vandikia 05.12.06, 19:45 test negatywny, napie..ala mnie prawa strona od jakiegos czasu, krew leci z gęby, bolą rece. ja pie..olę kończę sie chyba. jutro lekarz. zaczarowal mnie qrva chyba ktos Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:52 sama sie zastanawiam jak. myslalam poczatkowo, ze to dziąsło, ale okazalo sie ze nie. po prostu w ciagu ostatnich dwoch dni ide czy stoje czy cokolwiek i nagle czuje dziwny smak w ustach, no i krew jest w buzi i nie wiem skad, to najlepsze. jak z jednej strony dobrze, to z drugiej sie pie... równowaga musi byc, fuck Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:55 no bo oglądałam wnetrze buzi cale i nic nie bylo. to jakby z gardla bardziej czy ja wiem skad? no nic nie ma, tylko nagle taki mały chlup czujesz i jest. ale moze to to przesilenie o ktorym piszesz, mam nadzieje. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: okresu brak 05.12.06, 19:57 jesli czujesz,ze bardziej z gardla to moze przypomnij sobie czy nie moglas sobie zranic tam czyms ostrym...pestkiem czy cos..i lec do lekarza bo moze masz naczynia krwionosne slabe Odpowiedz Link
annajustyna Re: okresu brak 05.12.06, 22:40 Rutinoscorbin wzmacnia naczynka krwionosne! Galopujacej gruzlicy chyba nie masz??? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: okresu brak 05.12.06, 19:52 spokojnie, pewnie to przesilenie jesienne, osłabienie. Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:54 mam nadzieje ale bylo cos jeszcze, o czym nie chce pisac. ale objawy pasowaly mi nawet do c. pozamacicznej (tfu tfu). najgorzej jak sama zaczynam czytyac co mi moze byc, zamiast normalnie na tego lekarza poczekac Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: okresu brak 05.12.06, 19:56 Wandzia nie czytaj tylko idz do lakarza i niech porobia Ci badania...i pisz jutro co i jak a teraz idz spac dzieciak bo moze masz wyczerpany mocno organizm albo co Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:57 odpoczywam duzo ostatnio, nie siedze przy kompie tak dlugo. no nic, masz racje, ide sie wykapie, moze mnie ukoi ciut ciepla woda. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: okresu brak 05.12.06, 19:59 ciepla woda na krazenie ponoc nie bardzo...ale nie wiadomo co Ci jest....jesli czujesz sie slabiej to lepiej nie kap sie w cieplej zeby nie zaslabnac Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: okresu brak 05.12.06, 19:57 nie mysl o ciazy pozamacicznej. mi wyszedl w terminie piekny pozotywny test. zreszta zawsze prawie wychodzi. na poczatku to taka sama ciaza jak kazda inna. tylko sie umiejscawia nie tam gdzie trza. nie mysl o tym wogle. to pewnie torbielka jakas. idz do lekarza. a z ta krwia z buzi to moze byc dziaslo. moze masz jakis stan zapalny albo gdzies sie zadarlas. Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:58 naczytalam sie o jajniku wlasnie. aaa ide. dzieki za krotka rozmowe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: okresu brak 05.12.06, 20:00 to nie czytaj!!!! torbiel to nic zlego. od tego sie nie umiera tylko musisz isc szybko Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: okresu brak 05.12.06, 20:02 a moze nie torbiel tylko oslabienie organizmu ...od tego tez sie okres wstrzymywac moze...trzeba zrobic wyniki krwi przede wszystkim Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: okresu brak 05.12.06, 19:58 czy przy pozamacicznej (tfu tfu tfu) okres też się zatrzymuje? Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:59 nie wiem juz (( przez google szukalam, ale jestem roztelepana z lekka i nie chce sklamac. milego wieczoru niedzwiedzica, pa Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: okresu brak 05.12.06, 20:00 dzięki, daj jutro znać co i jak jak najszybciej! Odpowiedz Link
khaki3 Re: okresu brak 05.12.06, 19:53 Vanda nawet sie nie waz chorowac!!!!!! Do lekarza BIEGOM! Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 19:55 no 'przycislo' mnie i jestem zapisana na jutro Odpowiedz Link
khaki3 Re: okresu brak 05.12.06, 19:58 no i super!!1 rob badania podstawowe, nie dawaj sie zbyc i pamietaj,ze jak zachorujesz to cie znajde i przyjade i tak ci w dupsko nakopie!!!! ale musisz poczekac bo Pasiasta juz zapisana na kopanie i Mamba i Julka zachlannica zboczennica tez pewnie bedzie chciala kopniaka, wiec wiesz..... cierpliwsoci... nie wiesz gdzie, nie wiesz kiedy, nie wiesz nic... ale wiesz jedno zarobisz kopniaka jak zachorujesz! Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 20:00 za chudą mam dupe na kopy ale dzieki za grozby Odpowiedz Link
dr.verte Co za koszmarny wątek! 05.12.06, 20:01 Takie wątki to powinny mieć specjalne oznaczenia ostrzegające tak jak filmy np.mają i jak jest czerwone serce to są sceny erotyczne a jak 5 serc to super hardcore a jak jest krew i przemoc to oznaczeniem jest siekiera też od jednej do pięciu. Ten wątek to 5 siekier.Brrr.... Odpowiedz Link
vandikia Re: Co za koszmarny wątek! 05.12.06, 21:22 tytul sugestywny bylo nie czytac, a za ciekawosc kara Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 21:22 nieeee. po ostatnim 'winowaniu' z rodzicami jestem grzeczna. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: okresu brak 05.12.06, 20:47 oprócz lekarza sprawdź jeszcze zęby. Zapalenie w zębie może dać wszelkie możliwe głupie objawy, łącznie ze smakiem krwi. Dla mnie wygląda na stres i jesień, za młoda laska jesteś by chorować. A poza tym dużo jarasz a dym przecież konserwuje Odpowiedz Link
vandikia Re: okresu brak 05.12.06, 21:23 no dentysta tez mnie czeka trudno, nie lubie ale trzeba. tak, dym konserwuje troche mi sie polepszylo samopoczucie. poczytam ksiazke sobie przed snem Odpowiedz Link
istna Re: okresu brak 05.12.06, 23:03 Przemęczona pewnie jesteś, może to od stresu. Trzymam kciuki, żeby to się nie okazało objawem niczego poważnego. Odpowiedz Link
wirtualny_doktor Re: okresu brak 06.12.06, 13:13 vandikia napisała: > test negatywny, napie..ala mnie prawa strona od jakiegos czasu, krew leci z > gęby, bolą rece. ja pie..olę kończę sie chyba. jutro lekarz. > zaczarowal mnie qrva chyba ktos > > Skad moze leciec krew z gardla? To duze wychudzenie, o ktorym pani pisala w innym watku i te objawy moga swiadczyc o tym, ze choruje pani na bulimie. Powstaly w przelyku i w gardle nadzerki, ktore pekly. I stad moze byc ta plynaca krew z gardla. A, przy bulimi i duzym oslabieniu ta choroba rowniez moze zaniknac miesiaczka. Bulimia jest choroba psychiczna i powinna udac sie pani po pomoc do najblizszej Poradni Zdrowia Psychicznego. samozdrowie.interia.pl/temat_tygodnia/news?inf=100083887 Odpowiedz Link
vandikia A, 06.12.06, 13:53 mysle, ze ty sie najpierw udaj do poradni zdrowia psych. albo kolejnego bana dostaniesz Odpowiedz Link
monika_291 [...] 06.12.06, 15:03 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
istna Re: okresu brak 06.12.06, 15:04 Asiu, włóż głowę do sedesu i energicznie opuść deskę, może ci się poprawi. Odpowiedz Link
lajton Re: okresu brak 06.12.06, 14:25 Mojtyboze, Wandzia, Twoj opis troche mnie zwalił z nóg. Pierwsze co pomyślałam to osłabiebnie organizmu i żadnej innej możliwości nie dopuszczam do myśli. Napisz dziewczyno jak będziesz już po wizycie. Odpowiedz Link
lena_zet kobieto 06.12.06, 15:07 żadnych leków nie brałaś ostatnio?Okres sie spóźnia, krew w buzi się zbiera.Jak dla mnie to jesteś wykończona wandziu i zestresowana.Do tego dochodzi osłabienie jesienne.Zobaczysz, że lekarz powie ci to samo, przepisze coś na wzmocnienie i będzie git. Odpowiedz Link
vandikia dzieki wszystkim za zainteresowanie 06.12.06, 15:09 ide dzis do dochtora krew nie leci juz, pewnie jestem przemeczona, apetyt mam i jem normalnie, ale sporo ostatnio pracy i zajec. zestresowana raczej nie jestem buźki Odpowiedz Link
lena_zet Re: dzieki wszystkim za zainteresowanie 06.12.06, 15:12 ale wiesz jak to jest, nowa robota to nowy stres.Wandzia, coś mi mówi, że to totalne przemęczenie. daj znać. Odpowiedz Link
aguszak Re: okresu brak 06.12.06, 15:49 ej! no! Opis przerażający! Idź Ty, kochana, do lekarza, co? Bo się martwię... Odpowiedz Link
vandikia juz :) 06.12.06, 20:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=53455636&a=53491378 Odpowiedz Link
juleczka4 Re: juz :) 06.12.06, 21:29 vandikia napisała: > a takie, niegrozne No to masz szczęscie Oleńko , bardzi się ciesze ,że narazie git Odpowiedz Link
vandikia Re: juz :) 06.12.06, 21:31 narazie ujdzie i bardzo lubie jak ktos tak na mnie mowi ) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: juz :) 06.12.06, 22:25 vandikia napisała: > narazie ujdzie i bardzo lubie jak ktos tak na mnie mowi ) hihih Odpowiedz Link
veeto1 Re: juz :) 06.12.06, 20:59 No, całe szczęście, że to tylko tak, bo juz czarne scenariusze widziałam. Wypoczywaj, kuruj się i forumuj, a resztą niech się inni zajmą. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: okresu brak 06.12.06, 23:07 i tak w chuj do zajebania,jak nie okres to wywiadówka ble..czymaj się wahtu Vanda,,, gdzie ta keja lalalalalla Odpowiedz Link