieta_na_pasach Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:15
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> też się masz kim przejmować!

nie, no teraz, kiedy wiem, kto zacz, leje na nia cieplym moczem.
    • ticoqp zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy to 28.09.06, 10:16
      jeszcze nie powód zeby ja obrzucac błotem smile to wszystko moja wina - przyznaje
      siesmile
      • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:17
        oczy suce wydrapię smile)))))))))))))))))))))))))
        • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:20
          szkoda, ze nie jestem lwemsmile))))))) bo bym broniłsmile
          • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:30
            albo wodnikiem, bo byś utopił
            • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:34
              albo szczelcem?wink
              • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:35
                ticoqp napisał:

> albo szczelcem?wink

co by se szczelic w łeb?smile
                • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:36
                  albo w głowe nawetwink
              • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:36
                albo rybami, mało że mógłbyś mnie ogonem chlasnąć, to jeszcze byłoby cię dwóch
                • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:37
                  bobry maja lepsze ogony do chlastania
                  • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:41
                    ticoqp napisał:

> bobry maja lepsze ogony do chlastania

mam kolege Bobra. sprawdze.
                    • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:42
                      tylko mu skóry na czapke dla siebie nie sciągnijsmile
                  • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:42
                    MASZ BOBRA??????????
                    • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:43
                      pod pachąsmile))))))
                      • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:47
                        ja między nogami smile)))))))
                        • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:51
                          i co? scina żebami wszystkie okoliczne brzózki?smile
                          • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:59
                            kiełbaski i ogórki
                            • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:02
                              ekologiczne wibratory znaczy?smile))))))))
                              • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:11
                                si
                                • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:16
                                  to zęby pewnie na tych wibratorach nie teges?crying
                                  • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:29
                                    mizeria ileczo wychodzi
                                    • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:36
                                      nie szpanuj ze cukinia teżsmile)))))))
              • ajkro Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 29.09.06, 19:53
                ticoqp napisał:

> albo szczelcem?wink

---------

Chciałbyśsmile
            • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:35
              niedzwiedzica_sousie napisała:

> albo wodnikiem, bo byś utopił

wystarczy mu, jako skropionowi, kolec jadowysmile
              • niedzwiedzica_sousie Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:36
                jakem koziorożec, takie skorpionika to jednym kopytkiem rozdeptuję
      • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:17
        ticoqp napisał:

> jeszcze nie powód zeby ja obrzucac błotem smile to wszystko moja wina - przyznaje
        > siesmile

zawsze miales taki kiepski gust?
        • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:20
          nie - kiedy sie onanizuje to wybieram najładniejszegosmile
          • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:21
            ticoqp napisał:

> nie - kiedy sie onanizuje to wybieram najładniejszegosmile

uff, to mi ulzylo.
            • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:23
              prosta rzecz a jaka ulga nie?smile
      • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:36
        dobra maseczka z błota nie jest zła
        • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:38
          no nie wstyd Ci?smile
          • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:39
            nie, ani troche, co to.. mentalność Kalego czy co?
            zamiast analnych zawodów w kiślu są w błocie i tyle smile
            • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:42
              Kali fornia Kalifornia - RHCPsmile))))))))
              jak analne to chyba w....powinne byc?smile
              • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:45
                kurde zgubilam gdzies rhcp - burdel mi sie w kompie zrobil smile)
                mozna śmialo porównać, bo na ogół sagis za sobą niezly smród zostawia
                • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:50
                  smile))))))))
                  oj bez przesadysmile)
                  • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:53
                    zrobie porzadek...kiedys wink)
                    wciagasz mnie w rozmowe i znowu przyjdzie niszczycielka i walnie teorią tongue_out
                    • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:55
                      na forum?wink
                      ja wiem, ze zawsze jest moja wina ale moze nie przyjdzie tak szybko?smile
                      • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:57
                        w swoim kompie smile
                        postaram się być kolejną osobą, która nie da się zmanipulować Tobie, Ty Ty
                        Ty..skorpionie podstępny! tongue_out
                        • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:01
                          fragmentowanie?smile)))))
                          ja nie manipuluję - skad te pomysły?smile
                          • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:03
                            tez by sie przydalo smile
                            jak nie jak ajkro pisala ze tak, ona jest dla mnie jak wyrocznia, ja jej
                            wierze tongue_out
                            • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:12
                              zapuść na nocsmile ile to robotysmile
                              eeeee droczyła się pewnie tylko?smile
                              • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:17
                                ta jest!
                                eee tak naprawde mam to gdzies smile)
                                • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:20
                                  smile
                                  no nieeeeee - jest Ci zupełnie obojetny mój .......no nie wiem jak to nazwać?smile
                                  • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:22
                                    wizerunek? ...no tongue_outPP
                                    • ticoqp Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 11:27
                                      nie nie chodziło o coś inengosmile))))
                • kobieta_na_pasach Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:50
                  vandikia napisała:

> kurde zgubilam gdzies rhcp - burdel mi sie w kompie zrobil smile)
                  > mozna śmialo porównać, bo na ogół sagis za sobą niezly smród zostawia

powinna koniecznie sobie zrobic badania gastrologiczne!!!
                  • vandikia Re: zazdrośnice!!!!! to że ze sobą sympatyzujemy 28.09.06, 10:52
                    albo jest bardziej lekkostrawne dania smile
    • widokzmarsa Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:20
      ona pięknie pisze, co ty tam wiesz)
    • istna Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:37
      Sajkro jest jak dobra mocca;>
      • kobieta_na_pasach Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 10:42
        istna napisała:

> Sajkro jest jak dobra mocca;>

to sie delektuj dalej.
        • widokzmarsa do moderatora 28.09.06, 11:21
          dlaczego pozwala się wyzywać sagis (ajkro), ona nie pisze obraźliwych tekstów? I
          dlaczego jeden zmoderatorów się wyśmiewa z sagis publicznie w stopce swojej?
          • lena_zet Re: do moderatora 28.09.06, 11:22
            bo sagis to przygłup.Koniec.
          • vandikia do widoka 28.09.06, 11:22
            moze czas do optyka sie udac? smile
            nie chce mi sie naprawde, ale czytaj ją uwazniej smile
            • widokzmarsa Re: do widoka 28.09.06, 11:38
              nie umiem jej czytać uważniej bo ona pisze używając składni która nie pozwala
              czytać płynnie. Ale gdyby odeszła to byłaby to wielka strata dla forum....
              • lena_zet Re: do widoka 28.09.06, 11:39
                widokzmarsa napisał:

> nie umiem jej czytać uważniej bo ona pisze używając składni która nie pozwala
                > czytać płynnie. Ale gdyby odeszła to byłaby to wielka strata dla forum....

nie bój żaby, ona nie odejdzie, bo nie ma dokąd....
              • kobieta_na_pasach Re: do widoka 28.09.06, 13:55
                widokzmarsa napisał:

> nie umiem jej czytać uważniej bo ona pisze używając składni która nie pozwala
                > czytać płynnie. Ale gdyby odeszła to byłaby to wielka strata dla forum....

sratatata. masz jej mentalnosc, dlatego ci tak lezy.
    • maretina zlej ja/nt 28.09.06, 11:38

• marta.uparta Re: nikt mnie tak dawno nie wk...wil jak Ajkro 28.09.06, 15:30
      mnie ona tez wkurwia, więc się nie przejmuj. Taki charakter.
    • ajkro Zabolało Ciebie,tylko to co leży Ci na sercu. 29.09.06, 19:14
      Tylko kobieta wie, jak najbardziej wkurwić drugąsmile)))))

Ja nie nazywam nikogo smarkiem, a zawsze pracowałam i przebywałam z młodszymi
      ode mnie.

Po prostu nie jesteście jedyni, którzy tak reagują. Jest to problem wielu
      starszych mężczyzn i nawet kobiet, którzy podlegają, albo pracują na równi z
      młodszymi. Zresztą wszyscy mężczyżni koło 40stki mają problem z przemijającym
      czasem.

Szczególnie, że teraz nie masz pracy. Czujesz się stara i jeszcze to, że młodsi
      są teraz milej widziani u wielu pracodawców.

Nie martw się. Ja w moich 30lat też czasami wkurzam się tym, żę muszę
      rywalizować z młodszymi, którzy często są faworyzowani, że mają tylko mniej lat
      ode mnie.
      • kobieta_na_pasach daj se siana Ajkro nt. 30.09.06, 13:23

• ajkro Chciałabyś,aby tak za tobą zabiegali,jak za mną 29.09.06, 19:49
      Ale, na to trzeba być tak dobrym i zapracować sobie na to. Wszyscy od których
      odeszłam, czy zmieniłam pracę żałują, że to zrobiłam.
      Od ludzi, którzy przyczepają się ciągle do mnie, nie mogę opędzić się.
      Chciałabym czasami być sama i mieć od innych spokój. Ale, niestety.
      Fajnie jest, jak to inni o ciebie zabiegająsmile
      Ale, to trzeba umieć dbać o ludzi.

• kobieta_na_pasach strasznie ci Ajkro zazdroszcze (i moj maz tez) 30.09.06, 13:23
        ajkro napisała:

> Ale, na to trzeba być tak dobrym i zapracować sobie na to. Wszyscy od których
        > odeszłam, czy zmieniłam pracę żałują, że to zrobiłam.
        > Od ludzi, którzy przyczepają się ciągle do mnie, nie mogę opędzić się.
        > Chciałabym czasami być sama i mieć od innych spokój. Ale, niestety.
        > Fajnie jest, jak to inni o ciebie zabiegająsmile
        > Ale, to trzeba umieć dbać o ludzi.
        >
        • lena_zet kobieto, błąd 30.09.06, 13:25
          powinno być strasznie zazdrościmy tego ci my-to po ajkrowskiemu.
          • kobieta_na_pasach Re: kobieto, błąd 30.09.06, 13:26
            lena_zet napisała:

> powinno być strasznie zazdrościmy tego ci my-to po ajkrowskiemu.

aha. ale to dziwnie tak?
            • lena_zet Re: kobieto, błąd 30.09.06, 13:27
              dla nas tak, ale dla ajkro zrozumiale chła chła
      • lena_zet o w mordę 30.09.06, 13:24
        przyznaj się, że przedawkowałaś i dzwoń szybciutko poa karetkę.
      • kobieta_na_pasach Re: Chciałabyś,aby tak za tobą zabiegali,jak za m 30.09.06, 13:27
        ajkro napisała:

>
        > Od ludzi, którzy przyczepają się ciągle do mnie, nie mogę opędzić się.
        > Chciałabym czasami być sama i mieć od innych spokój.

ale przeciez masz to u nas na forum?tongue_outPPPP
        • lena_zet Re: Chciałabyś,aby tak za tobą zabiegali,jak za m 30.09.06, 13:28
          w realu wszyscy ją palcami wytykają jaki to z niej psychol, a ona to odczytuje,
          że niezła z niej laska rotfl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka