dziewice Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 09:07 Witam Serdecznie od 6am uprawiam gimnastyke do czego rownie serdecznie zachecam Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 10:03 jestem slupem soli pelnym podziwu Odpowiedz Link
grubaska20 Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 09:32 hehe, kasitza niezmordowanie, codziennie, jak hitler jugen hheheh a no wstałam, ale chyba się zasugerowałam tym czekanie na ciążę i śpika mam okropnego hehe Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 10:04 juz tak dlugo w tym rajchu siedze, ze powoli przechodze hitleryzmem Odpowiedz Link
aguszak Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:14 grubaska20 napisała: > hehe, kasitza niezmordowanie, codziennie, jak hitler jugen hheheh > a no wstałam, ale chyba się zasugerowałam tym czekanie na ciążę i śpika mam > okropnego hehe Czekasz na ciążę?? Swoją??? )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 09:41 dziędoberek)) jakiż pięknyż dzień dzisiaj mamy))) Odpowiedz Link
raduch Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 09:51 A tak jakoś nieśpiesznie, ale wstałem. Dzień dobry. Odpowiedz Link
raduch Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:11 kasitza napisała: > dziendobry druhu raduchu Całkiem całkiem dzionek. Powiedz lepiej jak się skończyło z tym DVD? )) Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:25 chlop pojechal dzis znow do media markt z nowym dvd, starym dvd i naszym telewizorem - pan podlaczyl nowy dvd do starego telewizora - nic, podlaczyl stary dvd do starego telewizora - obraz black and white. podlaczyl nowy dvd do telewizora sklepowego - jest obraz, podlaczyl nasz stary dvd do sklepowego telewizora pictúre jest i to w technikolorze. zwrocil mojemu chlopu pieniadze za nowy dvd, kazal kupic nowy telewizor.... Odpowiedz Link
raduch Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:35 Bardzo metodycznie naciągają. Jak to było? verdammt noch mal? DD Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 13:21 dokladnie! ale my i tak wiemy, ze nam trzeba nowego telewizora, tylko ze chlop teraz chce zaczekac az wprowadzimy sie do duzego mieszkania, bo sobie chce kupic taki telewizor jak maja jego koledzy... Odpowiedz Link
raduch Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 13:26 Aha. To powiedz żeby się wstrzymał, niedługo hitem będą telewizory laserowe. Koledzy zzielenieją z zazdrości. ) Odpowiedz Link
raduch Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 16:13 A to już sama rozważ. Mitsubishi zapowiada, że będą tańsze od plazmowych. Odpowiedz Link
lajton Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 11:07 w sobote rano takie ryki?? ocipłaś?? dzień dobry))) Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:26 dziendobry! ja juz lazienke wymylam, prosze pani! Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:07 Guten Tag, Halo, wie gehts. Wstałam 1,5 h temu, ale rozważam ponowne pójście spać... (Muszę przygotować straszliwy referat na jakieś idiotyczne zajęcia specjalizacyjne. Nie ma to jak pożytecznie spędzona soboto-niedziela...) Pozdrawiam wszystkich Ciężko Pracujących w weekend. (Albo zbierających się do ciężkiej pracy w weekend) Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:26 wspomnieniem referatu trafilas w czuly punkt... Odpowiedz Link
aguszak Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:13 Dzisiaj też nas budzisz??? Niepotrzebnie, bo ja już zdążyłam daaawno wstać i jestem po cudownym spacerze z moim Matikiem - szuraliśmy po kolorowych liściach w parku i robiliśmy liściopad z drzew )) Odpowiedz Link
kasitza Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:27 a to sa super zabawy - uwielbialam to jako dziecko, jako gimnazjalistka z kolezankami tez zesmy raz zaszalaly... Odpowiedz Link
aguszak Re: wstaaaawaaaaaaaaaaac!!!!!!!!! 28.10.06, 12:43 ja już też zdążyłam zapomnieć, jaka to jest radocha )) Odpowiedz Link