kobieta_na_pasach 04.10.06, 09:45 takie ogloszenie zamiescila jedna z firm rekrutujacych. no coments. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 09:50 może to była czeska firma rekrutująca? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 09:55 alpepe napisała: > może to była czeska firma rekrutująca? nie.to byla firma, ktora zatrudnia w swoim biurze, mlode, nie doksztalcone panienki. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:07 Ja Ci mówie idz na ten kurs "kwiatkowy" i załóż małą kwiacirenke Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:07 juleczka4 napisała: > Ja Ci mówie idz na ten kurs "kwiatkowy" i załóż małą kwiacirenke > > tiaaa, tylko skad wziac na to pieniadze? no i przeraza mnie biurokracja. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:10 kobieta_na_pasach napisał: > tiaaa, tylko skad wziac na to pieniadze? no i przeraza mnie biurokracja. > Teraz jest dużo możliwość dzięki UE , naprawdę. Z czasem jak by Ci się biznesik rozkręcił to sobie zatrudnisz kogoś od biurokracji. Trzeba wierzyć w siebie Odpowiedz Link
sjena1 Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:10 babcia mojej bratowej prowadzi 2 kwiaciarnie, ma 70 lat, dobrze sobie radzi mimo, że nie musi Odpowiedz Link
grogreg Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:43 Pieniadze - z Banku, z EFS...... ...... biurokracja Cie przeraza? Od srodka nie jest taka straszna. Odpowiedz Link
grogreg Re: "magazynier potrzebowany" 04.10.06, 10:42 Sens jest jasny - w czym problem? Odpowiedz Link