Dodaj do ulubionych

Uratujcie moj leb

28.09.06, 15:12
Ja juz nie wytrzymam!!!!!!! Od tygodnia leb mi peka. Konowal zdiagnozowal
zapalenie zatok, biore antybiotyki i zdycham dalej. Czy znacie jakies domowe
sposoby, ziolka, srulka, oklady i inne czary mary, zeby chociaz na 5 minut leb
przestal mnie bolec. Buuuuuu. Juz nie mam sily. Nawet jeden smark w chusteczke
odpokutowac musze milionami gwiazd w glowie (w papier totaletowy podobnie, bo
probowalam) smile Ratujcie
Obserwuj wątek
    • aguszak Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:14
      trzeba rozgrzewać, inhalacje robić, najlepiej oil olbas, np. do kapieli sobie
      zakropl i parówkę w łazience.
    • grubaska20 Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:16
      wiesz co, leku domowego, to nie mam. moją zmorą do ciąży (tfu tfu!!) chroniczne
      zapalenie zatok, wyłąm jak pies.. jak dmuchałam nos, przyciskałam mocno czoło,
      wtedy jakby bolało mniej
      oj biednaśtysio..
    • kobieta_na_pasach parowki 28.09.06, 15:17
      kup w zielarskim Septosan, nie w torbkach tylko luzem. zaparz , i rob inhalacje
      kilka razy dziennie.
    • mmagi podaj ciśnienie jakie masz??????? 28.09.06, 15:22

• kryzysowa_narzeczona75 Re: podaj ciśnienie jakie masz??????? 28.09.06, 15:25
        a skad ja ci cisnieniomierz wezme??? Takie cos dostaje sie w prezencie po 50-tce
        tongue_out smile
        Ale ja generalnie mam bardzo niskie cisnienie trupa, np. 55/90. A ze dzisiaj
        kawy nie wypilam, fajki rzucilam, w pracy nie jestem i nikt mnie nie wkurw...,
        to na pewno mam niskie smile
        • kobieta_na_pasach Re: podaj ciśnienie jakie masz??????? 28.09.06, 15:25
          kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> a skad ja ci cisnieniomierz wezme??? Takie cos dostaje sie w prezencie po 50-tc
          > e
          > tongue_out smile
          > Ale ja generalnie mam bardzo niskie cisnienie trupa, np. 55/90. A ze dzisiaj
          > kawy nie wypilam, fajki rzucilam, w pracy nie jestem i nikt mnie nie wkurw...,
          > to na pewno mam niskie smile

podwyzszyc ci?smile)))
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: podaj ciśnienie jakie masz??????? 28.09.06, 15:28
            Nawet ajkro mnie swoimi pierdolami nie wkurzyla, wiec pasiasta jestes bez
            najmniejszych szans smile))
        • mmagi nie doczytałam do konca,myslałam ze Cie po prostu 28.09.06, 15:29
          boli łeb a co do cisnienia to mam kolezanke która maałą 35 lat jak zaczeła
          brac proszki na cisnienie,i wiec .....nie trzeba byc starymtongue_out
    • kryzysowa_narzeczona75 Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:22
      dzieki dziewczyny. Poki chlopina nie przyniesie ziolek, wleje sobie jakies ziola
      co mam w domu i sobie urzadze parowke. Jak nie pomoze, to leb sobie odstrzele i
      wystawie na allegro.
      Uciekam sie parowac. Hm... niezle brzmi smile
      • kobieta_na_pasach Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:26
        kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> dzieki dziewczyny. Poki chlopina nie przyniesie ziolek, wleje sobie jakies ziol
        > a
        > co mam w domu i sobie urzadze parowke. Jak nie pomoze, to leb sobie odstrzele i
        > wystawie na allegro.
        > Uciekam sie parowac. Hm... niezle brzmi smile

moze byc sama szalwia, a najlepiej jeszcze z rumiankiem. mialam zapalenie zatok
        i tak wyleczylam. nawet zaslablam.
      • aguszak Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:35
        Odstrzel raczej, jak się nie sprzeda, bo z dziurą w głowie, to raczej towar
        będzie nieatrakcyjny wink
    • mmagi aaa,cholerka to zatoki....mmmoze punkcja:-))) 28.09.06, 15:24
      ciepłe okłady powinny pomóc,lezenie bo nie wolno głowy schylac,no i ten....a
      Ibuprom zatoki.........próbowałaś??
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: aaa,cholerka to zatoki....mmmoze punkcja:-))) 28.09.06, 15:26
        przy antybiotykach na zatoki nie moge zadnych innych zatokowych wspomagaczy. I
        sama se idz na punkcje, zla kobieto smile)) I musze schylac glowe jak pisze. I ide
        sie juz parowac smile
        • mmagi a jakies krople do nosa zeby gile schodziły,kurde 28.09.06, 15:31
          mam w domu takie proszki na katar,na rozrzedzenie gila...ale jak one sie
          nazywajasad(?
      • kobieta_na_pasach Re: aaa,cholerka to zatoki....mmmoze punkcja:-))) 28.09.06, 15:27
        mmagi napisała:

> ciepłe okłady powinny pomóc,lezenie bo nie wolno głowy schylac,no i ten....a
        > Ibuprom zatoki.........próbowałaś??

jak zrobi raz punkcje to bedzie musiala ja robic za kazdym razem, kiedy ja
        zaatakuje. i w ogole to z zatokami nie ma zartow.
    • grogreg Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:31
      Wyslij lep poczta kurierska, zobacze co da sie zrobic.

ps.
      Tylko nie zapomnij napisac "kruche" na liscie przewozowym.
    • niedzwiedzica_sousie Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 15:49
      mnie też bolał cały tydzień, mimo zdrowych zatok. ciśnienie zjebane czy co?
      pomaga ketonal forte czy jakoś tak, na pewno ketona i na pewno silniejszy, ale
      to niestety na receptę. mogę ci przysłać parę w kopercie, jak chcesz smile
      • to-wlasnie-ja Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 16:13
        W domu to nie pomoge, ale kiedys mialam serie zabiegow . Zapytaj lekarza. To byly jakies rozgrzewajace lampy , z tego co pamietam.
    • alpepe Re: Uratujcie moj leb 28.09.06, 16:19
      1. złe antybiotyki, przydałoby się zmienić, bo za długo cię boli glowa.2.
      inhalacje i smarowanie maścią rozgrzewającą czoło.
      lek homeopatyczny euphorbium compositum w kroplach i co piętnaście minut po 15
      kropli, w miarę poprawy rzadziej (rozpuszcza smarki), nie
      homeopatyczny:sinupret, działa jak homeopatyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka